19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriCea mai bună cameră video

Cea mai bună cameră video

Date:

Stiri Similare

Cu toții cunoaștem importanța amintirilor. Fără ele, viața noastră ar deveni goală , fiindcă în momentul în care ai uitat de unde ai plecat, care îți sunt originile și prin ce ai trecut nu vei reuși să țintești așa cum trebuie spre viitor și să visezi. Este frumos să creezi amintiri, dar la fel de frumos este să ai de ce îți aminti atunci când anii trec .

Chiar dacă se mai întâmplă să uităm anumite clipe din trecut , din fericire în prezent avem posibilitea de a imortaliza orice moment frumos pe care îl trăim. Tehnologia a avut grijă să creeze modalitatea prin care să ne putem întoarce pentru câteva clipe în trecut și să retrăim momentele unice de atunci.

Fotografiile au fost și vor fi întotdeauna una din cele mai mari realizări ale omului. Cu ajutorul lor vei putea reînvia amintirile din ziua nunții tale, de la aniversări sau momentele în care ai serbat cele mai frumoase întâmplări din viața copiilor tăi. Singurul lucru de care vei avea nevoie va fi… cea mai bună cameră video.

Cu ajutorul acestui dispozitiv, vei imortaliza toate momentele frumoase din cadrul familiei, vei realiza cele mai frumoase filmări la întâlnirile cu prietenii și vei opri pentru câteva clipe trecerea frenetică a timpului . La apăsarea unui simplu buton, vei reuși să aduni frumusețea, unicitatea, bucuria, și entuziasmul fiecărui moment într-o singură filmare.

Cum alegi cea mai bună cameră video?

Dacă nu ești un fotograf profesionist sau un cunoscător al acestui domeniu, va fi destul de greu să îți dai seama care cameră video este mai potrivită pentru tine . În prezent, există astfel de dispozitive pentru toate buzunarele, însă nu toate oferă performanță și calitate.

De aceea, te sfătuim ca înainte de etapa achiziției să te documentezi cu privire la caracteristicile care asigură eficiența și calitatea unei camere video și să aflii ce ar trebui să îți ofere un astfel de produs pentru a merita investiția. Mai jos găsești câteva criterii pe care noi le considerăm esențiale și care dorim să te direcționeze spre alegerea celei mai bune camere video.

Design

Chiar dacă puțini dintre noi recunosc acest fapt, aspectul exterior și design-ul contează întotdeauna. Prima impresie contează mereu, de aceea știm că te vei uita mai întâi la caracteristicile exterioare și la dimensiuni. Dacă aspectul estetic îl vom lăsa la latitudinea ta, este necesar totuși să discutăm puțin despre mărimea aparatului.
Mai întâi, trebuie să ne gândim la ce dorim să folosim o cameră video. Dacă dorim să înregistrăm serbarea copiilor, dansul de balet al fetiței noastre sau meciul de baschet al băiatului nostru, ne va fi de ajutor o cameră video de mari dimensiuni. Astfel vom putea să obținem imagini clare, nemișcate, vom putea să cuprindem o imagine mai largă a tot ceea ce se petrece. Dacă ne dorim o cameră video pe care să o luăm cu noi în drumețiile pe munte sau la plimbarile pe plajă la apusul soarelui, o cameră video mică va fi perfectă. Vom putea să o transportăm în rucsacul nostru și să o manevrăm cu ușurință oriunde vom merge .

Calitatea imaginii

Dacă doriți ca imaginile din filmarea voastră să fie clare și pline de culoare, trebuie să fiți atenți la capacitatea de zoom pe care camera video o deține. Dacă nu vă interesează așa mult claritatea imaginii, atunci puteți folosi un zoom optic. Acest tip de zoom determină mărirea imaginii cu ajutorul lentilelor, degradând calitatea imaginii. Astfel, folosind un astfel de zoom vom obține imagini pixelate.

Dacă puneți accent pe claritatea și calitatea imaginii, vă recomand să folosiți un zoom digital, care folosește anumite tehnici digitale pentru mărirea imaginii.

De asemenea, pentru a avea o imagine de o calitate superioară, trebuie să fim atenți la iluminare. Cu cât valoarea luxilor (unitatea de măsura a iluminării) este mai mică, cu atât camera va filma mai bine în cazul în care nivelul de lumină din încăpere este mai redus.

Durata bateriei

Cu toții ne dorim o cameră video care să nu ne lase în mijlocul filmării pentru că bateria e epuizată. Dacă vrem să realizăm filmări pe perioade lungi de timp, trebuie să alegem camere video ce dețin baterii a căror durată de viață este suficient de mare. Trebuie însă să știm cum să mărim durata de viață a bateriei, pentru că folosirea unor anumite funcții din cadrul camerei video pot reduce considerabil această durată.

Garantie

Deși la majoritatea camerelor video perioada de garanție este de 2 ani, dacă producătorul permite prelungirea acesteia contra cost vă recomand să o faceți fără ezitare.

Trebuie să fiți atenți și să alegeți o cameră video a cărei service se află în apropierea locuinței dumneavoastră de domiciliu, astfel în cazul în care vor apărea defecțiuni vă veți putea deplasa cu ușurință la service pentru a putea fi remediate problemele.

De acum sunteți gata pentru a pleca în căutarea celui mai bun dispozitiv. Nu uita, alege inteligent !

Top Camere video

Nr. Crt Ilustratie Descriere
1

Sony Handycam® FDR-AX53

Obiectivul Zeiss Vario Sonnar are cel mai lat unghi de 26.8mm care va permite sa includeti mai multe intr-un singur cadru. Dimensiunea mai mare a pixelilor va ajuta sa realizati filme cu mai putin zgomot, chiar si in conditii de lumina slaba. Filmele 4k se convertesc automat la full HD pentru a fi redate pe un televizor HD.

Vezi pret si detalii

2

Sony Handycam HDRCX625

Mod inteligent activ pe 5 axe cu un sistem de stabilizare optica SteadyShot. Acest mod compenseaza vibratiile in cinti directii diferite, pentru a va ajuta sa filmati filme stabile si de calitate, chiar si in timpul deplasarii sau a alergarilor. Microfon cu sunet sorround pe 5.1 canale, declansare la zambet, my voice cancelling, zoom optic 30x si multe alte optiuni.

Vezi pret si detalii

3

Panasonic HC-V380EP-K

Pentru a suprima estomparile cauzate de tremur sistemult Hybrid OIS ajuta cu o corectie pe 5 axe, indiferent daca inregistrati la zoom maxim sau un unghi larg. Rezolutie senzor 2.2 MP, dimensiune senzor 1/5.8 MOS, aspect imagine 16:9 si 4:3, film silentios, mod de noapte, zoom digital 150 px, zoom optic 50xm, diagonala lcd 3 inch.

Vezi pret si detalii

4  

Sony HDRCX450

Pentru a surprinde momentele decisive are focalizare automata cu un raspuns rapid si precis, cu detectarea constrastului prin minimizarea miscarilor obiectivelor, si anticipand intervalul de focalizare automata si accelerand actionarea obiectivului. Stabiliare optica SteadyShot, inregistrare video dubla, microfon cu sunt surround pe 5.1 canale.

Vezi pret si detalii

5

JVC Quad-Proof R GZ-R435BEU

Sunet si imagine de calitate foarte buna. Vizioneaza si inregistreaza in format Full HD. Stabilizarea imaginilor va permite cadre cu efect de blur. Camera permite un zoom optic de pana la 40x, iar 60x zoom dinamic. In functie de ce filmati, puteti sa stabiliti intensitatea zoom-ului pentru o inregistrare audio foarte clara.

Vezi pret si detalii

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri