26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriPareri despre AVM FRITZ! Range Extender

Pareri despre AVM FRITZ! Range Extender

Date:

Stiri Similare

V-ați săturat de acea pierdere de rețea enervantă care nu permite PC-ului sau smartphone-ului dvs. să navigheze la viteza dorită? De multe ori se întâmplă să vă confruntați cu întreruperi, să nu puteți naviga fără probleme din cauza semnalului WiFi slab din interiorul locuinței dumneavoastră, iar motivele pot fi dintre cele mai diverse, cum ar fi, de exemplu, prezența ușilor glisante care împiedică semnalul să se răspândească în mod corespunzător sau distanța față de router.

Ce este Fritz!


Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Fritz! Repetitor 600 este un repetor de semnal wireless care sporește cu ușurință performanța oricărui semnal wifi. Acest repetor permite realizarea unor conexiuni stabile, fără cabluri, în toată casa.

Datorită designului său compact, Fritz! Repeater 600 poate fi conectat la orice priză electrică din casa sau biroul dumneavoastră. Acest dispozitiv este, prin urmare, un adevărat repetor ușor de instalat și, de asemenea, potrivit pentru orice router aflat în prezent pe piață.

The Fritz! Repetitorul 600 îmbunătățește raza de acțiune a semnalului wireless și este proiectat să reziste la interferențe și obstacole pentru a garanta conexiuni rapide și neîntrerupte.

O altă caracteristică a produsului este că permite conectarea mai multor dispozitive în același timp la aceeași rețea, amplificând semnalul chiar și acolo unde acesta nu poate ajunge. De fapt, acest Fritz! Repetitorul 600 este conceput tocmai pentru a oferi nu numai o acoperire optimă, ci și pentru a garanta stabilitatea corectă a semnalului, astfel încât să vă puteți bucura de filmul sau serialul preferat în streaming, fără a fi nevoit să vă confruntați cu acele enervante încetiniri sau întreruperi în timpul încărcării.

The Fritz! Repeater 600 vine la un preț viteză de transmisie de aproximativ 600 Mbit pe secundă care este adecvat pentru aproape orice tip de nevoie, fie că este vorba de activități profesionale sau de agrement, de fapt, Fritz! este proiectat atât pentru sarcini profesionale în birouri mici și mai mari, cât și pentru uz casnic și jocuri.

O rețea mesh, cum ar fi cea pe care o veți avea folosind Repeater 600, vă permite să vă extindeți rețeaua Wifi în fiecare colț al casei, deci chiar și în zone îndepărtate de router. Într-o rețea Mesh, deci cea obținută prin utilizarea acestui dispozitiv, viteza de transmisie și stabilitatea conexiunii nu vor fi diminuate, deoarece dispozitivele conectate vor fi gestionate în mod absolut automat de către router, permițându-i acestuia să se atașeze la un punct mai apropiat și, deci, mai performant, garantând o mai bună distribuție a semnalului.

Designul de Fritz! Repetitor 600

Acest repetor Fritz! nu este doar un dispozitiv foarte util, potrivit pentru toate tipurile de medii și utilizări, ci este și foarte discret și frumos de privit datorită designului său modern și unic.

Forma sa pătrată și dimensiunea mică (doar 5 centimetri pe fiecare parte) să fie plăcută ochiului și, de asemenea, atractivă datorită fontului folosit pentru a sublinia marca. Cadrul mic din partea superioară oferă o notă frumoasă de culoare roșie, în timp ce LED-ul practic servește la confirmarea stării de activitate și a calității semnalului.

Acest mic dispozitiv de amplificare a semnalului rețelei de internet dobândește o caracteristică estetică remarcabilă datorită faptului că poate fi instalat în orice priză electrică, devenind astfel și parte din mobilierul casei. The Fritz! Repeater 600 este practic o mică cutie albă care se poate integra cu ușurință în pereții casei, dar fără a dispărea complet datorită LED-urilor care confirmă funcționarea sa corectă.

Fritz! Repetitor, este, de asemenea, foarte compact datorită grosimii sale de 30 de milimetri. Designul este foarte minimalist și, așa cum am menționat mai sus, pe corpul frontal alb se află doar logo-ul Fritz, LED-ul de funcționare și butonul roșu pentru pornirea conexiunii.

Deși este fabricat în întregime din plastic, asamblarea a fost realizată într-un mod cu adevărat fantastic și oferă imediat un sentiment de durabilitate și compactitate. LED-ul cu care este dotat servește pentru a oferi indicații precise cu privire la calitatea conexiunii și a semnalului: verde dacă este bun, portocaliu dacă nu este foarte bun.

Despachetarea dispozitivului

Pachetul simplu conține în interior:

 • Fritz!Repeater 600
 • Manual de instrucțiuni

Performanță, WiFi și antene

Fritz! Repeater 600 este un repetor cu o singură bandă folosind numai banda de 2,4 GHzDe asemenea, suportă standardul WiFi n și pe cele ceva mai vechi, ceea ce îl face potrivit pentru toate modemurile de pe piață.

Pe lângă faptul că este un simplu repetor de semnal, acesta poate fi utilizat și ca punct de acces, oferind un nou acces WiFi la rețeaua de acasă, dacă aceasta nu este prezentă. O absență printre caracteristicile acestui dispozitiv este cea a funcția de punte, de la Fritz! Repetitorul 600 nu este echipat cu nici un port LAN pentru conexiuni prin cablu cu alte dispozitive și pentru că multe repetori de gamă medie nu au această funcție.

Semnal Wi Fi

Utilizând standardul Wi Fi N, acest dispozitiv este cea mai bună alegere pentru toți acei utilizatori care doresc să conecteze mai multe dispozitive la rețeaua de acasă în același timp, chiar și în zonele din casă unde semnalul routerului nu ajunge la o calitate bună. De fapt, Fritz! Repeater 600 este un repetor care dorește să ofere nu numai un acoperire optimădar și stabilitatea semnalului permițându-vă să vă bucurați de streaming de filme și programe TV, să jucați jocuri multiplayer fără a vă confrunta cu încetiniri sau sărituri.

Acest model este capabil să atingă o viteză de 600 Mbit pe secundă, ceea ce este potrivit pentru toate tipurile de nevoi și îl face excelent atât pentru birouri, cât și pentru locuințe, datorită flexibilității mari pe care o oferă.

Antene

În ciuda dimensiunii foarte compacte a Fritz! Repeater 600, cu o greutate de numai 88 de grame, acest mic repetor oferă o putere de transmisie a semnalului destul de mare cu ajutorul patru antene plasate în interiorul acestuia.

Deoarece acestea sunt plasate în interiorul carcasei albe, nu provoacă în niciun fel dezordine exterioară sau imperfecțiuni inestetice, dar reușesc totuși să mențină un nivel foarte ridicat de performanță datorită tehnologiei avansate cu care Fritz! Repetitorul 600 este echipat cu.

Modul eco

Acest dispozitiv, pe lângă faptul că oferă funcții cu adevărat performante, oferă posibilitatea de a activa așa-numitul Modul ECO ceea ce ar fi ideal mai ales în timpul nopții. De fapt, acest mod permite economii considerabile de energie atunci când nu este necesar, cum ar fi în timpul nopții. Aceasta îmbunătățește eficiența energetică a dispozitivului și reduce consumul de energie.

Crearea rețelei WiFi Mesh

A Plasă WiFi este o rețea compusă din noduri care au rolul de a distribui pachetele de date în mod egal, fără a urma ordine ierarhice.

Nodurile care alcătuiesc această rețea sunt puncte de acces WiFi c astfel încât semnalul nu mai este transmis de un singur router, ci de mai multe dispozitive, cu scopul de a oferi o acoperire mai bună și un semnal mai stabil.

Punctele de acces comunică între ele pentru a forma o rețea reală, numită mesh. Prin urmare, fiecare nod nu este altceva decât un dispozitiv care acționează ca un router pentru celelalte dispozitive care alcătuiesc această rețea. Chiar dacă unul dintre acestea ar trebui să eșueze, celelalte își vor continua să își facă treaba pentru a compensa eșecul, asigurând în același timp o bună distribuție a pachetului de date în cauză.

Acoperirea pe care o oferă o rețea mesh este foarte stabilă, potrivită pentru birouri și medii casnice și este, de asemenea, foarte ușor de instalat.

The Fritz! Repetitorul 600 poate face parte dintr-o rețea mesh în scopul distribuirii datelor între diferite dispozitive. În acest fel, dispozitivul poate gestiona automat semnalul și poate face utilizarea mai eficientă.

Datorită acestui sistem, toate celelalte dispozitive Fritz! pot forma o singură rețea care poate fi extinsă în toată casa, garantând o recepție excelentă a semnalului pentru fiecare dispozitiv prezent și în uz.

Acest Repeater 600 va extinde rețeaua chiar dacă nu aveți un router de aceeași marcă și nu va crea nume sau parole diferite, obligându-vă să căutați de fiecare dată cea mai apropiată rețea. The Fritz! Repeater 600 suportă criptarea WPA2, care vă permite să stabiliți conexiuni sigure cu orice rețea fără fir de la routere actualizate și protejează fără probleme rețeaua fără fir a casei dvs.

Instalarea lui Fritz! Repetitor 600

The Fritz! Repetitor 600 este într-adevăr foarte ușor de instalat datorită metodei numite în mod obișnuit metoda WPS. Repetitorul poate fi instalat prin simpla apăsare a unui buton. În acest fel, repetorul și routerul WPS se vor conecta automat, deoarece Repeater 600 va aplica setările wireless corespunzătoare și poate fi utilizat imediat.

Alternativ, este de asemenea posibil să apelați la ajutorul unui asistent virtual care vă poate ghida pas cu pas pentru a finaliza prima configurare.

Este de la sine înțeles că, în interiorul Fritz! Repeater 600, există și un ghid de utilizare, dar în aceste condiții, este aproape inutil să îl folosiți datorită intuitivității și ușurinței de utilizare a acestui dispozitiv.

Compatibilitate cu alte routere

Așa cum am menționat anterior, Fritz! Repetitor 600 este compatibil cu orice router de pe piață și orice tip de conexiune. Acest lucru este posibil deoarece Repeater 600 suportă atât standardul WiFi n, cât și standardul mai vechi b/g. Prin urmare, această funcție îl face versatil, nu implică cheltuieli excesive și nici măcar nu vă obligă să vă schimbați routerul.

Siguranța garantată de Fritz! Repetitor 600

The Fritz! Repeater 600 este actualizat în mod constant, astfel încât să aibă întotdeauna îmbunătățiri în Sistemul de operare Fritz!os.

De fapt, acest model de repetor asigură un grad foarte ridicat de securitate și de protecție a datelor, datorită utilizării diferitelor codificări și tehnologii avansate, care sunt actualizate în permanență.

Această posibilitate de a vă proteja datele este șansa repetorului de a se afirma ca fiind unul dintre cele mai bune repetori de interior de pe piața de tehnologie.

Specificații tehnice

 • Marca: AVM
 • Model: Fritz!Repeater 600
 • Tip: Repetor fără fir
 • Rețea Mesh: Da
 • Dimensiuni: 6,4 x 6,4 x 3 cm
 • Greutate: 88 de grame
 • Viteză: 600 Mbit/s (4×4 Wireless N)
 • Configurație: Simplu și cu WPS
 • Suport IPv6: Da
 • WPA2: Da, 802.11i
 • Compatibilitate: Compatibil cu toate routerele wireless de pe piață

Revizuire Fritz! Repeater 600

Noul dispozitiv Fritz! Repetitor 600, în esență, oferă o bună amplificare a semnalului pentru conectarea la rețeaua de acasă, dar și la cea a unui birou mic. Datorită WiFi Mesh, este posibilă crearea unei rețele reale care să reproducă semnalul provenit de la router. În plus, acest dispozitiv funcționează în mod adecvat cu orice router de pe piață, datorită setărilor sale care îi permit să se atașeze atât la routere noi, cât și la cele vechi.

Acesta designul compact și dimensiunile sale reduseîi permit, de asemenea, să treacă neobservat, integrându-se cu ușurință în pereții albi ai unei case sau ai unui birou. Fritz! Repeater 600 nu va arăta deloc ca un repetor, deoarece cele patru antene ale sale sunt toate amplasate în interiorul carcasei, asigurând totuși o transmisie de înaltă calitate.

În plus, Fritz! Repetitorul 600 este foarte ușor de instalat, deoarece, la simpla apăsare a unui buton, prima configurație de date cu routerul este deja pornită corect, acționând ca un intermediar între acesta și dispozitivul receptor, care poate fi la o distanță mare de router. Pentru a facilita și mai mult instalarea și utilizarea zilnică, aplicația dedicată vă va permite să primiți asistență în orice moment.

Calitatea acestui produs asigură o conexiune constantă și de înaltă calitate în orice moment, favorizând o navigare fluentă, potrivită pentru streaming și jocuri.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri