3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriActualizări importante la Banca Transilvania! Toți clienții ar trebui să cunoască această...

Actualizări importante la Banca Transilvania! Toți clienții ar trebui să cunoască această noutate. Este cel mai îmbucurător anunț de la instituția bancară

Date:

Stiri Similare

Pentru cei care folosesc Banca Transilvania, există vești excelente legate de aplicația lor, BT Pay. O nouă caracteristică adăugată aici a fost în așteptarea multor utilizatori.

Extinzându-și serviciile digitale, Banca Transilvania a implementat posibilitatea de a deschide un cont bancar 100% online folosind aplicația BT Pay. Acest serviciu recent oferă clienților imediat acces la toate avantajele aplicației și la cardul digital de debit, potrivit sursei zf.ro.

Metoda de înregistrare a unui cont nou este foarte simplă și poate fi finalizată oricând prin aplicație. Ulterior, titularii de cont vor primi cardul fizic la sediul băncii sau la domiciliul indicat. Pentru încărcarea cardului, clienții pot opta fie pentru transfer direct prin IBAN, fie folosind un card de la o altă bancă, care poate fi adăugat în aplicația BT Pay.

Oana Ilaş, Director General Adjunct al diviziei de Retail Banking din Banca Transilvania, a accentuat că lansarea acestui nou feature a fost un moment anticipat de mulți și convertește procesul de înscriere a clienților într-unul complet digital și disponibil non-stop.

“Pentru a te alătura clienților noştri de retail la Banca Transilvania, de acum poți apela direct la BT Pay. Această optimizare este printre cele mai dorite îmbunătățiri ale aplicației noastre, modificând procesul de înregistrare într-o experiență digitală completă, accesibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Cu progresul realizat în dezvoltarea BT Pay, clienții noștri au tot ce le trebuie pe telefon pentru a efectua operațiuni bancare și pentru asistență legată de alte necesități ce țin de banking. Pentru BT Pay se apropie aniversarea a 6 ani, moment în care vom împărtăși mai multe despre cum a schimbat aplicația serviciile noastre de retail banking, cum a impulsionat apariția unor noi comportamente în rândul utilizatorilor și, mai important, cum a reușit să adune o comunitate în jurul ei,” a spus Oana Ilaş.

Inovații constante în serviciile digitale de la Banca Transilvania

Banca Transilvania nu încetează să aducă inovație în aria serviciilor bancare digitale, marcând în curând 6 ani de la lansarea BT Pay.

Pe parcurs, aplicația a fost catalizatorul unei revoluții în ofertele de retail banking, a promovat adoptarea unor noi obiceiuri financiare și a stimulat creșterea unei comunități active care o înconjoară.

Recent, au fost adăugate noi facilități în aplicație, precum deschiderea conturilor de economii, inițierea depozitelor și efectuarea plăților internaționale.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri