19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriCea mai bună placă de îndreptat părul

Cea mai bună placă de îndreptat părul

Date:

Stiri Similare

Avem peste 100000 de folicuri de păr pe cap, o adevărată podoabă capilară pe care trebuie s-o îngrijim cât mai bine posibil. Chiar dacă mulți dintre noi considerăm că doar ținuta și machiajul contează, importanța pe care o acordăm părului se va oglindi în aspectul nostru exterior și va vorbi despre noi înșine. Un păr frumos , strălucitor și plin de viață poate face diferența atunci când vorbim de impresia pe care o lăsăm celor din jur .

Din acest motiv, putem resimți o creștere a interesului față de secretele obținerii unui păr cât mai sănătos și strălucitor, aranjat după ultimele tendințe. Orice femeie visează la coafuri moderne, care să îi pună în valoare podoaba capilară fără a-i afecta proprietățile naturale. Însă, fiindcă trăim într-o eră a stresului și a lipsei de timp, de cele mai multe ori poate fi dificil să găsești un răgaz pentru a merge la salonurile de înfrumusețare și , astfel, să obții rezultatele dorite.

Ce ai spune, însă, dacă ai putea obține coafura la care visezi chiar la tine acasa? Progresul tehnologic a reușit, printre altele, să mute salonul de coafură în casele fiecăruia dintre noi. În prezent există o mulțime de dispozitive special create pentru a obține aceleași rezultate ca la coafor în confortul propriei case. Un astfel de produs este și placa de îndreptat părul, un dispozitiv extrem de practic și util care poate fi folosit de orice femeie, pe orice tip de păr.

În prezent , placa de îndreptat părul a devenit un produs aproape indispensabil pentru femeia modernă pentru care obținerea unui păr drept, neted și mătăsos a ajuns să fie ca o joacă, rezultatele fiind rapide și de invidiat. Chiar dacă există o oarecare teamă în ceea ce privește utilizarea unui produs care generează căldură pentru îngrijirea părului, riscul de deteriorare a părului a devenit din ce în ce mai mic odată cu spectaculosul avans tehnologic din domeniu.

Cum alegi cea mai bună placă pentru părul tău?

Fiindcă interesul pentru acest tip de dispozitive a crescut considerabil în ultimul deceniu , și produsele de pe piață s-au înmulțit, devenind tot mai variate și mai ofertante. Alegerea unui produs potrivit pentru părul tău nu va fi ușoară, de aceea îți venim în ajutor cu o analiză succintă a criteriilor de care este bine să ții cont atunci când achiziționezi o placă de păr. Pentru că știm că ții la sănătatea părului tău, este important să dai atenție acestor caracteristici, astfel încât instrumentul ales să fie de calitate și să îți ofere rezultate bune, eficiență și siguranță.

Materialul învelișului

Uită de plăcile de îndreptat părul fabricate din metal. Deși sunt mai ieftine, din cauza faptul că au o capacitate de încălzire extrem de mare, pe suprafața lor se vor crea puncte fierbinți ce vor duce la arderea firului de păr. Pentru a fi sigur că placa nu îți ca deteriora firul de păr, optează pentru unul din următoarele materiale:

  • Ceramica – asigură o distribuire uniformă a căldurii pe suprafața plăcii și previne electricitatea statică, având încorporată funcția ionică.
  • Turmalina – maximizează beneficiile modelelor din ceramică, dispunând de o funcție ionică mult mai puternică. Vei obține un păr sănătos, rezistent și strălucitor.
  • Titan – sunt indicate doar pentru firul de păr gros , rebel, dificil de îndreptat, din cauza temperaturii ridicate și constante a acestui înveliș . însă, fiindcă sub acel strat de titan se află tot o structură din metal, vei risca să deteriorezi părul dacă vei folosi placa pe un tip de păr mai subțire și fragil.

Controlul temperaturii

Posibilitatea de a regla temperatura este esențială pentru a scădea riscul distrugerii firului de păr și de apariție a accidentelor. Tipuri diferite de păr vor necesita temperaturi diferite, de aceea este important ca dispozitivulales să dispună de cel puțin 2- 3 trepte de control al temperaturii .

Dimensiunea

Cu cât placa de îndreptat părul va avea dimensiuni mai mari, cu atât vei aranja mai rapid și mai ușor părul. Este indicat ca pentru un păr lung să optezi pentru o placă mai lată , de minim 3-4 cm, iar pentru părul scurt o placă de 2,5 cm va fi sufiecient de eficientă. Însă, dacă dorești să poți utiliza placa și pentru ondulare, recomandarea noastră este să te orientezi către un model care să dispună de o placă mai îngustă și cu margini rotunjite.

Funcții suplimentare

Dacă vrei ca placa de păr pe care o achiziționezi să fie cu adevărat performantă și să îți asigure și o îngrijire corespunzătoare a firului de păr, îți recomandăm să te orientezi spre un dispozitiv care are încorporată funcția de ionizare. Această opțiune este o tehnologie ultramodernă care utilizează ionii negativi pentru a netezi firul de păr și pentru a-i asigura aspectul lucios și sănătos. Părul nu se va mai electriza și nu va mai avea tendința de a se încreți în condiții de umiditate.
O altă funcție utilă este cea de oprire automată, care permite aparatului să se oprească singur după un anumit timp dacă este uitat în priză. Totodată, este de preferat ca placa de păr să vă permită să o utilizată atât pe părul umăd , cât și pe părul uscat.

Garanția

Cel mai probabil veți dori să utilizați produsul pentru o perioadă mai îndelungată, de aceea este important să dați atenție perioadei de garanție a dispozitivului ales. Optați pentru o placă de păr cu o garanție de minim 2 ani pentru a te asigura că investiția făcută va merita.

De acum ești pregătit să pleci în căutarea celui mai bun dispozitiv. Nu uita, alege inteligent !

Top Placi de indreptat parul

Nr. Crt Ilustratie Descriere
1

Valera Swiss’x Super Brush&Shine

Este un concept nou de la Valera si unic in lume, combina o placa de par profesionala si o perie de par instant. Prin acest fel, efectuarea simultana a trei operatiuni (pieptanare, indreptare si descurcarea parului) va ajuta sa economisiti timp si vei obtine rezultate superioare placilor clasice.

Vezi pret si detalii

2

BaByliss Intense ST292E

Acest model BaByliss Intense ST292E este tot ce si-ar dori orice fata cu parul drept sau cu parul cret. Fara a dauna parul in vreun fel, tehnologia cu aburi va garanteaza aceste rezultate fabuloase. Are 10 trepte de temperatura inte 170 si 230 grade C, invelisul este ceramic si titan care va lasa parul puternic si moale.

Vezi pret si detalii

3

Rowenta Liss & Curls SF7660F0

Va asigura indreptarea perfecta doar printr-o singura miscare, datorita sistemului Straight Optimizer. Fara a fi deteriorar parul este indreptat la o temperatura optima de 170 grade C, in tot acest timp invelisul Cashmere Keratin alaturi de generatorul de ioni pastreaza stralucirea si finetea.

Vezi pret si detalii

4  

Philips Straight Care BHS677/00

Tehnologia SlipStop care ajuta la prevenirea despicarii varfurilor este o combinatie unica dintre placi ceramice mobile si un senzor UniTemp care protejeaza parul impotriva caldurii inutile. Bara ceramica este imbogatica cu cheratina pentru a va permite sa va ingrijiti parul cat mai bine.

Vezi pret si detalii

5

Remington S6500

Un model care se incalzeste in doar 15 secunde, are un invelis ceramic, cablu pivotant, butoane laterale pentru reglarea temperaturii care poate sa ajunga pana la maxim 230 grade C. Este dotat cu un sistem de oprire automata in cazul in care este lasat deschis o perioada mai lunga de 60 minute, timp in care nu este folosit deloc.

Vezi pret si detalii

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri