6.9 C
București
miercuri, februarie 28, 2024
AcasăȘtiriCel mai bun aspirator din

Cel mai bun aspirator din [year]

Date:

Stiri Similare

În cadrul acestui ghid de cumpărare pentru cel mai bun aspirator puteți afla toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege modelul perfect pentru nevoile dumneavoastră.

A putea îndepărta praful și murdăria în mod eficient în fiecare parte a casei este cu siguranță visul tuturor. Uneori este nevoie instrumente puternice și capabil de o curățare excelentă.

Acolo unde un aspirator normal nu ajunge, puteți opta pentru un aspirator recipient pentru aspiratorun instrument indispensabil pentru a fi păstrat în casă. Dar ce este mai exact un recipient de aspirator și la ce poate fi folosit?

Vom încerca să facem puțină lumină asupra acestui subiect, explicând în detaliu ce este, cum să îl folosiți cât mai bine, cum să alegeți cel mai bun model pentru nevoile dumneavoastră și ce modele puteți găsi pe piață.

Ce sunt aspiratoarele și pentru ce sunt ele

În primul rând, trebuie să fie clar că aspiratorul nu are nimic de-a face cu aspiratoarele normale, nici cu aspiratoarele de acarieni, nici cu aspiratoarele automate, cu aburi sau robotizate.

Acestea sunt mai asemănătoare cu aspiratoarele compacte sau cu cele definite ca fiind puternice și sunt cel mai adesea identificate ca fiind aspirator industrial.

Caracteristica principală a aspiratoarelor este puterea lor ceea ce le face instrumente ideale pentru a aspira orice și pentru a curăța acolo unde murdăria este cel mai greu de îndepărtat. Este un aparat care face curățenia mult mai ușoară, fie că este vorba de suprafețe mari, de mașini sau de interiorul locuințelor noastre.

Cum funcționează un aspirator

Cum funcționează un aspirator

Un aspirator cu recipient este un dispozitiv care vă permite să vă curățați temeinic casa, garajul și grădina. După cum sugerează și numele, aspiratorul cu recipient poate curăța suprafețe mari fără a fi nevoie să goliți sacul de mai multe ori.

Ceea ce îl deosebește de aspiratoarele obișnuite este capacitatea sa de a aspira nu numai particulele mici, cum ar fi praful, ci și particulele mari, cele mai grosiere, fără a deteriora aspiratorul sau filtrele acestuia. În plus, aspiratorul este, de asemenea, capabil să elimină atât solidele, cât și lichidele uneori chiar simultan, ceea ce îl face potrivit pentru orice suprafață și orice particulă.

Recipientele de aspirare pot fi destinate atât mediului casnic, pentru a curăța în profunzime nu numai praful, ci și, de exemplu, reziduurile de la renovarea casei, cât și mediilor de lucru, cum ar fi atelierele și laboratoarele chimice. Aspiratorul are un sistem de filtrare sofisticat, care permite aspirarea celor mai fine particule de murdărie, cum ar fi alergenii.

Aspirarea eficientă a canistrei este posibilă prin prezența unui filtru HEPA (Filtru de aer cu particule de înaltă eficiență), un filtru special de înaltă eficiență capabil să rețină particule de până la 0,3 microni. Această caracteristică specială îl face util în mediul casnic, în special în cazul persoanelor în vârstă sau al celor care suferă de alergii, deoarece aerul este mai bine purificat și contactul cu alergenii este redus.

În general, coșul de gunoi al unui aspirator este format din următoarele părți:

  • motor de aspirație: a cărui putere variază în funcție de aparat;
  • rezervor: care poate fi mai mult sau mai puțin încăpătoare, cu sau fără sac;
  • filtru;
  • Un furtun: mai mult sau mai puțin lung, eventual prevăzut cu o prelungire, prin care trece murdăria aspirată;
  • Un cap de aspirațiepot fi de diferite dimensiuni, capabile să colecteze murdăria;
  • Accesorii cum ar fi perii și duze adecvate pentru orice suprafață și spațiu.

Cele mai bune aspiratoare: recenzii, sfaturi și opinii

Aceasta este lista de cele mai bune aspiratoare din Romania:

Lavor JOKER 1400 S Aspirator de praf

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Deși aparține unei categorii economice, acesta prezintă caracteristici care îl fac un aliat excelent pentru utilizarea în interiorul locuințelor sau în birourile și magazinele de dimensiuni medii. Greutatea sa totală nu depășește 5 kg – motiv pentru care este foarte manevrabil, dar în același timp ușor de răsturnat – iar corpul principal este foarte robust datorită oțelului Carbon Style din care este fabricat.

Motorul de 1.400 de wați garantează o putere de aspirare considerabilă și este capabil să colecteze orice tip de murdărie sau material, în timp ce, în ceea ce privește sistemul de filtrare, găsim două filtre separate, unul în pânză de microfibră pentru aspirarea solidelor și unul în burete pentru lichide. Capacitatea recipientului este de aproximativ 20 de litri, iar pachetul de achiziție include un furtun de 1,5 m, 2 filtre, 1 duză universală plată pentru utilizare atât cu solide, cât și cu lichide și două extensii rigide de 45 cm.

Oferta

Lavor JOKER JOKER 1400 S Aspirator de solide și lichide, capacitate compartiment de colectare 20 l, rezervor metalic,...

Lavor JOKER JOKER 1400 S Aspirator de solide și lichide, capacitate compartiment de colectare 20 l, rezervor metalic,…

  • Rezervor din oțel cu grafică atractivă, furtun de 1,5 metri, 2 extensii de 45 cm, duză de podea cu inserție pentru praf/lichid, duză plată, filtru cu burete
  • Motor maxim 1400 W, putere de aspirare 18 kpa, debit de aer 40 litri/secundă

TACKLIFE Aspirator 1200W

Echipat cu un motor de 1.200 wați, cu o capacitate de 15 litri și realizat din materiale de calitate superioară care îi caracterizează compactitatea și designul, aparatul de aspirator de TACKLIFE este capabil să ofere trei funcții într-un singur produs: poate aspira resturile uscate, lichidele vărsate și sufla murdăria și praful. – dar și, de exemplu, frunze sau pentru a usca blana de animale. din toate acele locuri la care de obicei este greu de ajuns sau prea largi pentru a folosi o simplă mătură.

Motorul este fabricat din cupru pur pentru o performanță maximă, iar un dispozitiv de oprire automată îl protejează atunci când apa din rezervor atinge 2/3 din capacitatea sa. Cele patru roți pivotante îi permit utilizatorului să o tragă cu mare manevrabilitate, iar recipientul practic amplasat pe una dintre cele două laturi ale coșului de gunoi este foarte util dacă trebuie să depozitați accesorii utile în interiorul acestuia pentru a le ține la îndemână în timpul curățeniei.

Echipamentul include trei perii multifuncționale: una pentru pardoseli și covoare, o duză pentru colțuri sau crăpături și o perie cu peri pentru canapele și diverse țesături.

Kärcher WD 3 Aspirator cu lichid solid

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Marca care a fost întotdeauna sinonimă cu calitatea și performanța înaltă, Kärcher a dezvoltat acest recipient pentru aspirator din plastic dur, care rezistă eficient la zgârieturi și la lovituri accidentale. Echipat cu un motor de 1.000 de wați și cu un compartiment de colectare cu o capacitate de 17 litri, acesta este, de asemenea, un produs cu o triplă funcție: aspirarea solidelor, aspirarea lichidelor și funcția de suflare.

O caracteristică care poate fi găsită doar la produsele Kärcher este prezența unui singur filtru cu cartuș care poate aspira atât murdăria lichidă, cât și cea solidă, fără a fi necesară înlocuirea acestuia. În timpul pauzelor de lucru sau atunci când vă deplasați dintr-o zonă în alta, furtunul poate fi plasat în mod convenabil în locația sa dedicată, iar mânerul ergonomic îl face ușor de transportat de către utilizator.

Setul de livrare include un furtun de aspirație convenabil de 2 m, un furtun de aspirație rigid, o duză pentru aspirarea atât a solidelor, cât și a lichidelor, un sac de filtrare și un filtru standard cu cartuș.

Einhell 2342188 Aspirator cu butelie Einhell 2342188

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Primul lucru care îți sare în ochi în legătură cu acest lucru Coș de aspirator Einhell este calitatea rezervorului din oțel inoxidabil cu o capacitate de 30 de litri. Un șurub practic de evacuare a apei permite eliminarea rapidă a murdăriei și a lichidelor colectate, în timp ce furtunul lung de 2,5 m facilitează accesul la diferite locuri care necesită curățare.

Pe lângă aspirarea solidelor și a lichidelor, recipientul Einhell are și o conexiune de suflare. Puterea de aspirare este de 1.500 de wați, iar duza de aspirare reușește să mențină o eficiență ridicată atât pe pardoseli netede, cât și pe parchet. În ceea ce privește sistemul de filtrare, există două: un filtru plisat pentru praf și așchii și un filtru de spumă pentru lichide, care protejează, de asemenea, motorul de tot felul de impurități.

Aspirator Bimar PAA1

De dimensiuni medii și confecționat din materiale premium care îl fac rezistent la lovituri și zgârieturi, modelul PAA1 coș de gunoi pentru aspirator de la Bimar este dotat cu un motor din cupru de 1.400 de wați, o caracteristică care garantează că va funcționa mult timp și va avea întotdeauna performanțe adecvate. Rezervorul de apă are o capacitate de 3 litri, net inferioară modelelor văzute anterior, dar acest defect poate fi imediat trecut cu vederea dacă ne gândim că are o putere de aspirare foarte mare – 19.000 Pa – care poate fi reglată manual în funcție de nevoile de aspirare ale fiecăruia.

O altă caracteristică interesantă și care îl face să fie un model foarte bun este prezența unui sistem de filtrare HEPA care captează și reține chiar și cele mai mici particule de praf, acarieni și bacterii pentru a fi siguri că vă deplasați într-un mediu lipsit de agenți iritanți și cu potențial alergic. Tocmai datorită acestor caracteristici, aspiratorul Bimar este foarte versatil, atât în colectarea diferitelor materiale solide și lichide – de exemplu, praf, moloz mic, bucăți de scoarță, pietre mici, cenușă, păr de animale… – cât și în adaptarea la diferite tipuri de medii, de la locuințe de dimensiuni medii la utilizarea profesională în companii, depozite sau birouri. În plus, echipamentul include un tub special care se transformă la nevoie într-o suflantă puternică, utilă atât pentru a îndepărta frunzele de pe trotuar, cât și pentru a vă usca animalul de companie.

Bissell 2026M MultiClean Wet & Dry Drum

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Dacă Bissel este una dintre cele mai utilizate mărci în domeniul curățeniei industriale, trebuie să existe un motiv întemeiat. De fapt, produsele sale sunt întotdeauna inovatoare și eficiente, la fel ca acest model de aspirator, care are un motor de 1.500 de wați, un rezervor mare de 23 de litri și poate fi folosit pentru a aspira atât murdăria umedă, cât și cea uscată. În afară de marea sa versatilitate și de faptul că poate fi utilizat într-o varietate de medii – de la casă la mașină, de la pivniță la garaj, de la grădină la șopron… -, cantitatea de accesorii furnizate este foarte interesantă.

În special, există un kit specific pentru curățarea mașinii, 3 duze specifice pentru umflarea și dezumflarea saltelelor și a multor alte obiecte gonflabile, o perie multisuprafață care trece cu ușurință de la pardoseala dură la mochetă sau covor cu o simplă atingere a piciorului și un accesoriu specific pentru colectarea lichidelor pe suprafețe mari, pentru a vă accelera munca, oricare ar fi ea. Desigur, pe lângă aspirarea solidelor și lichidelor, aspiratorul Bissel poate funcționa și ca suflantă pentru a îndepărta cu ușurință frunzele și resturile din orice încăpere.

Bosch Home and Garden AdvancedVac 20

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Cu acest model de la Bosch intrăm în categoria mediu-mare a acestui tip de aparat și putem spune cu certitudine că merită cu adevărat toți banii necesari pentru a-l cumpăra. Deși este un model profesional, se pretează la utilizarea în diverse medii, inclusiv acasă, cu practicitate și versatilitate.

Acesta este echipat cu un motor de 1.200 de wați, are o capacitate de 20 de litri și, generând un vid de 260 mbar, poate ridica și aspira praful în același timp, fără riscul de a împrăștia reziduuri în jurul duzei sale. Filtrul universal cu cartuș – din păcate, nu este HEPA – poate fi utilizat atât cu murdărie solidă, cât și lichidă și poate fi spălat în mod convenabil sub jet de apă fără riscul de a-l deteriora. În plus, deoarece poate inversa fluxul de aer, aspiratorul poate fi utilizat și ca suflantă.

O caracteristică foarte interesantă este prezența unei prize pentru conectarea unei scule electrice, în cazul în care doriți să o utilizați într-un atelier sau atelier de artizanat ca un extractor de așchii prin conectarea, de exemplu, a unui ferăstrău circular la acesta. În plus, fiind echipat cu un mic pre-filtru pentru a proteja motorul, acesta poate aspira și deșeuri solide de dimensiuni mici fără riscul de a provoca daune.

Aspirator de deșeuri solide Kärcher WD 6 P Premium

Kärcher WD 6 P Premium aparține liniei Premium, compromisul perfect între materialele de calitate și performanța ridicată. Acesta are un motor de 1.300 de wați și o capacitate de 30 de litri, iar faptul că tamburul de colectare este fabricat din oțel inoxidabil asigură colectarea tuturor tipurilor de deșeuri cu certitudinea că acestea nu vor fi deteriorate în niciun caz.

O supapă convenabilă permite evacuarea foarte ușoară și rapidă a deșeurilor lichide, astfel încât să existe întotdeauna suficient spațiu liber în interiorul rezervorului. Sistemul de filtrare are două filtre diferite pentru deșeuri solide și lichide, iar un compartiment încorporat convenabil vă permite să aveți întotdeauna la îndemână toate accesoriile de care aveți nevoie. În plus, cele 4 roți pivotante sunt echipate cu frâne speciale care îi blochează mișcarea la un anumit punct, astfel încât să nu riscați să îl vedeți mișcându-se în timp ce aspirați.

Cum sa alegi cel mai bun aspirator

În ciuda faptului că internetul este plin de dispozitive de cumpărat, nu este ușor să identifici modelul potrivit la prima vedere, motiv pentru care poți citi mai departe pentru a-ți face o idee clară despre caracteristicile pe care ar trebui să le cauți.

Diferitele tipuri

Există diferite tipuri de cutii de aspirator, fiecare fiind utilă pentru funcții specifice. Cunoașterea diferitelor tipuri vă va ajuta să alegeți mai bine produsul cel mai util pentru nevoile dumneavoastră.

Să vedem, așadar, care sunt diferențele substanțiale între modelul clasic, aspiratorul cu cenușă, aspiratorul cu aspirator uscat și umed și aspiratorul multifuncțional.

Clasicul

Se caracterizează prin dimensiunile sale nu foarte compacte și printr-un rezervor de colectare foarte mare. Acesta este echipat cu un tub telescopic pentru colectarea murdăriei și un motor destul de puternic cu care se aspiră.

Acest lucru permite ca toată murdăria acumulată să fie îndepărtată fără mari dificultăți și introdusă în compartimentul de colectare, unde praful și alte reziduuri microscopice sunt direcționate către filtrele speciale din interiorul mașinii. În acest fel, canistrele de aspirare reintroduc în mediul înconjurător aer nou, filtrat și mai curat.

Aspiratoarele sunt echipate cu roți convenabile care permit o deplasare mai ușoară.

Scrumiera

Acesta este utilizat în principal de către proprietarii de șeminee și trebuie să îl curățați de cenușa care se formează. Acesta este echipat cu filtre speciale pentru a reține microparticulele și cu componente mecanice special concepute pentru a nu deteriora aparatul atunci când praful este aspirat.

Prin urmare, este instrumentul ideal pentru aspirarea prafului și a cenușii și, astfel, pentru a lăsa deoparte pentru totdeauna lopata și găleata.

Uscat și umed

Acesta este un tip special care poate aspira atât praf și reziduuri de murdărie, cât și lichide. Acestea reprezintă perfect conceptul de aspirator, deoarece pot îndepărta orice, fără excepție. Pur și simplu porniți dispozitivul și treceți-l peste zona indicată, acesta va aspira tot ceea ce găsește fără distincție.

Multifuncțional

Reprezintă cel mai bun din clasa sa, deoarece poate fi utilizat cu adevărat în toate situațiile.

De fapt, poate aspira praful și cantități mari de praf și, dacă este necesar, poate fi folosit și ca aspirator de cenușă pentru șemineu sau soba pe lemne, fără a uita funcția foarte utilă de curățare a reziduurilor lichide.

Este, însă, un produs recomandat acelor persoane care obișnuiesc să facă lucrări de curățenie mari, unde este nevoie de o unealtă cu putere mare și potrivită pentru orice situație.

Dimensiune, formă și greutate

Dimensiunea recipientului unui aspirator este probabil cea mai mare limitare a acestui produs. În general dimensiunile sunt destul de generoaseaproape greoaie și greu de manevrat, mai ales atunci când încep să se umple, devenind și mai grele.

Putere și consum

O caracteristică de luat în considerare atunci când alegeți un aspirator este cu siguranță consumul de energie și în raport cu puterea. Fiind aparate electrice puternice, evaluarea consumului poate fi utilă înainte de cumpărare.

Puterea este semnificativ mai mare decât cea a unui aspirator normal și poate varia între 1000 și 1800 wațiîn comparație cu puterea aspiratorului de 500-800 de wați. Unele aspiratoare sunt, de asemenea, echipate cu un potențiometru, adică un sistem care permite controlul puterii aparatului în timpul utilizării. Potențiometrul este util în două cazuri: atunci când doriți să limitați cheltuielile de energie și, prin urmare, consumul și atunci când doriți să reglați puterea în funcție de materialul pe care îl aspirați și de cât de ușor este frecat de perie sau de duză.

Cu toate acestea, este dificil să înțelegem puterea unui aspirator, deoarece nu are o etichetă care să îl plaseze într-o clasă de consum. (clasa A, B) ca și aparatele din casele noastre.

Cu toate acestea, puterea indicată pe etichetă în wați nu corespunde cu puterea reală a aparatului, deoarece în interior există dispersii. Cu cât puterea aspiratorului este mai mare, cu atât mai mare este consumul de energie.

În zilele noastre, există modele care pot regla consumul cu ajutorul unor sisteme inginerești de ultimă generație. Întotdeauna merită să luați în considerare puterea și consumul pe baza puterii de aer, un parametru care indică capacitatea reală de aspirare, chiar dacă, de foarte multe ori, acest lucru nu este specificat pe etichetă.

Capacitatea rezervorului

Capacitatea rezervorului cu tambur este esențială pentru achiziție. Dimensiunea poate varia și poate fi aleasă și în funcție de utilizarea aparatului. Alți parametri depind de capacitatea rezervorului, cum ar fi autonomia în timpul ciclului de curățare, luând astfel în considerare dacă aparatul este destinat unei utilizări casnice sau profesionale, unde spațiul poate varia.

Cu cât este mai mare capacitatea rezervorului, cu atât este mai mare autonomia acestuia și, în consecință, cu atât este mai mare capacitatea aparatului de a curăța spații foarte murdare și mari. Capacitatea rezervorului este de obicei exprimată în litri și poate fi găsită pe etichetă, care conține toate informațiile necesare pentru utilizarea corectă a produsului, cu avertismentele corespunzătoare.

Recipientele de pe piață sunt diferite, iar capacitățile lor diferă. Foarte adesea, același producător vinde diferite containere cu capacități diferite, cu dimensiuni diferite pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Capacitatea coșului de gunoi variază de obicei de la 10 la 30 de litri, dar poate chiar și până la 50 de litri.

În mod normal, rezervorul tamburului nu este detașabil, dar poate fi ușor înclinat pentru a îndepărta murdăria din interior odată ce se umple.

De asemenea, se va face materialul care alcătuiește rezervorul este important în alegere și poate varia în funcție de utilizarea aparatului. Tamburul poate fi fabricat din plastic sau din oțel inoxidabil, iar alegerea trebuie să varieze în funcție de utilizare. Butoaiele din plastic sunt rezistente la diverse substanțe chimice, motiv pentru care pot fi folosite în laboratoare, dar în același timp sunt și foarte ușoare, ceea ce le face potrivite pentru mediul casnic. Pe de altă parte, butoaiele din oțel inoxidabil sunt fixe, mai grele și sunt mai potrivite pentru colectarea lichidelor.

Materialul tamburului poate afecta greutatea aparatului, care variază de obicei între 5 kg și 9 kg. Greutatea nu este o problemă, deoarece toate aparatele sunt echipate cu roți convenabile care le permit să fie transportate fără efort peste tot.

Sistem de filtrare

Filtru cu canistră trebuie să fie capabil să rețină particulele și să împiedice recircularea în aer. În funcție de filtrul pe care îl are, recipientul va putea aspira praf, lichide, solide mari și particule de ordinul micronilor.

Canistrele au un sistem de filtrare multiplă, ceea ce asigură o eficiență mai mare datorită puterii mai mari, dar în același timp un consum mai mare. Filtrele disponibile pe piață sunt diferite în funcție de recipientul pe care îl aveți. Cele mai bune de pe piață sunt filtrele HEPA, care pot filtra chiar și particulele mici și le rețin în interior, fără a le recircula în aer.

De asemenea, filtrele pot fi spălate și reutilizate, reducând astfel și cheltuielile pentru aspirator. Cu toate acestea, filtrele lavabile nu au întotdeauna o durată de viață lungă. În funcție de materialul aspirat, de exemplu, într-un mediu profesional (laboratoare), este posibil ca acestea să trebuiască să fie schimbate mai des decât într-un mediu casnic.

Pe lângă filtrele HEPA, pe piață există filtre electrostatice de hârtie și filtre de apă. Filtrele electrostatice sau filtrele de hârtie cu microțesătură sunt utile atunci când aspiră materiale grosiere, deoarece aceste filtre nu pot reține praful. Filtrele de apă, pe de altă parte, rețin praful, dar nu în totalitate, deoarece odată ce aerul se află în filtru, acesta nu poate intra în contact cu apa și dispersează cea mai mare parte a prafului colectat.

Aspiratoarele pot fi utilizate atât cu sac, cât și fără sac. Utilizarea sacului poate avea mai multe avantaje: protejarea mașinii de contactul cu murdăria, permițând prafului și particulelor mici să nu se disperseze la golirea rezervorului. În cazul în care materialele colectate sunt lichide, sacul trebuie să fie scos și nu introdus, deoarece s-ar putea uda.

Pentru a vă ghida în alegerea aspiratorului potrivit, fiecare unitate are pe etichetă capacitatea de filtrare și sistemul relevant utilizat.

Cele mai bune aspiratoare vin cu diverse accesorii care le fac potrivite pentru orice suprafață și orice murdărie.

Multe aspiratoare au cârlige pe tambur care permit agățarea accesoriilor suplimentare atunci când nu sunt folosite, astfel încât tot ce aveți nevoie să fie mereu la îndemână și într-un spațiu mic. Fiecare accesoriu permite curățarea unei anumite suprafețe.

Dispozitivul este de obicei însoțit de diferite duze adecvate pentru diferite materiale, cum ar fi duze pentru aspirarea lichidelor, duze pentru suprafețe delicate și duze pentru suprafețe normale. În combinație cu duzele, se furnizează perii, care trebuie schimbate în funcție de materialul aspirat. Perii se schimbă la aspirarea textilelor, podelelor, canapelelor. Multe aspiratoare au, de asemenea, duze speciale pentru curățarea mașinilor.

Adesea, peria pentru podele poate fi aceeași cu cea pentru țesături, dar are propriul buton pe perie pentru a controla puterea în funcție de materialul aspirat.

Un aparat bun trebuie să aibă o mini perie, care vă permite să ajungeți chiar și în cele mai dificile colțuri și spații în timpul curățării. De asemenea, în pachet cu aspiratorul este inclusă și duza pentru crăpături și îmbinări, care este utilă pentru curățarea mașinii, a casei și a radiatorului.

În cazul modelelor cu o geantă în interior, compania oferă mai multe genți sau cel puțin o geantă de rezervă. Un filtru de înlocuire cu instrucțiuni despre cum să îl curățați, dacă este posibil, și când să îl schimbați este, de asemenea, furnizat în pachet la cumpărare.

De asemenea, aspiratoarele de înaltă calitate sunt prevăzute cu extensii pentru a extinde lungimea furtunului, astfel încât să aveți o rază de curățare mai mare și să puteți ajunge în orice zonă a camerei.

Întrebări frecvente și întrebări frecvente

Cât costă un aspirator?
Costul unui aspirator pornește de la 50.00€ / 60.00€ și poate ajunge până la 200.00€ / 250.00€ pentru modelele de top. Prețul este direct proporțional cu performanța dispozitivului. Accesoriile incluse, capacitatea rezervorului, filtrele incluse și posibilitatea de aspirare a lichidelor cresc prețul.
Cum alegi cel mai bun aspirator?

Pentru a alege cel mai bun aspirator cu canistră, trebuie să se țină cont de acești parametri: tipul (clasic, cenușar, cu suc și umed, multifuncțional), mărimea și forma, puterea și consumul, capacitatea rezervorului, sistemul de filtrare și accesoriile suplimentare incluse în pachet.

Care sunt cele mai bune mărci de aspiratoare?

Principalele companii din acest sector sunt: Kärcher, Bosch și Bissell. Tacklife, Einhell și Bimar sunt, de asemenea, producători foarte buni care produc dispozitive cu un raport calitate-preț excelent.

Concluzii finale

Cele mai aspiratoare sunt aparate foarte utile și populare. Atunci când alegeți aspiratorul potrivit, există mai mulți parametri care trebuie luați în considerare pentru a face o alegere în cunoștință de cauză. Aceste aparate sunt potrivite pentru orice situație, ușor de utilizat și foarte ușoare, adesea chiar mai ușoare decât un aspirator.

Aspiratorul economisește aparatele mici, deoarece poate fi utilizat pe orice suprafață și podea, atât în interior, cât și în exterior, ceea ce îl face potrivit atât pentru un apartament, cât și pentru o casă cu grădină.

Utilizarea coșului de gunoi va oferi, de asemenea, un aer mai curat, datorită capacității sale de a capta chiar și cel mai fin praf, făcând casa proaspătă și potrivită pentru copii și persoanele în vârstă. Alegerea aspiratorului potrivit poate fi dificilă, dar cu câteva trucuri, oricine va putea avea cel mai bun aparat în casă sau la serviciu.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri