19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriCel mai bun aparat de tuns

Cel mai bun aparat de tuns

Date:

Stiri Similare

Imaginea exterioară vorbește despre noi, este acel limbaj non-verbal care oglindește personalitatea și stilul nostru. Chiar și studiile au arătat că atenția pe care o acordăm îngrijirii personale va avea consecințe asupra relațiilor cu oamenii din jurul nostru. Prima impresie chiar contează, de aceea este bine să investim în noi înșine și să ne preocupăm de imaginea pe care o etalăm acasa, în public , la școală sau la locul de muncă.

Ce faci, însă, atunci când ai un program foarte încărcat, poate chiar un job stresant, și nu ai timp pentru a te asigura mereu că arăți bine ? Dacă detaliile legate de ținută nu cer atât de mult timp, totul depinzând de viteza ta la cumpărături , în ceea ce privește îngrijirea părului lucrurile se complică. De multe ori timpul nu îți permite să te ocupi așa cum trebuie de unele detalii importante, cum ar fi tunsura. Mai ales pentru bărbați, este destul de dificil să te programezi lunar la frizer pentru a întreține părul scurt și , pe lângă acest lucru, știm cu toții că o ședință la salon poate fi destul de costisitoare.

Tehnologia modernă vine , însă , în ajutor, astfel că în prezent pe piață există aparate de tuns pe care le poți utiliza la domiciliu, obținând rapid rezultatele dorite. Mașina de tuns vă permite să realizați diverse tipuri de tunsori, cu lungimi diferite , adaptate preferințelor dumneavoastră.

De ce să optezi pentru un aparat de tuns?

Dacă lipsa timpului sau comoditatea te împiedică și pe tine să mergi la saloanele de frizerie, acest produs nu trebuie să lipsească din trusa ta de îngrijire personală. Nu doar că te vei bucura de rezultate eficiente, rapide și de calitate, ci vei face o adevărată investiție pe termen lung, fiindcă vei scuti cheltuielile care în mod obșnuit erau dedicate frizerului.

Cum alegi cel mai bun aparat de tuns ?

Fiindcă mașina de tuns nu este un produs pe care îl cumperi în fiecare zi, este de dorit ca aparatul pe care îl vei achiziționa să reziste utilizării îndelungate, păstrându-și capabilitățile și funcțiile. Nu toate dispozitivele de tuns sunt de încredere, ci unele pot ceda chiar după primele utilizări. De aceea, este util să te informezi înainte de a achiziționa un astfel de produs, astfel încât să știi ce să cauți .

Noi vă venim în ajutor cu o serie de indicatori de performanță pe care să îi analizați pentru a fi siguri că veți face alegerea corectă .

Performanța motorului

Dacă tunsoarea dumneavoastră necesită o îngrijire periodică și folosiți des produsul sau dacă sunteți un frizer profesionist aparatul de tuns va fi mai solicitat , motiv pentru care va necesita un motor puternic și în același timp performant. Prin urmare, dacă vă încadrați în una din aceste categorii, trebuie să oferiți o mai mare atenție voltajului de alimentare și eficienței mașinii de tuns.

În schimb, dacă utilizezi mai rar aparatul optează pentru un dispozitiv cu caracteristici medii în ceea ce privește performanța motorului, ceea ce îl va face și mai ușor , mai flexibil și practic.

Lamele

Partea cea mai importantă a aparatului de tuns este reprezentată de lame. Vă recomandăm să optați pentru aparate ce au lame fabricate din oțel inoxidabil sau, dacă bugetul vă permite, titanul sau oxidul de zirconiu sunt de asemenea materiale foarte rezistente și de calitate. Verificați ca dispozitivul să dispună de un sistem de autoascuțire, pentru vă asigura că produsul își va păstra eficiența în tăiere și după mai multe utilizări și că va funcționa optim.

Nu în ultimul rând, alegeți lame bine izolate, care să poată fi curățate sub jetul de apă și dați atenșie specificațiilor legate de întreținerea acestora.

Pieptenii

Mașinile de calitate vin la pachet cu mai multe variante de piepteni, importanți pentru ajustarea dimensiunii de tundere a părului. Cu cât mașina de tuns are în componență mai multe tipuri de piepteni, de dimensiuni cât mai diversificate, cu atât cresc opțiunile pentru dumneavoastră și pentru clienți . Verificați ca accesoriile acestea să fie confecționațe dintr-un plastic de calitate, dând atenție și modului în care au fost construiți și formei lor pentru a vă asigura că îi veți putea folosi cu o mobilitate sporită și că veți obține cele mai bune rezultate.

Modalitatea de alimentare

Pentru frizerii profesionști recomandăm aparatul de tuns cu cablu de alimentare, fiind mai solid și având o capacitate de funcționare mai extinsă. Utilizatorii profesioniști trebuie să evite mașinile wireless, fiindcă aparatul se va descărca rapid, ținând cont de numărul zilnic de clienți , iar reîncărcările frecvente ar dăuna dispozitivului. Pentru uzul casnic este de preferat cu baterii, oferind un confort mai mare și o mobilitate sporită . Dacă vă încadrați în această categorie, alegeți deci un aparat de tuns wireless, cu baterii de tipul litiu-ion ( Li-ion) și care vă oferă o autonomie de aproximativ 1 oră.

Accesorii

Un aparat de tuns de calitate va include accesorii pentru îndepărtarea părului nedorit din nas și pentru modelarea cu o precizie maximă a zonei perciunilor și a mustaței. Extrem de utile sunt suportul de încărcare specific, peria de curățare și uleiul pentru lubrefiere , care ajută la o întreținere optimă a mașinii.

Pe lângă aceste accesorii, în pachet mai pot fi incluse: husă, foarfecă, pieptene și o geantă pentru a facilita transportul.

De acum ești pregătit să pleci în căutarea celui mai bun dispozitiv. Nu uita, alege inteligent !

Top Aparate de tuns

Nr. Crt Ilustratie Descriere
1

Profesional MOSER Opal Pro

O lama profesionala care este placata cu crom cu o precizie de macinare cu o viata de utilizare foarte lunga. Pentru reglarea lungimii de taiere sunt 8 pozitii care pot fi blocate intre 01 si 3 mm. Contine: 4 piepteni de reglare a lungimii de taiere 4,5,6,9,14 mm, perie pentru curatare si ulei.

Vezi pret si detalii

2

Philips HC7460/15

Cu un singur clic aveti control si precizie totala asupra tunderii. Dispune de piepteni motorizati si un element de taiere performant, iar acesta este singurul aparat de tuns care ofera rezultatele asteptare in mod constant. Doar utilizand butoanele puteti selecta si bloca pana la 60 setari de lungime.

Vezi pret si detalii

3

Philips QC5115/15

Forma sa ergonomica ajuta la manevrarea usoara si permite un control optim. Acest aparat functioneaza doar alimentat direct la retea si este echipat cu un motor cu functionare lina, pentru performante cat mai bune si vibratii reduse. Lamele sunt din otel inoxidabil cu ascutire automata.

Vezi pret si detalii

4  

Remington HC5600

Cu motor Pro Power aceasta masina de tuns este extraordinara, are un acumulator pe baza de litiu cu o autonomie de pana la 120 de minute alaturi de un sistem Dual Boost care iti ofera putere atunci cand ai nevoie.  Are 2 piepteni ajustabili cu o lungime intre 3 si 42 mm si un piaptan special pentru barba tepoasa cu o lungime de 1.5 mm.

Vezi pret si detalii

5

Philips HC5410/15

Acest model este potrivit pentru orice tip de par, cu ajutorul tehnologiei avansate DualCut, care combina un nivel redus de frecare si un cap de radere cu ascutire dubla. Lamele sunt din otel inoxidabil cu ascutire automata. 24 de setari pentru lungime care sunt usor de selectat si blocat intre 0,5 si 23 mm.

Vezi pret si detalii

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri