19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriCel mai bun aspirator fără sac

Cel mai bun aspirator fără sac

Date:

Stiri Similare

Locuința proprie oglindește personalitatea noastră și dezvăluie o multitudine de detalii despre felul nostru de a fi, motiv pentru care este important ca ordinea și curățenia să caracterizeze căminul tău .

Cu toate acestea, lipsa timpului și stresul cotidian fac în așa fel încât curățenia să pară mai mult o corvoadă decât o activitate plăcută. Atunci când casa e cu susul în jos, când fiecare cameră arată precum frontul de luptă din războaiele mondiale, în acele momente ajungi să te simți precum o Cenușăreasă. Nu este ușor ca, în timp ce restul familiei se relaxează și se bucură împreună, tu să fii nevoită sa te înarmezi cu răbdare și cu lavete, mop și alte soluții. Dar, pentru tine, Cenușăreasa , venim noi în ajutor !

Chiar dacă nu există posibilitatea de a apela la zâna din povești , care, așa cum a transformat bostanii în caleașcă și șoriceii în telegari poate transforma murdăria și praful în strălucire și curățenie, totuși putem încerca să transformăm acest stres într-o activitate mai plăcută și mai rapidă.

Și, pentru că în orice casă una din probleme este legată de aspirator care ba nu este eficient, ba are un sac care se umple prea repede, șamd , astăzi vom discuta despre un altfel de aspirator care credem noi că îți va ușura semnificativ munca în casă: aspiratorul fără sac.

De ce să optezi pentru un aspirator fără sac?

Avantajele sunt multiple în cazul aspiratoarelor fără sac. Nu doar că veți scuti cheltuielile legate de schimbarea sacului, însă vă veți bucura și de o eficiență crescută, de o putere de aspirare mai mare și de o rezistență și durabilitate superioară modelelor convenționale. Praful va fi colectat într-un recipient de plastic care poate fi spălat și refolosit și este și foarte ușor de montat. În plus, aspiratorul fără sac este capabil să elimine alergenii, mirosurile neplăcute, îmbunătățind astfel procesul igienizării. Vă veți transforma astfel într-o Cenușăreasă modernă care va termina mult mai rapid treburile casnice și apoi va fi pregătită de întâlnirea cu prințul.

Cum alegi cel mai bun aspirator fără sac?

Dacă v-ați decis să achiziționați un astfel de produs veți realiza co oferta de pe piață este atât de variată și de complexă încât este dicil să realizezi care model este mai de încredere și oferă calitate.

Pentru a face o alegere înțeleaptă, va recomandăm să țineți cont de anumiți factori de selecție care dictează calitatea unui astfel de dispozitiv, factori care vă vor ghida spre achiziționarea celui mai bun aspirator fără sac .

Performanțe

Necesitatea de a achiziționa un aspirator fără sac cât mai performant depinde de frecvența cu care vei utiliza dispozitivul și de suprafața pe care vei aspira , mai extinsă sau mai redusă ca dimensiune .

Pentru cei care nu locuiesc într-o locuință mare și nu aspiră zi de zi prin casă , un aspirator cu o putere moderată este cea mai bună alegere , astfel încât să aveți rezultate bune și să mențineți consumul energetic sub control. O putere de 1400 – 1800 W va fi suficientă în acesst caz. Însă, dacă utilizați mai des aspiratorul, pe suprafețe mai extinse va trebui să vă orientați spre un aparat cu o putere cât mai mare astfel încât igienizarea spațiului să se realizeze optim . Așadar, optați pentru un aspirator cu o putere de cel puțin 2000 W și veți avea astfel asigurată performanța în curățare.

Metode de filtrare

Principiul de funcționare care stă la baza aspiratoarelor fără sac este separarea ciclonică, filtrarea propriu-zisă a aerului și separarea particulelor de praf realizându-se prin centrifugare , urmată de evacuarea aerului.

Însă, pentru a reduce suplimentar agenții din aer și pentru a curăța cât mai eficient, cele mai multe modele vor prezenta și alte filtre. Recomandarea noastră este să optați pentru un aspirator fără sac dotat cu filtru HEPA ( ”High Efficiency Particulate Air” ) , dispozitiv capabil să elimine din aer agenții alergeni, acarienii, fumul, mucegaiul, și alte particule mai mici de 0,3 microni . prin urmare, nu numai că te vei bucura de o curățenie desăvârșită, dar vei îmbunătăți calitatea aerului din casa ta .

Capacitatea

Fiindcă acest tip de aspiratoare nu dispune de un sac de colectare a impurităților, praful aspirat va fi depozitat într-un recipient de plastic care poate fi curățat manual și apoi refolosit.

Pentru a vă asigura un plus de comoditate în utilizare, este bine să optați pentru un aspirator cu o cuvă de plastic de capacitate crescută . Majoritatea modelelor de pe piață permit acumularea a 1l, maxim 2 l de impurități, însă dacă bugetul îți permite poți achiziționa aspiratoare care dispun de recipiente cu o capacitate de 4 l sau chiar mai mult.

Funcții oferite

Un aspirator de sac performant trebuie să dispună de o paletă cât mai largă de funcții care să vă ușureze munca și să îmbunătățească procesul aspirării. Dacă nu doriți să investiți o sumă mare de bani în acest dispozitiv, este bine ca, totuși , să nu faceți compromisuri atunci când vine vorba de funcțiile de bază , precum reglarea vitezei de funcționare. În plus , aparatul mai poate oferi și funcția de compresie și compactare a prafului sau butoane pentru derularea automată a cablului .

De acum ești pregătit să pleci în căutarea celui mai bun dispozitiv. Nu uita, alege inteligent !

Top Aspiratoare fara sac

Nr. Crt Ilustratie Descriere
1

Samsung VC07M3150VU/GE

Pentru un aer curat acest aspirator foloseste filtre HEPA care capteaza microparticulele precum alergeni si praful si asigura un meniu mult mai sanatos si curat. In comparatie cu alte aspiratoare acest model are rotile mai mari pentru o miscare mai usoara si stabila. Este echipat cu un recipient de praf mare cu o capacitate de 2 litri.

Vezi pret si detalii

2

Beko BKS1360C

Acest aspirator va ofera o putere mare de aspirare si usurinta in utilizare. Colecteaza praful in interiorul unui recipient fara a pierde din puterea de aspirare iar recipientul de colectare este transparent pentru a vedea mai usor cand trebuie golit. Pentru o contributie la sanatatea intregii familii foloseste filtru Hepa.

Vezi pret si detalii

3

Rowenta Compact Power 3A RO3786

Dotat cu 2 niveluri de filtrare, un filtru de spuma plasat in fata motorului si un filtru specific pozitionat inainte de orificiul de evacuare pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf, 99,98% din praful aspirat este filtrat. Motorul are un consum scazut de energie. Nivelul de zgomot este redus.

Vezi pret si detalii

4  

Star-Light ACTY-1018G

Motor de 1000w si o putere de aspirare de 200w, acest model te ajuta sa cureti pe suprafete inaccesibile pana la ultima scama. Foloseste filtrul Hepa care este unul dintre cele mai performante existente. Cu acest aspirator poti aspira chiar si noaptea fara a-ti deranja vecinii, nivelul de zgomot este de doar 75dB.

Vezi pret si detalii

5

Heinner HVC-V800PP

Cele mai importante caracteristici pentru acest model sunt: sistem ciclonic cu recipient de praf de 2 litri, filtru HEPA, putere de absobtie 190W, recipient praf de 2 litri, retragere automata cablu, lungime cablu de alimentare 4.5 m iar nivelul de zgomot este de 79 dB.

Vezi pret si detalii

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri