3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenCauza principală a eliminării Elenei Ionescu de la Survivor All Stars și...

Cauza principală a eliminării Elenei Ionescu de la Survivor All Stars și evenimentele nevăzute de public

Date:

Stiri Similare

Așa cum v-am informat anterior, Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții Survivor, a fost nevoită să părăsească competiția Survivor All Stars după doar două săptămâni în Republica Dominicană. Acest lucru a venit ca o surpriză având în vedere statutul său de câștigătoare anterioară, moment în care a învins pe Iancu Sterp în finală, prin votul telespectatorilor.

Elena Ionescu a fost învinsă de Roxana Nemeș, care, deși nu a contribuit cu puncte pentru echipa sa până acum, s-a dovedit a fi foarte eficientă în probele de eliminare. De menționat că Roxana este și una dintre favoritele echipei de producție a show-ului.

Elena Ionescu a intrat în competiție fiind slab pregătită fizic și a admis că nu s-a antrenat în prealabil pentru Survivor All Stars, preferând să-i acorde mai mult timp copilului său. Cu toate acestea, succesul ei din primul sezon a fost influențat de controversele în care a fost implicată și sprijinul primit din partea auditoriului.

Ca prima câștigătoare a emisiunii la debutul acesteia pe Kanal D, nu a fost o persoană foarte bine primită nici de rivalii de la PRO TV. Pe de altă parte, Zanni, chiar dacă a câștigat o ediție pe acest canal, a fost cooptat ca prezentator pe Voyo pentru cel de-al treilea sezon.

Intâmplările săptămânii a doua din ediția Survivor All Stars

A doua săptămână a ediției speciale a celui mai captivant reality show a luat sfârșit! Triburile au luptat aprig pentru a câștiga provizii, imunitate și recompense. În ultima seară, o altă concurentă a fost nevoită să își stingă torța și să părăsească competiția. Fiecare moment a fost urmărit cu inima la gură de către telespectatori, toți atenți la desfășurarea Survivor All Stars!

În prima parte a ediției, recompensa a fost jucată cu un scor strâns, similar cu cel al săptămânii anterioare. Războinicii au câștigat cu 5-2 și s-au delectat cu brioșe și cafea, în timp ce Faimoșii au trebuit să accepte înfrângerea, perioadă în care Roxana Nemeș a suferit o accidentare. ”Pierdem pentru că nu suntem uniți ca echipă”, a remarcat Zanni după această nouă înfrângere.

În Consiliul tribal, centrul atenției a fost din nou echipa Faimoșilor, unde s-au desfășurat nominalizările. Votul colectiv a determinat ca Roxana Nemeș să se confrunte din nou în Duel, iar Jorge, care deținea colanul de imunitate, a ales-o pe Elena Ionescu ca adversară. Chiar dacă suferise o accidentare recent, Roxana a dat tot ce avea mai bun în joc și a obținut o victorie care îi asigură continuarea în show.

Survivor este o experiență și sunt fericită că am fost parte din ea. Este o adevărată lecție de viață. Sper că veți pleca de aici ca oameni mai buni și că un Faimos extraordinar va câștiga trofeul. Sunt recunoscătoare pentru cunoștințele dobândite. Sunt bucuroasă că acum am parte de o echipă minunată”, a spus Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții Survivor România, cu zâmbetul pe buze până la sfârșit.

Ultimul episod din a doua săptămână a Survivor All Stars a dominat clasamentul audienței, în intervalul orar 21:30 – 24:15. Pe segmentul național, în rândul persoanelor de 21-54 de ani din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV a înregistrat 6.6 puncte de rating și o cotă de piață de 25.8%, depășind postul de pe locul secund care avusese 5.4 puncte de audiență și 21.4% share. Ediția a fost urmărită de peste 1.3 milioane de români, iar la ora de vârf, la 21:54, peste 1.6 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri