10.3 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriBanca Transilvania oferă 200 de lei pe card pentru fiecare client care...

Banca Transilvania oferă 200 de lei pe card pentru fiecare client care solicită acest lucru! Termenul limită este 7 martie

Date:

Stiri Similare

Printr-o promoție recentă a Băncii Transilvania, poți obține un bonus de 200 de lei încărcați direct pe cardul tău. Există mai multe beneficii semnificative legate de obținerea acestui card.

E suficient să te înscrii pentru noul card Star Forte. Vei primi un bonus de 200 de lei în puncte Star ca semn de întâmpinare, sau, dacă optezi pentru cardul standard, vei avea 10 lei în puncte Star după prima achiziție.

Solicitarile pentru card trebuie făcute până cel târziu pe 29 februarie 2024 și activarea cardului trebuie finalizată până pe 7 martie 2024. Punctele bonus vor fi adăugate în contul tău până pe 30 martie 2024, asigurându-te că vei beneficia de acestea fără întârziere.

Cardul Star Forte vine cu o gamă largă de beneficii pentru a-ți simplifica administrarea finanțelor personale. Beneficiezi de plăți în rate de până la 18 luni fără dobândă și comisioane la partenerii bancii, iar punctele Star pot fi acumulate în mai mult de 25.000 de magazine afiliate, unde un punct Star valorează 1 leu.

Cu acest card, ai posibilitatea de a obține un credit până la 25.000 de lei, dar nu mai mult de cinci ori venitul tău lunar. În cazul în care decizi să amâni o plată, o poți reprograma până la data de 25 a lunii următoare, fără niciun fel de presiune sau stres. Dacă ești deja client al Băncii Transilvania, îți poți face cererea pentru cardul Star Forte direct online, prin intermediul aplicației BT Pay, printr-un proces simplu și rapid.

Condițiile necesare pentru aplicare

Promotia este deschisă tuturor care îndeplinesc câteva condiții de bază:

  • Varsta minimă de 18 ani
  • Deţinerea cetăţeniei române
  • Lipsa datoriilor înregistrate la alte credite
  • Un venit lunar minim de 800 de lei
  • Experiență de cel puțin 3 luni la locul de muncă curent
  • Acceptarea unei limite de credit de minimum 2.000 de lei

Exemplu de calcul credit

Pentru un împrumut de 10.000 de lei, cu un interes fix de 24% pe an pentru o perioadă de 5 ani, însemnând 60 de rate lunare, DAE se va ridica la 26,77% pe an.

Costul total al creditului va ajunge astfel la 12.045 lei, în timp ce suma totală de rambursat va fi de 22.045 lei.

Exemplul prezentat este bazat pe premisa unei retrageri complete a limitelor de credit de 10.000 de lei de la un ATM al Băncii Transilvania sau de la casieria băncii.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri