26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriAi alimentat cu benzină sau cu motorină de la OMV Petrom? Anunț...

Ai alimentat cu benzină sau cu motorină de la OMV Petrom? Anunț important. Vezi dacă și tu ai probleme

Date:

Stiri Similare

Ți-ai făcut plinul de combustibil la OMV Petrom recent? Trebuie să știi acest detaliu esențial. Verifică dacă te-ai confruntat cu aceeași situație!

Dacă te-ai pregătit pentru călătorie alimentând de la OMV Petrom, un lanț de benzinării apreciat de mulți cetățeni români gazda bună pentru o pauză cu cafea și promoții atrăgătoare, plus variate tipuri de combustibil la alegere, ia în calcul următorul mesaj semnificativ.

Cu toate acestea, acest lucru nu garantează întotdeauna niște costuri avantajoase. Am observat că joi s-a petrecut o creștere a prețurilor combustibililor.

Dacă ai optat pentru un plin de la OMV Petrom și ți-a costat mai mult, e informație utilă să afli că există și alternative mai economice.

Care e situația prețurilor combustibililor? Joi, s-au înregistrat creșteri între 8-10 bani pe litru pentru toate tipurile de benzină și motorină.

Prețurile la benzina și motorina la benzinării, inclusiv OMV Petrom

Un litru de benzină standard costa joi între 6,75 și 6,99 lei. În schimb, pentru benzină premium ai plătit între 7,29 și 7,63 lei pe litru.

De asemenea, motorina a devenit mai costisitoare. Un litru de motorină standard este între 7,27 și 7,45 lei, în timp ce un litru de motorină premium se găsește între 7,63 și 7,95 lei.

Bine de știut, dar numai pentru conducătorii auto care folosesc GPL, este că prețul acestui combustibil a rămas stabil comparativ cu zilele anterioare, astfel un litru de GPL se încadrează între 3,26 și 3,28 lei.

Dacă benzinăria OMV Petrom ți-a cerut mai mult decât prețurile specificate mai sus, atunci e momentul să te organizezi. Alegând atent locul de alimentare, poți economisi în mod considerabil.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri