3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriBecuri compatibile cu Google Home

Becuri compatibile cu Google Home

Date:

Stiri Similare

Cu siguranță ați auzit de becurile inteligente, care vă permit să profitați la maximum de orice sistem de automatizare a locuinței: datorită funcționării lor reactive, aceste dispozitive vă vor ajuta să economisiți energie și să vă monitorizați consumul de electricitate. Astăzi vom descoperi împreună cele mai bune becuri inteligente compatibile cu Google Home și Google Assistant.

În plus, nu trebuie să vă deplasați din cameră în cameră pentru a vă asigura că funcționează: chiar și atunci când sunteți plecat, puteți aprinde becurile inteligente printr-o simplă atingere a telefonului mobil. Nu degeaba becurile inteligente se bucură de o mare popularitate în casele romanilor, atât datorită costului lor scăzut. (în special în ceea ce privește durata de viață a acestora) atât pentru versatilitatea de care au dat dovadă, de exemplu, prin buna compatibilitate cu cele mai recente sisteme de automatizare a locuinței.

Dacă nu vă puteți lipsi de Google Home în casa dvs. și doriți să cumpărați un bec inteligent, dar nu știți care, nu vă faceți griji: vă puteți decide ce să cumpărați urmând ghidul meu.

Clasamentul dupa vanzari

# Previzualizare Produs Evaluat  
1
TP-Link WiFi WiFi Smart LED Multicolor Light Bulb, E27 Bec compatibil cu Alexa și Alexa...

 

TP-Link WiFi WiFi LED inteligent LED Smart Multicolor Light Bulb, bec E27 compatibil cu Alexa și Alexa….


5 Stele
2
Becuri LED inteligente Alexa LED WiFi E27, becuri reglabile ANTELA Smart 9W 806ML 80W...

 

Becuri LED inteligente Alexa LED WiFi E27, becuri reglabile ANTELA Smart 9W 806ML 80W…


5 Stele
3
Becuri LED Alexa Inteligent WiFi, becuri LED cu LED-uri, ANTELA Smart 10W reglabil, RGB & 2700K-6500K...

 

Becuri LED inteligente Alexa WiFi inteligente, bec inteligent ANTELA 10W reglabil, RGB & 2700K-6500K…


4 Stele
4
Lepro LED Smart Bulb WiFi E27, bec inteligent RGBW compatibil cu Alexa/Google Home,...

 

Hare Intelligent LED Light Bulb WiFi E27, Smart RGBW Bulb compatibil cu Alexa/Google Home,…


4 Stele
5
Aigostar Vintage Smart Bulb, E27 LED 6W Clear G80 Filament Bulbi, 850 LM...

 

Aigostar Vintage Smart Bulb, E27 LED 6W transparent G80 Filament Bulb, 850 LM de filament…


4 Stele
6
Meross 4 buc. 4 becuri inteligente WiFi cu LED, lampă reglabilă Alexa, RGBWWW, 9W E27, 2700-6500K,...

 

Meross 4 buc. 4 becuri inteligente WiFi cu LED, lampă reglabilă Alexa, RGBWWW, 9W E27, 2700-6500K,…


4 Stele
8
Alexa WiFi Light Bulb E27, Fitop Smart LED Bulb 9W (echivalent 80W) Dimmable RGBCW Colour...

 

Alexa WiFi Light Bulb E27, Fitop Smart LED Bulb 9W (echivalent 80W) Dimmable RGBCW Colour…


4 Stele

Cele mai bune becuri compatibile cu Google Home

TP-Link KL120 Wi-Fi bec E27

Acest produs TP-Link este unul dintre cele mai scumpe din gama disponibilă pe piețe precum Amazon, dar nu este dificil să îl găsești în ofertă la un preț foarte avantajos. Pe de altă parte, este unul dintre cele mai avansate becuri pe care le puteți găsi, cu o conexiune excelentă prin intermediul rețelei wifi și posibilitatea foarte convenabilă de a face lumina mai mult sau mai puțin strălucitoare, în funcție de necesități.

Ușor de instalat și de conectat, este, de asemenea, ideal ca punct de lumină pentru camerele copiilor, unde poate fi lăsat aprins la 1% ca lumină de noapte.

LOFTer Bec inteligent WiFi E27 RGB

Acest bec este unul dintre cele mai populare pentru a implementa prin intermediul Google Homed upă cum o atestă recenziile excelente de pe internet. Caracterizat de un preț accesibil și de o bună eficiență energetică, becul inteligent LOFter oferă, de asemenea, posibilitatea de a schimba culoarea luminii printr-o simplă comandă.

Aceasta este o caracteristică pe care nu este neobișnuit să o găsim la cele mai avansate modele de becuri inteligente, fiind soluția ideală pentru a pune de acord pe toată lumea din casă: de exemplu, dacă tu preferi o lumină rece, iar ceilalți ocupanți ai casei, în schimb, o nuanță caldă, acest model ar putea fi soluția ideală. Instalarea este simplă: tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația Smart Life din Play sau Apple Store și să vă asigurați că vă recunoaște dispozitivul: în câteva secunde, fără întrerupătoare, vă puteți bucura de un produs eficient și intuitiv.

Bec inteligent E27 compatibil cu Google Home TVLive

Specialitatea becurilor inteligente este capacitatea pe care o oferă de a se sincroniza cu alte dispozitive inteligente, iar acest produs TVLiv și nu este o excepție. Simplu de utilizat, durabil și conceput pentru un consum redus de energie, acest bec vă permite să proiectați pornirea și oprirea sa prin intermediul tuturor celorlalte dispozitive conectate la Google Home pentru a realiza un mediu cu adevărat controlabil prin automatizarea locuinței.

Datorită unei capacități excelente de recepție a semnalului, acest produs este ideal dacă locuiți în spații mari, unde semnalul wifi poate deveni mai slab. Acest model oferă, de asemenea, posibilitatea de a alege culoarea luminii, cu posibilitatea de a trece la nuanțe mai calde sau mai reci în câteva momente.

Bec inteligent cu lumină moale 2800k-6200k+RGBW TECKIN

Cine folosește un lumină inteligentă sau chiar și un model normal cu LED-uri poate avea unele îndoieli cu privire la intensitatea luminii, care nu este întotdeauna cea dorită. Cu toate acestea, nu va trebui să vă confruntați cu această problemă dacă vă decideți să apelați la bec inteligent de la Teckin. Datorită unei tensiuni respectabile, acest model permite iluminarea cu ușurință a oricărei încăperi, fără a lăsa pete goale.

Iar dacă lumina vă deranjează după un timp, nicio problemă: datorită posibilității de reducere a intensității, puteți comuta între diferite procente de luminozitate prin simpla apăsare a unui buton – o funcție foarte utilă, de exemplu, pentru a nu vă orbi atunci când vă treziți noaptea. Denumirea RGB indică faptul că acest model are capacitatea de a schimba nuanța luminii, pe care o puteți alege dintr-o gamă largă de culori, putând în același timp să decideți dacă să o utilizați la o intensitate variabilă.

Becuri cu LED Philips Hue E27

Acest model, care p rovine de la o companie pe care, fără îndoială, o cunoașteți, este unul dintre cele care poate fi găsit la un cost mai mare decât concurenții săi. Această diferență este justificată de calitatea sa de construcție de neegalat, care îl face un obiect indestructibil, potrivit pentru orice mediu.

Faptul că acest model este produs de Philips facilitează, de asemenea, găsirea de service sau de piese de schimb, chiar și în magazinele de electronice populare. Din nou, intensitatea luminii nu dezamăgește: în ciuda unei tensiuni scăzute, aceste becuri inteligente nu se compară cu modele mai puternice. Cu toate acestea, intensitatea este complet controlabilă, permițându-vă să decideți ce fel de lumină doriți să folosiți, de exemplu, atunci când citiți.

Trebuie să știți, totuși, că pentru a folosi aceste becuri aveți nevoie de un HUB de conectare, vândut tot de Philips: dar folosind Google Home sau dispozitive precum Alexa, acest lucru nu va fi necesar și vă puteți bucura de becul inteligent încă de la început. Acest model este ideal dacă doriți să intrați în lumea automatizărilor casnice cu un produs simplu, fiabil și ușor de recunoscut, adoptând un dispozitiv Philips.

Cum să controlezi un bec cu Google Home

Circuitul care permite un bec inteligent pentru a lucra începe întotdeauna cu același obiect, routerul de acasă: prin intermediul rețelei, dispozitivele de automatizare a locuinței pot comunica imediat între ele. 

Pentru a utiliza aceste elemente, tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că aveți modemul pornit cu o conexiune stabilă și funcțională, în special în acele camere care tind să fie lăsate în afara circuitului de recepție din cauza amplasării lor nefavorabile.

Instalarea unui bec inteligent este foarte simplă: trebuie doar să îl montați ca pe un bec normal, apoi descărcați aplicația de traducere corespunzătoare pe telefonul mobil sau, în cazul Google Home, pe cea concepută pentru a implementa acest sistem de automatizare a locuinței. După ce a recunoscut becul (de obicei durează doar câteva secunde) îl puteți controla prin telefon sau prin voce, în unele cazuri îl puteți chiar redenumi (lampă de cameră de zi, lampă de bucătărie și așa mai departe) pentru a vă asigura că Google Home aprinde întotdeauna lampa potrivită.

Concluzii finale

Lumea de astăzi acordă din ce în ce mai mult spațiu comenzilor vocale, care pot fi găsite în toate tipurile de dispozitive, de la telefoanele noastre mobile la navigatoarele auto.

Automatizarea locuinței este una dintre cele mai eficiente modalități de implementare a comenzilor vocale în viața de zi cu zi, facilitând viața de zi cu zi prin măsuri simple, dar eficiente. Libertatea de a aprinde și stinge luminile fără a fi nevoie să acționați întrerupătoare fizice poate părea un lucru mărunt, dar este de fapt un pas important pe care îl puteți face pentru a vă moderniza casa: gândiți-vă la confortul de a le putea gestiona în afara casei, poate atunci când vă grăbiți la serviciu.

Pe scurt, becurile inteligente sunt dispozitive care, deși în aparență simple, ascund un mare potențial și pot aduce mari beneficii pentru bunăstarea și portofelul nostru.

Având în vedere disponibilitatea ridicată a modelelor pentru toate bugetele și direcția pe care o ia iluminatul locuinței cu ajutorul LED-urilor, decizia de a monta becuri inteligente este un pas care nu necesită prea multă cercetare sau cheltuieli imposibile: mult mai ușor, așadar, să vă asigurați o locuință inovatoare, cu adevărat proiectată în funcție de gusturile și obiceiurile proprii.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri