19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriCea mai bună geantă de laptop

Cea mai bună geantă de laptop

Date:

Stiri Similare

Laptopurile au devenit unul din cele mai bine vândute produse pe piețele din lumea întreagă , fiind în prezent mult mai căutate decât calculatoarele de tip desktop. Portabilitatea și ușurința în manevrare au făcut ca ele să câștige tot mai multă popularitate printre iubitorii de tehnologie și, pentru anumite persoane, au devenit obiecte indispensabile.

Dacă ești și tu un adept al acestor dispozitive și utilizezi laptopul zi de zi , chiar și la locul de muncă sau la școală, mai devreme sau mai târziu vei simți nevoia de a-ți achiziționa cea mai bună geantă pentru laptop, cu ajutorul căreia vei putea să îl iei cu tine oriunde și oricând și te vei asigura că dispozitivul va fi bine protejat.

Chiar dacă mulți fac greșeala de a transporta laptopul cu genți oarecare, riscurile la care vei supune dispozitivul sunt crescute în aceste cazuri. Produsele profesionale vor asigura transportul laptopului în deplină siguranță, protejându-l de pericolele și solicitările pe care o geantă oarecare sau o simplă husă nu le poate elimina.

Cu o geantă special creată pentru laptop te vei bucura de o mobilitate crescută, te vei deplasa liniștit în călătoriile din afara biroului sau pur și simplu în drumul spre locul de muncă sau facultate. Dacă ești o persoană mai sportivă și nu optezi pentru ținute business, poți alege fără probleme un rucsac de laptop , o alegere la fel de bună ca și geanta profesională, care îți va aduce și un plus de confort și îți va ușura transportul. Prin urmare, există opțiuni adaptate pentru fiecare dintre dumneavoastră, pentru fiecare preferință și pentru toate buzunarele, fiindcă piața este plină de produse accesibile ca preț.

Cum alegi cea mai bună geantă pentru laptop?

Poate că vă întrebați ce caracteristici speciale trebuie să întrunească o geantă de laptop profesională și de calitate, criterii care să o diferențieze de gențile clasice . De aceea, am alcătuit o listă cu factorii esențiali care caracterizează un accesoriu eficient și rezistent. Cu cât produsul ales de dumneavoastră va respecta în mai mare măsură aceste criterii, cu atât veți avea o garanție mai mare asupra produsului . Așadar, iată factorii pe care cea mai bună geantă de laptop trebuie să îi întrunească:

Dimensiuni

Pentru a te asigura că vei putea folosi geanta aleasă , este necesar să verifici cu atenție dacă dimensinile acesteia sunt suficient de mari pentru laptopul tău. În zadar optezi pentru o geantă care respectă toate criteriile legate de calitate, dacă dispozitivul nu va încăpea în acest accesoriu. Așadar, citește cu atenție specificațiile legate de dimensiuni, luând în calcul nu numai detaliile legate de diagonala ecranului, ci și pe cele referitoare la lățime, înălțime și grosime.
În general, un laptop de 15,6 inch este suficient de încăpător, însă aceasta nu este o regulă. În plus, pentru laptopurile de gaming, cu siguranță că va fi necesar să cauți genți mult mai mari.

Construcția genții pentru laptop

Optează pentru genți confecționate din materiale durabile , de calitate și care au fost realizate optim, fiind solide și rezistente. Materialele spre care te sfătuim să te orientezi sunt pielea naturală, materialele sintetice din poliester sau materiale similare acestora. Bineînțeles că această alegere depinde și de gustul personal.
Nu uitați să verificați și caliatea cusăturilor, cataramele, modul de prindere a curelelor, astfel încât să evaluați durabilitatea și rezistența genții odată cu trecerea timpului.

Protecția pentru laptop

Probabil cel mai important aspect, definitoriu pentru geanta de laptop, este compartimentul de depozitare a dispozitivului, responsabil de protecția acestuia pe timpul transportului. Optează pentru un produs cu o căptușeală cât mai bine realizată, groasă și în același timp suficient de moale pentru a nu afecta carcasa laptopului .
Cele mai bune genți de laptop sunt cele care oferă o căptușeală cu perne de aer sau cu spumă, nivelul de protecție fiind unul crescut și eliminând orice risc în cazul loviturilor și căzăturilor.

Rezistența la apă

Cu siguranță că ți se va întâmpla cel puțin o dată să prinzi vreme rea pe parcursul călătoriilor tale sau din neatenție să scapi geanta într-o baltă de apă . Prin urmare, este necesar ca produsul să fie rezistent la apă, evitând pătrunderea lichidelor în interiorul genții și producerea anumitor defecțiuni legate de funcționarea produsului.

Compartimentarea genții pentru laptop

O geantă pentru laptop de calitate va dispune de cel puțin 2 compartimente, astfel încât să poți depozita și laptopul, dar și alte accesorii precum încărcătorul, căștile,mouse-ul, etc. În cazul unui produs monocompartimentat, există un risc foarte mare ca încărcătorul să afecteze carcasa laptopului. Dacă bugetul îți permite, poți opta pentru o geantă care să conțină și mai multe compartimente, cu care să poți transporta foarte ușor și tableta, telefonul și toate accesoriile aferente.

Aspectul exterior

Un ultim criteriu de selecție este gustul tău personal. Dacă te-ai asigurat deja în privința aspectelor practice, legate de eficiența și rezistența produsului, acum te poți gândi și la preferințele tale și la aspectul exterior. Optează pentru un accesoriu cât mai potrivit pentru personalitatea ta, fie că este vorba de o geantă de umăr, un rucsac sau chiar un troller. Așadar, lăsăm la latitudinea ta alegerea celui mai frumos model de geantă de laptop .

De acum ești pregătit să pleci în căutarea celui mai bun produs. Nu uita, alege inteligent !

Top Genti Laptopuri 

Nr. Crt Ilustratie Descriere
1

Servieta Laptop Knomo Newbury

Aceasta geanta este din piele naturala integrala cu un fermoar dublu care ofera un spatiu principal spatios, plus al2lea cu fermoar in care se poate pune un laptop de pana la 15 inch.

Vezi pret si detalii

2

Geanta Laptop Moshi Urbana

Servieta Mochi Urbana cu toate ca are un profil ultra subtire ofera un spatiu interior suficient de mare pentru a se potrivi pentru un laptop de 15 inch plus un iPad, si inca o camera rezervata pentru dosare si alte documente.

Vezi pret si detalii

3

WENGER Swissgear Synergy 15.6

Rucsacul Synergy are buzunarele captusite pentru a va proteja toate accesoriile electronice si un laptop de pana la 15.6 inch. Are un buzunar special pentru Ipod sau Mp3 player si unul tip organizator.

Vezi pret si detalii

4

WENGER Swissgear Acquisition 16

Acest model este potrivit pentru toate laptopurile pana in 16 inch.  Detine un organizator complet si un compartiment secundat pentru o depozitare suplimentare si o curea de umar reglabila.

Vezi pret si detalii

5

Geanta Laptop Trust Sydney

Un model pentru un buget mai redus dar care este rezistenta pentru transportul si pastrarea laptopurilor pana in 14 inch si a echipamentelor periferice.

Vezi pret si detalii

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri

Articolul precedent
Articolul următor