13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriAdi DIGI RCS RDS! Concurentul puternic care vine cu o noutate în...

Adi DIGI RCS RDS! Concurentul puternic care vine cu o noutate în România! Mii de abonați vor fi încântați. Este un beneficiu important

Date:

Stiri Similare

DIGI RCS-RDS și Orange România vor fi întrecute clar de un alt operator de telefonie. Acesta introduce o noutate în ofertele de servicii din România, care ar putea seduce un număr impresionant de abonați.

Chiar dacă DIGI RCS-RDS și Orange România conduc în clasamentul companiilor de telefonie după numărul de utilizatori, acum concurența lansează inovații care le pot schimba poziția.

Și asta pentru că Telekom Mobile a venit cu o noutate în România, punându-i pe gânduri pe ceilalți operatori.

Compania devine primul operator telecom din România care include posibilitatea de plată și alimentare a creditului prin Apple Pay în aplicația lor pentru mobil, pentru deținătorii de gadgeturi Apple.

Prin aceasta, utilizatorii vor putea efectua tranzacții mai în siguranță ca niciodată. Se elimina astfel frica de stocare indezirabilă a detaliilor de plată, iar procesul este rapid.

Apple Pay reprezintă o metodă de achitare rapidă, în deplină siguranță și eficientă, cu multe avantaje. De exemplu, tranzacțiile sunt apărate de tehnologia avansată dezvoltată de Apple.

Un reviriment pentru DIGI RCS-RDS și Orange România

În paralel, informațiile sensibile ale cardului se stochează într-un sistem protejat, ceea ce scade șansele de acte ilicite. Totodată, operațiunile de plată se efectuează imediat, cu simpla atingere a ecranului telefonului, eliminând necesitatea introducerii datelor cardului de fiecare dată.

Cum se procedează pentru abonații Telekom care doresc să folosească acest serviciu? Pentru a accesa funcționalitățile Apple Pay, e suficient să descarce sau să actualizeze aplicația MyAccount Telekom pe aparatul lor cu sistem de operare iOS și să adauge detaliile cardului în cadrul sistemului Apple Pay.

Și toate acestea reprezintă o premieră pe piața din România. Având în vedere nivelul crescut al escrocheriilor online recente și numărul persoanelor care s-au confruntat cu furtul datelor de pe carduri, se poate ca mulți să se despartă de serviciile DIGI RCS-RDS și Orange România, migrând spre oferta Telekom.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri