19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriCea mai bună perie rotativă pentru părul tău

Cea mai bună perie rotativă pentru părul tău

Date:

Stiri Similare

Chiar dacă se spune că aspectul exterior nu contează, realitatea arată însă că prima impresie chiar contează. Primul impact în interacțiunea socială este dat de aspectul fizic. Bineînțeles că , în cele din urmă ceea ce se află în interior va fi pus în valoare și va conta mai mult, însă totul este condiționat de acest prim contact. Între timp, dacă nu ai grijă de felul în care arăți, de modul în care te imbraci sau alegi să îți porți părul, o mulțime de oportunități pot fi pierdute.

Știm, însă , că timpul poate reprezenta un adevărat obstacol, chiar și pentru persoanele cu adevărat preocupate de aspectul fizic și de îngrijirea personală. Dacă ești genul de persoană mereu ocupată sau dacă ai un job solicitant , nu vei avea timp întotdeauna să te ocupi corespunzător de aranjarea părului sau de asortarea hainelor. Însă, odată cu spectaculosul avans tehnologic, și domeniul dispozitivelor de îngrijire personală a fost revoluționat și a suferit un progres evident. Prin urmare, în prezent, poți obține aceleași rezultate de la salonul de coafură la tine acasă , într-un timp chiar mai scurt . Astfel s-a născut prin intervenția specialiștilor în hairstyling un produs care poate face minuni cu părul tău în mai puțin de 30 de min , efectele sale fiind de fiecare dată extrem de spectaculoase – PERIA ROTATIVĂ.

Dacă dorești să ai mereu o coafură îngrijită , peria rotativă poate face acest lucru conferind părului tău un aspect sănătos, mai mult volum și strălucire, totul fără cheltuieli mari. Principiul de funcționare care stă la baza acestui dispozitiv se aseamănă cu cel al uscătoarelor de păr, permițând în același timp uscarea, coafarea și îngrijirea părului tău . Rezultatul va fi cu siguranță un păr demn de invidiat, care va întoarce privirile tuturor.

Cum alegi cea mai bună perie rotativă?

Dacă ești în căutarea unui astfel de dispozitiv, probabil vei realiza că alegerea nu este deloc ușoară. Pentru a fi sigur că peria achiziționată este performantă și că părul tău va fi în siguranță în timpul utilizării ei, este necesar să dai atenție unei serii de aspecte importante ,factori indicatori ai calității și rezistenței produsului . Cu cât ești mai informat, cu atât vei fi mai aproape de achiziționarea celei mai bune perii rotative.

Materialul din care este confecționată

Un prim criteriu de selecție trebuie să fie tipul materialului folosit pentru înveliș , fiindcă fiecare va avea un anumit impact asupra părului tău.

  • Ceramica – periile confecționate din ceramică sunt recomandate pentru utilizatorii care preferă coafurile cu volum. Timpul de încălzire este scurt , prețurile sunt accesibile, iar rezultatele sunt de calitate: un păr mai strălucitor, plin de volum, cu un aspect sănătos, demn de invidiat.
  • Turmalina – peria rotativa din turmalina este cel mai scump model, însă și rezultatele sunt pe măsură. Timpul de încălzire este cel mai scurt , astfel încât vei obține un look de milioane în doar câteva minute .
  • Crom – material de evitat atunci când vine vorba de periile rotative, încălzirea lui producându-se lent și rezultatele nefiind de calitate. Părul va avea tendința să se încurce și se va rupe destul de ușor.
  • Teflon – din nou, o alegere nerecomandată, periile rotative din teflon nefiind rezistente, ceea ce va face ca investiția să nu merite.

Puterea

Un indicator atât pentru performanță, cât și pentru consumul energetic este puterea periei rotative. Optați pentru un produs care are o putere de minim 700 de W, chiar mai mare dacă și bugetul vă permite. O putere mare va echivala cu o eficiență mai mare și o viteză de acțiune crescută, deci rezultatele vor fi mai calitative și mai ușor de obținut.

Perii

Pentru un păr scurt , specialiștii în hairstyling recomandă ca perii produsului să fie mai mici , subțiri și deși, în timp ce un păr lung are nevoie de peri mai lungi și mai distanțați.
Totodată, trebuie oferită atenție și materialului din care aceștia sunt confecționați. Perii din material sintetic sunt de evitat, întrucât nu au un efect benefic asupra firului de păr . Deși materialul natural este mai costisitor, acesta nu deteriorează firul de păr, ci chiar îl face mai strălucitor după folosire.

Funcții oferite

O perie rotativă performantă va permite reglarea temperaturii, având mai multe trepte de căldură, utile pentru a le folosi în funcție de tipul de păr și de tipul coafurii dorite. Controlul temperaturii estefoarte important, părul nefiind un prieten al temperaturilor înalte. Alte funcții pe care peria rotativă le poate oferi sunt sistemul de rotire automată , posibilitatea de a fi utilizată pe un păr încă ud , opțiunea de jet de aer rece și retractarea periilor . Toate aceste funcții contribuie la obținerea unor rezultate cât mai de calitate și, totodată, de impact.

Dimensiuni

Optează pentru o perie de dimensiuni practice, ușor de manevrat. Dacă folosești peria mai mult acasă, te poți orienta spre un produs mai mare ca dimensiuni, ceea ce probabil îi va aduce și un plus de performanță. Dacă, în schimbi, călătorești des și doreși un dispozitiv ușor de pus în geantă, optează pentru o perie mai puțin voluminoasă.
Extrem de important este și diametrul capătului rotativ. Cu cât acesta va fi mai mare, cu atât onduleurile create vor fi mai mari și mai puțin dese. Deci, dacă dorești să obții onduleuri mai accentuate este necesar să alegi o perie rotativă cu un cilindru rotativ de diametru mai mic .

Perioada de garanție

Optați pentru o perie rotativă care să dispună de o perioadă de garanție de cel puțin 2 ani, astfel încât să vă asigurați că veți putea profita de investiția făcută pentru un timp destul de extins . De asemenea, verificați ca producătorul dispozitivului să fie de încredere, astfel încât să aveți o garanție în plus în ceea ce privește calitatea periei alese.

De acum ești pregătit să pleci în căutarea celui mai bun dispozitiv. Nu uita, alege inteligent !

Top Perii rotative

Nr. Crt Ilustratie Descriere
1

Philips Dynamic Volume HP8654/00

Peria rotativa Philips Dynamic Volume poate fi folosita pentru a crea diferite stiluri dar mentinand in acelasi timp parul stralucitor si moale. Placile din ceramica din turmalina va ofera mai multa stralucire parului. Periile se pot roti in ambele directii. Mai dispune si de un sistem de ingrijire pentru o mai buna protectie in timpul coafarii si uscarii.

Vezi pret si detalii

2

Rowenta CF7830F0 Premium Care

Aceasta perie va ofera coafuri personalizate cu ajutorul celor 5 accesorii si anume: concentrator, accesoriu pentru volum, perie 38mm si accesoriu pentru indreptare. Motorul este unul puternic de 1200w care va oferta o uscare rapida si eficienta. Dispune de 2 trepte de temperatura si viteza pentru adaptarea fluxului de aer si al temperaturii.

Vezi pret si detalii

3

BaByliss I-Pro AS530E

Peria BaByliss I-Pro AS530E stilizeaza si usuca parul in acelasi timp pentru ca sa obtii un rezultat exact ca al profesionistilor de la coafor. Manerul este unul subtire cu un design compact, puterea periei este de 700w. Suprafata ceramica, doua directii de rotatie, perie din par natural, functie aer rece si un cablu rotativ.

Vezi pret si detalii

4

Rowenta Brush Activ CF9220D0

Cu aceasta perie suvita de par se infasoara automat in jurul periei doar printr-o singura miscare lina, fiind stilizata si uscata in acelasi timp, toate pentru un rezultat cat mai profesional. Flux de aer rece cu o temperaturu de pana la 45grade pentru a fixa coafura la sfarsitul sesiunii de uscat.

Vezi pret si detalii

5

BaByliss BeLiss 2736E

Cu functie ionica si doua setari de temperatura, BaByliss BeLiss 2736E reduce electrizarea parului si in acelasi timp il netezeste pentru a fi mai usor de gentionat, matasos si stralucitor. Puterea acestei perii este de 1000w cu functie ionica si functie de aer rece.

Vezi pret si detalii

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri