19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenAm descoperit identitatea celor două participante de la Survivor All Stars care...

Am descoperit identitatea celor două participante de la Survivor All Stars care vor concura săptămâna aceasta în duel. Candidate neașteptate pentru eliminare

Date:

Stiri Similare

Săptămână de săptămână, ne-am luat adio de la un participant îndrăgit, dar acum a sosit timpul pentru o dispută palpitantă între două luptătoare. Echipa de culoare albastră va suferi un eșec în jocul pentru imunitate, astfel încât Ștefania Ștefan, indiscutabil cea mai remarcabilă competitoră de la Survivor All Stars, va obține colanul de imunitate.

„Viperele Vesele” au dezvăluit deja că Războinicii își doresc ca Lola să părăsească competiția, în timp ce Oana Ciocan va fi aleasa de Ștefania pentru a pleca, dar numai după ce Ștefania a fost rugată insistent de aceasta să o desemneze. În momentul începerii concursului, tânăra a fost cerută în căsătorie de Jador, partenerul ei, care ulterior a fost eliminat din joc.

Nu e surpiza că și ea și-a manifestat dorința de a-l urma, și după doar câteva apariții în concurs și-a exprimat intenția de a se întoarce acasă. Plecarea ei a fost una anticipată și cunoscută, având în vedere că fanii au surprins-o în fotografii în România, alături de Jador, la o clinică medicală.

Nu ne rămâne decât să ne așteptăm la mai multe episoade captivante. PRO TV a înregistrat deja un număr de episoade inedite, iar una dintre eliminările neașteptate va fi a Mariei Chițu. Revenind în România, aceasta a împărtășit detalii unor admiratori, care au divulgat pe diverse grupuri informații despre ce se va întâmpla în episoadelor viitoare.

Cine urmează să fie eliminat de la Survivor All Stars

Astfel, este clar că după Oana Ciocan vor fi eliminate și Alexandra Ciomag de la echipa Faimoșilor și, bineînțeles, Maria Chițu, care va fi înfrântă în duel de Alexandra Duli, aceasta ocupând unul dintre ultimele locuri la momentul actual.

S-a ajuns la acest deznodământ după ce Lola a fost salvata de la eliminare prin colanul lui Zanni, utilizat strategic pentru a slăbi echipa Războinicilor. Fără alte opțiuni de duel, Maria Chițu a devenit nominalizarea inevitabilă. Toți se așteptau ca ea să o bată pe Alexandra Duli, dar surpriza s-a întâmplat.

Zanni, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Ana Maria Pal, Andrei Ciobanu și TJ Miles continuă să formeze o alianță tot mai solidă, iar concurenții echipei Războinicilor se vor retrage treptat din competiție.

Deocamdată, în această săptămână ne vom despărți de Oana Ciocan.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri