6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriCel mai bun aspirator robot pentru părul de animale de companie

Cel mai bun aspirator robot pentru părul de animale de companie

Date:

Stiri Similare

Acest ghid de cumpărare vă va ajuta să alegeți Cel mai bun aspirator robot pentru păr de câine și pisică. Citiți mai departe pentru a descoperi numeroase informații și recenzii.

Aspiratoare robot specifice pentru proprietarii de animale de companie sunt un ajutor prețios în curățarea în profunzime a podelelor, îndepărtând tot părul și alte reziduuri organice ale iubiților prieteni cu patru picioare.

Câinii și pisicile cu părul lung pierd zilnic cantități variabile de păr, cu o creștere considerabilă în timpul perioadelor de mutare. În general, părul este responsabil pentru alergii și probleme respiratorii, în special pentru unele persoane predispuse.

Folosiți zilnic un aspirator robot special pentru îndepărtarea părului de animale de companie este cel mai bun mod de a preveni apariția alergiilor, deoarece alergenii și reziduurile de piele moartă care sunt eliberate în aer odată cu mișcarea animalelor în încăperi provoacă iritații și alergii mai mult sau mai puțin intense.

Este posibil ca o persoană să nu fie direct sensibilă la părul de animale, ci la acarieni, despre care se știe că se hrănesc cu predilecție cu pielea moartă; aspiratoarele robotizate, prin acțiunea unor perii speciale și a unor filtre special dezvoltate, elimină toate urmele de reziduuri de pe podele, contribuind în mod semnificativ la menținerea unui mediu sănătos și sănătos.

De ce să cumpărați un aspirator robot pentru animale de companie

 

Oricine are cel puțin un câine sau o pisică în casă va confirma că menținerea curățeniei în casă este destul de complicată și dificilă; timpul petrecut pentru îndepărtarea părului din încăperi răpește resurse care ar putea fi dedicate altor activități.

Din acest motiv, achiziționarea unui robot aspirator pentru animale de companie se dovedește a fi o alegere care ușurează sarcina zilnică de curățare în profunzime a podelelor, cu un rezultat eficient și de durată.

Robotul indepărtează toate urmele de păr și pielea moartă de pe suprafețele de mers, în mod complet automat, deoarece sunt programabile, își fac treaba în mod autonom și se întorc la bază atunci când traseul este terminat sau dacă bateria este descărcată.

Ce caracteristici trebuie să aibă

Caracteristicile speciale ale unui robot aspirator pentru animale se referă în principal la structura periilor, situate pe partea inferioară, și la filtru, care trebuie să ofere un nivel de protecție mai ridicat decât aspiratoarele robot convenționale.

În special, prezența filtrului HEPA, un acronim pentru High Efficiency Particulate Air Filter (filtru de aer cu particule de înaltă eficiență), asigură îndepărtarea eficientă chiar și a celor mai mici particule de murdărie și păr. Filtrul HEPA este format din straturi foarte subțiri de microfibre nețesute, în interiorul cărora sunt blocate reziduurile organice, până la 99,9%.

Perii integrați într-un robot aspirator pentru animale trebuie să fie mai rezistenți decât ceilalți, deoarece în timpul acțiunii lor vor întâlni obstacole mai mari și mai voluminoase, cum ar fi smocurile de păr de câine și pisică, fără a se bloca.

Prin urmare, atunci când alegeți cel mai bun aspirator robot pentru animale de companie, există mai presus de toate trei factori care ar trebui să fie evaluați cu atenție: calitatea periilor, prezența unui filtru HEPA și, nu în ultimul rând, puterea de aspirare, care garantează o îndepărtare aproape totală a murdăriei și a reziduurilor organice, chiar și a celor invizibile pentru ochiul uman.

 

Recenzii ale celor mai bune aspiratoare robot pentru animale de companie

Aceasta este lista de cei mai buni roboți de aspirat pentru animale de companie:

AMIBOT Animal H2O

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Acest aspirator robot pentru parul de la animale de companie a fost foarte apreciat încă din anul de producție, 2018; este un robot fără fir complet programabil, care cântărește doar 2 kilograme și este foarte silențios; este suficient să spunem că 50dB, unitatea de măsură a zgomotului, este practic imperceptibil, ceea ce permite persoanelor din mediul înconjurător să își desfășoare activitățile în mod normal, fără a fi deranjați de acțiunea robotului.

Echipat cu un filtru HEPA și două perii laterale care se adaptează la diferite tipuri de suprafețe, robotul are și o perie centrală din cauciuc rezistent, pentru îndepărtarea părului de animale de companie.

Autonomia ridicată a bateriei cu litiu permite curățarea unor suprafețe de până la 200 de metri pătrați timp de peste 2 ore, iar prezența a 2 rezervoare, unul pentru colectarea murdăriei și celălalt care poate fi umplut cu apă, care este transportată către cârpa atașată la partea inferioară, pentru a spăla podelele.

AMIBOT Animal Premium H2O

 

La versiune actualizată în 2022 a robotului de spălare și aspirare fabricat de AMIBOT are două perii rotative în partea de jos, plus o perie suplimentară din cauciuc rezistent în mijloc, pentru îndepărtarea eficientă a părului de animale chiar și cele mai lungi sau, dimpotrivă, cele mai scurte și mai insidioase.

Filtru HEPA reține microparticulele de pe suprafețele de mers, ceea ce crește semnificativ calitatea aerului și reduce alergiile sau bolile cauzate de păr sau acarieni.

Cele două rezervoare îndeplinesc funcția de recuperare a murdăriei și de recipient pentru apă, distribuită pe cârpa aplicată pe robot; cu un singur produs, podelele sunt igienizate și spălate, în mod complet automatizat, fără oboseală sau mișcări dăunătoare pentru organism.

iRobot Roomba 698

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

iRobot Roomba 698 are un sistem de curățare în trei faze, care permite îndepărtarea chiar și a celor mai mici și invizibile fire de păr, fără a lăsa în urmă nici măcar un mic spațiu.

Bateria litiu-ion integrată permite o acțiune continuă și eficientă, cu o autonomie de peste o oră, pentru aspirarea părului de animale de companie de pe suprafețe de până la 150 de metri pătrați.

Echipat cu Filtru HEPA și perii rotative Special conceput pentru părul de animale de companie, acest aspirator robot vă permite să curățați fie prin simpla apăsare a unui buton, prin funcția „o singură atingere și pleacă”, fie prin programarea operațiunilor zilnice și săptămânale, cu ușurință și siguranță.

iRobot Roomba 671

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Acest robot aspirator pentru animale dispune de tehnologia avansată Roomba, cu perii rotative de înaltă performanță, filtru HEPA care captează aproape toate firele de păr și resturile organice, împreună cu posibilitatea de a fi programat complet și controlat de la distanță prin intermediul aplicației, disponibilă pentru iOS și Android și compatibilă cu Alexa, asistentul vocal al Amazon.

Operațiunile robotului pot fi monitorizate în totalitate de la distanță; nu este nevoie de prezența fizică în casă pentru a seta ciclurile de curățare, care sunt eficiente și minuțioase.

Neato Robotics D450 Premium Pet Edition

Principalele caracteristici ale acestui robot aspirator pentru animale sunt cele în formă de D, care, în comparație cu cele în formă de disc, permit să se ajungă chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale casei, chiar și sub mobilier. Periile rotative de pe partea inferioară sunt ultraputernice; puterea de aspirare este remarcabilă, iar filtrul HEPA de înaltă calitate captează chiar și cele mai mici și invizibile reziduuri.

Neato Robotics D450 Premium Pet Edition este programabil prin intermediul unei aplicații, care vă permite să setați ciclurile de curățare de la distanță, cu ajutorul smartphone-ului; chiar și atunci când nu sunteți acasă, puteți gestiona eficient curățarea camerelor, chiar și pe mai multe etaje.

Neato Robotics D750 Premium Pet Edition

 

Robotul Neato D750, special conceput pentru a îndepărta eficient părul de animale de companie, este realizat cu o formă revoluționară în formă de D, care este mai agilă decât o formă de disc, deoarece poate curăța fiecare colț al încăperilor, chiar și pe cele dispuse pe mai multe etaje.

Filtrul HEPA de înaltă densitate captează chiar și cele mai mici particule de păr; printre caracteristicile speciale ale robotului se numără cartografierea cu laser a încăperilor, care îi permite să memoreze obstacolele și traseele, să urmeze un traseu virtual optim și să curețe toate spațiile fără a lăsa nimic în urmă.

Complet programabilă și gestionabilă prin intermediul unei aplicații și compatibilă cu asistentul virtual Alexa, aparatul de Modelul D750 Premium este silențiosfiabile și complete.

ECOVACS DEEBOT 605

Modelul 605 al robotului Ecovacs este de ultimă generație din punct de vedere tehnologic și este special conceput pentru a aspira părul de animale, reținându-l eficient prin filtrul HEPA, cu funcția suplimentară de spălare cu apă.

Puterea de aspirare este foarte mare și poate fi mărită până la de două ori mai mult prin alegerea unei funcții specifice.

Periile sunt durabile și se adaptează automat la suprafața de curățat; atât podelele dure, cât și covoarele sunt curățate la perfecție, de asemenea, datorită cartografierii cu laser și programării și gestionării de la distanță prin intermediul unei aplicații dedicate și a posibilității de conectați robotul cu Alexa. Aceasta este recenzia completă a dispozitivului.

Robot aspirator, ECOVACS DEEBOT 605, Aspirare sau spălare, navigare inteligentă și sistematică,...

 

Robot aspirator, ECOVACS DEEBOT 605, Aspirare sau spălare, sistem inteligent de navigare,…

  • 【Aspirație și spălare 2 în 1】: Echipat cu un rezervor de apă de 300 ml, acest aspirator robot 2 în 1 poate comuta pur și simplu între funcțiile de aspirare și spălare. Funcția…
  • 【3 moduri de curățare și putere maximă de aspirare】: Cu modurile de curățare automată/ direcționată/ pe margini, acest aspirator robot oferă o soluție pentru diferite sarcini de curățare, chiar și…

Concluzii finale

Din acest punct de vedere, bugetul dvs. ar trebui să fie de așa natură încât să cumpărați un model de mijloc de gamă înaltă, deoarece calitatea periilor, filtrul HEPA și prezența a numeroase accesorii vă vor face viața de zi cu zi mult mai ușoară și, în plus, aparatul va avea o durată de viață mai lungă, cu performanțe mult mai mari.

Cei care doresc să beneficieze de un produs multifuncțional, care aspiră eficient praful, părul și resturile, dar și spală podelele, pot apela la roboți care îndeplinesc ambele sarcini, ușurând astfel munca zilnică de menținere a curățeniei în încăperi.

Tot pentru animale, am scris alte două ghiduri despre dispozitive inteligente care îți fac viața mai ușoară, automate de mâncare și camere pentru animale de companie.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri