6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăMondenCauza reală a plecării Elenei Marin de la Survivor All Stars și...

Cauza reală a plecării Elenei Marin de la Survivor All Stars și afecțiunea suferită de Roxana Nemeș

Date:

Stiri Similare

Emisiunea Survivor All Stars, transmisă de PRO TV în seara de joi, 8 februarie, ne-a oferit câteva momente neașteptate. Nu era anticipat că două concurente vor lua drumul casei și echipele Faimoșilor și Războinicilor erau destul de relaxate crezând că va urma un consiliu obișnuit, cu Roxana Nemeș posibil pe lista de eliminare.

Mai mult, realizatorii emisiunii au hotărât să aducă puțin dinamism în desfășurare. Jador și-a schimbat părerea față de Zanni și, după ce și-a îmbunătățit imaginea cu un discurs, a făcut pace cu coechipierul său, promițând să lupte cu și mai multă determinare pentru echipa sa. Recent, echipa Faimoșilor a suferit o serie de înfrângeri în jocuri.

La începutul Consiliului, Daniel Pavel a dezvăluit că Roxana Nemeș trebuie să părăsească jocul datorită unor complicații medicale preexistente care s-au agravat. Se pare că ar fi vorba despre endometrioză, o problemă pentru care fusese operată anterior, dar condițiile dificile din Republica Dominicană au afectat starea ei de sănătate.

Motivul pentru care Roxana Nemeș și Elena Marin au fost eliminate în același timp

Corpurile medicale au decis că ea nu mai este aptă să continue jocul, și astfel, cântăreața a ieșit din competiție cu mare tristețe. Elena Marin și Jorge au fost nominalizați spre eliminare, iar fosta dansatoare a lui Andreea Bălan a cedat în duel.

Se preconiza că producătorii vor favoriza pe Jorge, care deși nu este un competitor de top, contribuie prin personalitatea sa volubilă și are potențial de a genera conținut interesant pentru program.

Elena Marin a revenit la Survivor All Stars transformată față de acum trei ani, când a fost o figură centrală în show. De data aceasta a părut palidă, preferând să se distanțeze și să rămână tăcută când era provocată.

Fără să strălucească nici în sportivitate nici ca prezență mediatică, era de așteptat ca eliminarea ei să survină. La echipa Faimoșilor, este posibil ca intrarea unei noi vedete feminine să aducă un suflu nou și să schimbe atmosfera în tabăra roșie.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri