3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriParei Casti Redmi Buds 3 Pro - Review

Parei Casti Redmi Buds 3 Pro – Review [year]

Date:

Stiri Similare

Compania Xiaomi anunțase lansarea unor noi căști în cadrul familiei sale și nu a dezamăgit această promisiune făcută iubitorilor mărcii.

Mulți au așteptat sosirea lui Redmi Airdots 3 care, însă, din motive necunoscute în prezent, au fost lansate sub denumirea Redmi Buds 3 Pro.

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

În comparație cu modelele anterioare, Redmi Buds sunt un nivel mai sus, de fapt compania avea deja căști cu tehnologie wirless adevărată, competitive pentru prețul scăzut, dar inferioare celor de la marile branduri.

Cu toate acestea, cu noul model oferit, compania poate în sfârșit să țintească acel segment de public care s-a orientat întotdeauna către mărci mai scumpe pentru că au caracteristici mai bune, deoarece Redmi Buds 3 Pro au calități similare, dar la un preț cu adevărat uimitor.

Designul și aspectul lui Redmi Buds 3 Pro

Căști Redmi Buds 3 Pro

Redmi Buds 3 Pro sunt căști bluetooth cu un design distinctiv și atrăgător, care va atrage imediat atenția cumpărătorului.

O alegere fascinantă a fost făcută în zona tactilă a căștilor prin utilizarea sticlei translucide și strălucitoare.

Formatul căștilor este faimosul In Ear cu prezența ochelarilor; aceștia din urmă au provocat reacții mixte, deoarece nu toată lumea îi place, dar compania oferă posibilitatea de a schimba dimensiunea prin furnizarea în pachet a mai multor ocheți de diferite dimensiuni, ceea ce face ca căștile să fie potrivite pentru orice tip de ureche.

Redmi Buds au o dimensiune mică și, odată puse la locul lor, sunt aproape de neobservat.

Culorile care au fost scoase pe piață sunt în principiu două: una neagră, mai clasică și mai vizibilă, și una cu o nuanță specială de alb/gri.

Husa pentru căști este fabricată din plastic lucios și are o dimensiune compactă, ideală pentru a o purta în buzunar; capacul este magnetic, astfel încât poate fi închisă în siguranță fără riscul de a pierde căștile, iar pe partea din față are butonul de sincronizare pe care trebuie să îl apăsați prima dată pentru a le conecta la smartphone.

Noua calitate a sunetului și anularea zgomotului

Carcasa de încărcare Redmi Buds 3 Pro

Mulțumiri pentru noua tehnologie cu bobină mobilă dezvoltat în laboratoarele Xiaomi, calitatea sunetului Redmi Buds este ridicată: sunetele înalte sunt reproduse clar și fără distorsiuni sau distorsiuni, în timp ce sunetele joase sunt intense și pure.

În plus, aceste căști Bluetooth au fost create cu un mod de anulare a zgomotului datorită prezenței a trei microfoane, cu două mai multe decât cel tradițional, unul singur pentru apeluri.

Primul microfon, care este orientat spre exterior, este capabil să detecteze orice zgomot ambiental, iar odată ce este perceput de cască, aceasta îl elimină astfel încât să fie imperceptibil pentru urechea umană. Al doilea microfon, pe de altă parte, este orientat spre ureche și detectează toate zgomotele care reușesc să treacă de prima barieră și le elimină.

Modul de anulare a zgomotului se activează poate fi ales cu două niveluri diferite de intensitate: în primul caz, se numește transparent și vă permite să auziți în liniște zgomotele ambientale din jurul dumneavoastră, acest mod este potrivit în special pentru sportivii cărora le place să asculte natura atunci când fac exerciții în aer liber; al doilea mod se numește voce îmbunătățită, care este util atunci când primiți apeluri și este nevoie să anulați zgomotele din jurul dumneavoastră care ar putea perturba conversația.

În general, funcția de gestionare a zgomotului este gestionată pe trei niveluri și în mod autonom de către cască, care se poate adapta în funcție de circumstanțe.

Acest model de căști include, de asemenea, un mod de sunet potrivit pentru jocuri; prin activarea acestei funcții se poate obține o latență scăzută, astfel încât diferența dintre sunet și acțiunea de joc să fie neglijabilă și să nu se piardă nici cel mai mic detaliu; atunci când se activează acest mod, totuși, calitatea sunetului are de suferit.

Una dintre cele mai inovatoare caracteristici ale acestui model de căști este conexiunea Bluetooth stabilă, are o rază maximă de acțiune de zece metri și permite, de asemenea, conectarea căștilor la două dispozitive diferite; acest lucru este posibil datorită funcției Bluetooth multipunct.

Acestea sunt echipate cu un senzor de sensibilitate care redă sau întrerupe redarea activă în funcție de faptul că setul de căști este scos sau introdus în ureche.

Atunci când se află în afara razei de acțiune de zece metri, acestea intră în modul de economisire a energiei, iar după ce sunt purtate, revin automat la modul activ.

O altă caracteristică apreciată, mai ales de cei care folosesc frecvent căștile în aer liber sau în timpul activităților fizice, este certificarea IPX4, care garantează protecția dispozitivului electronic împotriva transpirației sau a stropilor de apă.

În cazul în care căștile sunt pierdute, este posibilă utilizarea funcției din MIUI care permite găsirea acestora atâta timp cât sunt conectate la smartphone.

Datorită unei aplicații, este posibil să gestionați și să personalizați diferitele atingeri ale căștilor. De fapt, datorită acestui mod va fi și mai ușor să reglați muzica, să răspundeți la apeluri telefonice și să folosiți asistenții vocali.

Durata de viață a bateriei și încărcarea

Autonomia de încărcare pentru fiecare cască este de șase ore bune dar, dacă acest lucru este combinat în mod corespunzător cu încărcarea wireless a carcasei, se extinde la un maxim de douăzeci și opt de ore.

Desigur, durata de viață a bateriei depinde și de volumul la care sunt folosite și de activarea sau nu a modului de anulare a zgomotului.

Pentru reîncărcare există un mod de încărcare rapidă, de fapt, în doar zece minute puteți obține până la trei ore de autonomie.

Pe carcasă există o lumină LED care vă permite să știți când căștile sunt pe cale să rămână fără energie și, prin urmare, trebuie reîncărcate; încărcarea carcasei este cu intrare Type-CAcest lucru înseamnă una dintre cele mai moderne și mai rapide intrări de încărcare, de fapt, este posibil să se obțină 100% din baterie în două ore și jumătate în medie.

Avantajele și dezavantajele lui Redmi Buds 3 Pro

Avantajele alegerii acestor căști după cum am putut constata, sunt cu adevărat remarcabile, începând de la raportul calitate/preț, care vă permite să aveți caracteristici similare unor produse foarte scumpe, dar rămânând într-un buget foarte limitat, și terminând cu designul inovator și deosebit.

Dezavantajele de a cumpăra acest produs ar trebui să fie subliniat, totuși, pentru a face o achiziție în cunoștință de cauză; multe dintre anumite moduri ale acestor căști nu sunt acceptate pentru toate dispozitivele .De fapt, acestea pot fi utilizate numai dacă dețineți un smartphone sau o tabletă Xiaomi și numai pe anumite modele Android; deci, în cazul în care dețineți un alt dispozitiv Android sau chiar un dispozitiv iOS, acest mod și alte moduri nu vă pot oferi valoare adăugată.

Un alt dezavantaj, ceva mai puțin semnificativ, este forma ambiguă din interiorul carcasei, deoarece la început poate fi complicat să înțelegi cum trebuie așezate căștile în interior în mod corect; acest factor poate fi rezolvat, totuși, cu puțină practică simplă în timp.

Redmi Buds 3 Pro: Concluzii finale

Redmi Buds 3 Pro

Redmi Buds 3 Pro Redmi Buds 3 sunt considerate căști bune de către clienții care le-au cumpărat. În plus, acestea sunt adesea puse la promoții, astfel că prețul de bază deja avantajos devine și mai atractiv și mulți decid să le ia oricum, în ciuda faptului că sunt conștienți de diversele dezavantaje, considerând că sunt totuși căști foarte bune.

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri