26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriRecenzie camera video Victure FHD 1080P

Recenzie camera video Victure FHD 1080P

Date:

Stiri Similare

O cameră de securitate wi-fi este cel mai bun mod de a monitoriza exteriorul sau interiorul casei, astfel încât să puteți verifica dacă totul este în ordine atunci când nu este nimeni în casă.

Pe piață pot fi găsite diverse dispozitive aparținând acestei categorii, iar alegerea trebuie făcută ținând cont de mai multe aspecte, cum ar fi calitatea imaginii, puterea semnalului wi-fi, posibilitatea de personalizare a funcțiilor, sensibilitatea camerei la mișcare, modurile de stocare și primirea de notificări pe smartphone; pe lângă o serie de considerații deja rezumate în ghidul nostru despre cele mai bune camere de supraveghere.

Pe baza acestor parametrii, se va realiza Cameră video Victure FHD este unul dintre cele mai bune produse de pe piață. Pe lângă faptul că se caracterizează prin standarde înalte de calitate și un preț accesibil, este, de asemenea, cel mai bine vândut model din categorie pe Amazon și a primit numeroase recenzii foarte pozitive din partea utilizatorilor.

Prezentare generală

cameră video full hd 1080p victure

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Cameră video Victure FHD are un design minimalist și compact: dimensiunile sale reduse (9×114,5 mm) permit acestui dispozitiv să se integreze în orice mediu fără a crea probleme de dezordine sau de spațiu.

În plus, formele sale moderne și atractive permit ca modelul să fie combinat cu accesorii de amenajare în stil modern, cu rezultate foarte eficiente și un impact estetic puternic.

Este un dispozitiv foarte versatil și adaptabil, nu numai datorită funcționalității sale, ci și pentru că sprijină atât iOS decât atât Android. În consecință, camera este compatibilă cu majoritatea smartphone-urilor.

Acest model se caracterizează prin rezultate de înaltă calitate, datorită unei rezoluții a imaginii de 1080P (1920×1080), sau 2 milioane de pixeli.

În același timp, se sistem de lumină infraroșie permite integrarea vederii pe timp de noapte la o distanță de până la 30 de metri ca o funcție acceptată. Tocmai din acest motiv se poate spune că Cameră video Victure FHD este un dispozitiv potrivit atât pentru utilizare în exterior, cât și în interior.

Alte caracteristici încorporate sunt detectarea mișcării, sistemul audio bidirecțional și modul anti-zgomot.

În pachet sunt incluse:

 • O cameră video Victure FHD cu suport wi-fi;
 • Un conector de alimentare;
 • Un dispozitiv de înclinare panoramică;
 • Manualul de instrucțiuni;
 • Un cablu de alimentare de 4,92 ft.

Caracteristici principale

caracteristici principale camera video hfd victure hfd

Caracteristici principale Caracteristicile camerei video Victure FHD sunt:

 • Conexiune wi-fi stabilă de 2,4 GHz, compatibilă cu sistemele Android și iOS, care asigură o vizualizare fără interferențe și în timp real;
 • Ușor de instalat. Pe lângă faptul că oferă o procedură rapidă și simplă, camera vă permite să configurați vizualizări prestabilite. Acest lucru face posibilă supravegherea mai atentă a anumitor locuri care sunt deosebit de necesare, cum ar fi poarta, ușa din față și ferestrele. În același timp, diferitele terminale pot suporta camere suplimentare;
 • Vedere panoramică și poziționare rapidă. Acest model integrează o lentilă cvadrangulară care poate acoperi o rază de 100° pe verticală și 355° pe orizontală. Prin combinarea acestor două moduri, se poate obține o vedere panoramică de înaltă rezoluție de 360°. Tocmai din acest motiv, nu există niciun unghi mort care ar putea reprezenta o problemă pentru securitatea locuinței. Utilizatorul trebuie doar să apese pe ecranul smartphone-ului pentru a regla vederea panoramică în funcție de nevoile sale;
 • Viziune nocturnă 1080P și detectare a mișcării până la 30 de metri. Această funcționalitate este asigurată prin utilizarea tehnologiei cu filtru dublu și a 10 unități LED IR;
 • Sistem audio cu două căi cu tehnologie anti-zgomot. Acest lucru face posibilă comunicarea la distanță și în timp real cu persoanele aflate în apropierea camerei Victure FHD.

Detector de mișcare

Sistemul de detectare a mișcării a dispozitivului integrează modul de notificare a proprietarului.

În consecință, prin intermediul aplicației, se trimite un mesaj pentru a notifica faptul că a fost detectată o mișcare în zona acoperită de cameră și în ce punct specific din locuință.

Acest lucru sporește nivelul de securitate, de asemenea, datorită criptării WPA2. În plus, simpla lansare a aplicației menține această funcționalitate în fundal.

Perfect pentru animale de companie și copii

cameră de victorie ca monitor pentru copii

Combinația a funcționalității de vedere pe timp de noapte și audio bidirecțional fac ca acest dispozitiv să fie deosebit de potrivit pentru supravegherea animalelor de companie și a copiilor chiar și atunci când se află în afara casei sau în altă zonă a acesteia.

În condiții de iluminare naturală sau artificială slabă, sistemul de programare al camerei activează automat cele 10 LED-uri infraroșii de 850 nm.

Astfel, dispozitivul poate fi transformat într-un monitor practic pentru copii. În al doilea rând, difuzoarele și microfonul de calitate instalate permit un suport adecvat pentru sunetul bidirecțional.

Astfel, este posibilă și calmarea de la distanță a copiilor și a animalelor de companie prin sunetul propriei voci.

Calitatea audio

Calitatea audio este bună de asemenea, datorită tehnologiei antizgomot integrate. Acesta este un produs din gama medie, așa că nu trebuie să ne așteptăm la performanțe excepționale față de produsele de top.

În același timp, funcționalitatea și sunetul camerei sunt cu siguranță superioare produselor similare din aceeași gamă.

Specificații tehnice

Acestea sunt specificațiile tehnice ale dispozitivului făcute publice oficial de către companie:

 • Marca: Victure
 • Model: PC530
 • Greutate: 408 g
 • Dimensiuni11,5 x 9,3 x 11,5 cm
 • Memorii: Micro SD
 • Inclus în pachet: Camcorder, dispozitiv de înclinare verticală, 2x șuruburi, cablu de alimentare, conector de alimentare, manual de utilizare
 • Watts: 10 wați
 • ConexiuneEthernet și Wifi
 • Material: Plastic

Avantaje

Acest model se caracterizează prin numeroase avantaje inclusiv o instalare ușoară și o conexiune wi-fi bună. În al doilea rând, produsul integrează atât stocarea în cloud, cât și cardul de memorie micro SD 8G-64G.

În primul caz, camera înregistrează și salvează automat înregistrările video imediat ce este detectată o mișcare. În cel de-al doilea caz, însă, aplicația trebuie mai întâi formatată.

În cele din urmă, vă rugăm să rețineți că Cameră video Victure FHD oferă o garanție de 12 luni și asistență tehnică pe viață.

Dezavantaje

Dezavantajele acestui model sunt minime în comparație cu avantajele sale. În primul rând, trebuie să țineți cont de faptul că LED-urile cu infraroșu sunt sensibile la reflexii, așa că nu ar trebui să plasați camera în apropierea unui geam pentru a evita afectarea negativă a performanței produsului. În plus, produsul nu oferă suport:

 • Amplificatoare Wi-Fi;
 • 5G wi-fi;
 • Rețele wi-fi publice.

Nota finala

Acesta este un produs cu un raport calitate/preț ridicat, aparținând gamei medii a pieței. Performanța este cu siguranță superioară altor modele.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri

Articolul precedent
Articolul următor