19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriCare este salariul unui casier McDonald's? O sumă surprinzător de generoasă. Plus...

Care este salariul unui casier McDonald’s? O sumă surprinzător de generoasă. Plus alte avantaje excelente pe lângă remunerația în bani.

Date:

Stiri Similare

Pentru mulți tineri, inclusiv studenți care doresc venituri suplimentare pe durata studiilor superioare, lucrul în restaurantele McDonald’s este o opțiune foarte căutată.

Lucrul la McDonald’s este atrăgător pentru un număr mare de tineri, în parte datorită faptului că nu se cere experiență profesională anterioară. Un anunț recent de recrutare pentru posturile de casieri în filialele din București ne oferă informații despre venitul și avantajele pe care le pot aștepta angajații.

Conform acestui anunț, lanțul de fast-food este în căutare de casieri pentru locațiile sale din capitală. Candidații ideali ar trebui să aibă un diploma de bacalaureat, o atitudine amabilă și centrată pe satisfacerea clienților, precum și să fie capabili să colaboreze eficient în cadrul unei echipe. Responsabilitățile lor principale sunt să servească clienții cu produsele dorite și să mențină o interacțiune plăcută și zâmbitoare cu aceștia.

Cât câștigă un casier la McDonald’s

Remunerația pentru acest post poate ajunge până la 3.200 de lei în mână pe lună, pentru un program de lucru de 8 ore pe zi. Aceasta include salariul de bază, bonuri de masă în valoare de 30 de lei pe zi, diferite suplimente și bonusuri. Angajații se bucură de asigurare medicală, flexibilitate în alegerea turelor de lucru, inclusiv în weekenduri, 21 de zile de concediu anual, plus zile libere pentru ocazii speciale.

În plus față de salariu, McDonald’s își rasfață angajații cu alte privilegii. Aceștia primesc o reducere de 50% la produsele din meniu pe timpul orelor de serviciu și pot opta să lucreze la sediul McDonald’s cel mai apropiat de domiciliu, dacă sunt posturi disponibile. Compania asigură și formare profesională fără costuri, cu accent pe îmbunătățirea competențelor de comunicare, lucrul în grup și cunoștințe specifice sectorului alimentației rapide.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri