13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriCea mai bună tastatură pentru iPad

Cea mai bună tastatură pentru iPad

Date:

Stiri Similare

Trăim într-o perioadă în care avem foarte multe lucruri de ”arătat în vitrină” . Alergăm după cum dictează moda vremii și suntem mai bogați în ceea ce privește cantitatea, însă îmi e teamă că în ceea ce privește calitatea suntem săraci. Cheltuim mult , cumpărăm tot mai mult, dar ne bucurăm mai puțin fiindcă nu știm să alegem calitatea.

Dacă în trecut era lucru mare să deții un telefon mai performant, astăzi am ajuns să deținem nu doar un simplu smartphone, ci și o tableta, un laptop și alte dispozitive de generație nouă. Din păcate, însă, prea puțini ajung să se bucure de aceste produse întrucât se lasă ghidați de instinctul consumerismului și fac achiziții fără a gândi.

Pentru că vrem să ne asigurăm că nu vei cheltui nesăbuit și că de această dată de vei bucura de alergerile făcute, dorim să îți punem la dispoziție un ghid de cumpărături, un fel de ”asistent personal” care să te conducă spre cea mai bună achiziție.

Spuneam că trăim într-o eră în care achiziția tabletelor este la ordinea zilei și nu numai atât, întrucât și accesoriile pentru aceste produse sunt căutate cu același interes. Unul din cele mai căutate instrumente care să îmbunătățească experiența utilizării tabletei este tastatura , produs care crește viteza și productivitatea, făcând mult mai ușoară manevrarea dispozitivului și oferind utilizatorului posibilitatea de a folosi tableta ca pe un laptop.

Vei realiza mult mai bine beneficiile pe care o tastatură le poate aduce în momentul folosirii tabletei atunci când vei încerca să redactezi un text, fie că este vorba de un mail , un articol sau un mesaj. Ecranul touch al tabletei nu va fi niciodată la fel de eficient precum o tastatură.

În plus, atunci când veți pleca în călătorii nu va mai fi necesar să luați laptopul în geantă, fiindcă o tabletă completată cu o tastatura va putea suplini fără probleme necesitățile aferente și va reuși să își facă treaba cu eficiență.

Cum alegi cea mai bună tastatură ?

Dacă te-ai hotărât să achiziționezi un astfel de instrument pentru tableta ta, este necesar să ții cont de anumite criterii pentru a te asigura că vei face o bună investiție. Pentru că majoritatea utilizatorilor de tablete optează pentru produse din gama Apple, astăzi ne vom referi la caracteristicile unei tastaturi performante pentru un iPad.
Așadar, iată factorii pe care te sfătuim să îi iei în considerare și care dorim să te direcționeze spre alegerea celei mai bune tastaturi pentru un iPad.

Compatibilitatea

Cel mai important aspect este ca tastatura să fie compatibilă cu modelul de iPad pe care îl deții. În general, compatibilitatea nu ar trebui să fie o problemă, însă datorită multitudinii de oferte de pe piață este bine să verifici atent acest lucru. Excepții există întotdeauna și dacă potrivirea dispozitivelor nu este perfectă nu vei putea utiliza tastatura și vei investi inutil în acest produs.

În plus, dacă optezi pentru o tastatură integrată în husă, va trebui să verifici mult mai atent dacă dimensiunile produselor alese sunt compatibile. Există diferențe între tipurile de iPad scoase pe piață de compania Apple, deci va trebui să faci din acest criteriu una din prioritățile tale în momentul achiziției.

Caracteristicile tastelor

Modelele de tastatură pentru iPad pot încorpora atat taste standard, cât și taste speciale . în general , butoanele sunt de dimensiuni mai mici în comparație cu cele ale unui laptop, dar cu mai mult spațiu între ele astfel încât vei putea redacta cu ușurință .

Anumite tastaturi sunt dotate cu taste iluminate sau cu un rând suplimentar de butoane pentru a accesa cu ușurință anumite setări principale fără a fi nevoie să părășești paginile deschise.

Poziția tastaturii

Majoritatea tastaturilor pentru iPad sunt create pentru a fi așezate în poziția standard de utilizare la un birou. Totuși, există și modele care permit reglarea poziției. Printre acestea amintim tastaturile încorporate în husă, variantă care îți va crea impresia că tableta ta s-a transformat într-un mini laptop. Cu ajutorul acestora, vei putea așeza dispozitivul în orice unghi dorești , oferind o flexibilitate mult mai mare.

Dacă îți dorești să poți roti tableta la 360 de grade, există astfel de modele pe piață dotate cu flexibilitate totală, însă și prețurile vor fi pe măsură.

Durata de viață a bateriei

Cele mai populare tipuri de tastaturi pentru iPad necesită reîncărcarea completă o dată la câteva luni. Încărcarea lor se face prin micro USB de la priză sau de la un alt dispozitiv precum calculatorul, incluzând în pachet un cablu USB .
Există și modele dotate cu baterii clasice, care necesită înlocuirea lor imediat după consumare, însă nu este o variantă recomandată întrucât se vor descărca destul de rapid și costurile implicate sunt mult mai mari decât în cazul modelelor reîncărcabile.

De acum ești pregătit să pleci în căutarea celui mai bun dispozitiv. Nu uita, alege inteligent !

Top Tastaturi pentru iPad

Nr. Crt Ilustratie Descriere
1

Logitech Type+

Se simte ca un laptop si arata ca un iPad. Aceasta husa cu tastatura va ofera o experienta precisa si rapida datorita configuratiei optimizate, tastele sunt distante si si subtiri. Se conecteaza foarte usor prin Bluetooth si primeste comenzi rapid. Cu toate ca e incredibil de usor si subtire ofera protectie impotriva loviturilor, scurgerilor si a zgarieturilor.

Vezi pret si detalii

2

Belkin QODE™

Belkin QODE™ o husa alaturi de o tastatura care isi indeplinesti functia cu mare succes. Disponibila doar pe culoarea alb si este compatibila cu Apple iPad Air 2. Tastele sunt foarte bine distantate pentru o tastare precisa iar unghiurile de vizionare sunt foarte confortabile.

Vezi pret si detalii

3

Belkin QODE™ Ultimate Pro

Aceasta tastatura Belkin pentru iPad va ofera mai multe lucruri intr-un singur obiect, portabil si usor. Carcasa poate fi folosita cu sau fara tastatura. Tastele au trei nivele de luminozitate pentru a te ajuta atunci cand lumina este slaba. Tastatura poate fi conectat cu alte dispozitive cu ajutorul functiei Bluetooth.

Vezi pret si detalii

4  

Folio ZAGG cu tastatura

Acest model are cea mai subtire tastatura Bluetooth disponibila in acest moment. Un design unic alaturi de o balama care va permite sa pozitionati ecranul in aproape orice unghi de vizualizare doriti. Are o baterie puternica care rezista pana la 3 luni la un consum regulat de 2-3 ore pe zi.

Vezi pret si detalii

5

Tastatura wireless A+

O tastatura din aluminiu pentru iPad Air 2 care este ideala pentru editare texte, tabele si multe altele. Bateria permite pana la 140 ore de lucru, si are rol de suport cat si de protectie. Bateria este reincarcabila Lithium 350mAh iar durata de incarcare este de aproximativ 4 ore.

Vezi pret si detalii

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri