3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriCel mai bun dezumidificator in

Cel mai bun dezumidificator in [year]

Date:

Stiri Similare

Acest ghid de cumpărare este locul potrivit pentru a afla mai multe despre dezumidificatoare și pentru a alege cel mai bun dezumidificator pentru nevoile dvs. din selecția noastră de produse. Dacă sunteți interesat de informații generale despre dezumidificatoare, citiți mai departe, altfel mergeți direct la selecția noastră.

Ce trebuie să știți despre dezumidificatoare?

Dezumidificatoarele sunt produse foarte utile atât în timpul sezonului de vară, cât și în timpul iernii. Principala lor funcție este, în mod clar, de a reduce umiditatea aerului la un nivel optim pentru sănătate, între 40% și 60%. Acest lucru poate fi deosebit de important pentru cei care locuiesc în zone umede în sine, dar și pentru cei care au încăperi deosebit de umede, cum ar fi garaje, depozite sau pivnițe. În plus, dezumidificatoarele sunt foarte utile pentru cei care trebuie să-și întindă rufele acasă, deoarece, pe lângă faptul că absorb umezeala, unele modele, datorită așa-numitei funcții de spălare, emit un jet de aer cald care ajută rufele să se usuce mai repede.

Reglarea umidității din încăpere este benefică pentru sănătatea dumneavoastră și vă permite să trăiți mai bine. De exemplu, vara, pe timp de caniculă, un dezumidificator face căldura mai puțin înăbușitoare și facilitează respirația, în timp ce iarna, odată cu sosirea frigului, o umiditate optimă face posibilă o mai mică îmbolnăvire și îmbunătățește sănătatea celor care suferă de boli respiratorii, de exemplu.

dezumidificator

Modelele de pe piață variază foarte mult în ceea ce privește dimensiunea, greutatea, funcțiile și capacitatea de dezumidificare. În plus, un aspect important este prezența sau absența unui furtun pentru scurgerea directă a apei. De fapt, multe modele au doar o tavă care colectează apa și care trebuie golită atunci când este plină, în timp ce unele permit scurgerea apei printr-un tub, astfel încât tava nu trebuie golită periodic.

Un alt element important este nivelul de zgomot al dezumidificatorului, mai ales dacă acesta este folosit în aceleași încăperi în care se lucrează sau poate se doarme.

Greutatea ar trebui să fie luată în considerare cu atenție dacă trebuie să mutați frecvent dezumidificatorul dintr-o cameră în alta și, probabil, dacă aveți și scări. Vă rugăm să rețineți că unele modele sunt echipate cu mânere sau roți pentru a facilita transportul.

Puterea este importantă mai ales dacă credeți că va trebui să folosiți dezumidificatorul pentru perioade îndelungate, deoarece un motor puternic poate fi folosit mult timp fără riscul de deteriorare, în timp ce nu se poate spune același lucru despre motoarele cu putere mai mică.

În cele din urmă, o cifră importantă este capacitatea de dezumidificare, și anume cantitatea de umiditate care poate fi absorbită de mediul înconjurător pe o perioadă de 24 de ore. Acest lucru vă permite să înțelegeți dacă modelul în cauză este adecvat pentru utilizarea pe care doriți să o faceți și, în special, pentru mediul în care doriți să îl utilizați.

Cele mai bune dezumidificatoare

Mai jos am creat o selecție a celor mai bune dezumidificatoare aflate în prezent pe piață, în funcție de principalele caracteristici ale acestora, acest lucru vă economisește timp în căutarea celui mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Alegerea noastră
Pro Breeze PB-08-EU-FBA

Pro Breeze PB-08-EU-FBA

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Caracteristici principale ale Pro Breeze PB-08-EU-FBA

 • Eficiență ridicată: Dezumidificator cu compresie, poate absorbi până la 20 de litri de apă pe zi și este ideal pentru eliminarea vaporilor, a umezelii și a mucegaiului din case, subsoluri, camere și băi. Dezumidificator extrem de eficient, dispune, de asemenea, de un sistem de blocare de siguranță pentru copii, doar pentru ventilator, afișaj suspendat și rotile.
 • Setați umiditatea dorită: Senzorul de umiditate integrat vă permite să setați nivelul de umiditate dorit în cameră. Odată ce nivelul setat (30% -80%) este atins, unitatea se va opri pentru a consuma mai puțină energie și a economisi energie.
 • Afișaj digital : Are un afișaj digital cu LED-uri care arată umiditatea din încăpere. Are un panou de control ușor de utilizat care permite setarea următoarelor moduri: normal, putere redusă, putere mare, uscare rufe și temporizator pornit/oprit.
 • Drenare continuă: Capacitate mare a rezervorului de 5,5 L cu închidere automată încorporată odată ce este atinsă capacitatea maximă. De asemenea, este inclus și furtunul de scurgere continuă care asigură o extracție continuă a apei pe o perioadă lungă de timp.
 • Oprire automată: Cronometru încorporat care permite dezumidificatorului să se oprească automat de la 1 la 24 de ore. Un buton pentru modul de adormire ușoară asigură nopți liniștite și netulburate. În plus, are 4 roți care vă permit să mutați dezumidificatorul rapid și ușor.

Pro Breeze PB-08-EU-FBA este un dezumidificator cu caracteristici și performanțe excelente, care se numără printre cele mai bune dezumidificatoare de pe piață. Acest model poate elimina până la 20 de litri de umiditate pe zi din mediul înconjurător, ceea ce reprezintă o valoare destul de bună și îl face potrivit pentru majoritatea mediilor domestice.

Pro Breeze PB-08-EU-FBA este echipat atât cu o tavă de picurare de 5,5 l, cât și cu un furtun care permite evacuarea directă a apei colectate. Tava de picurare are o capacitate foarte bună care vă permite să lăsați dezumidificatorul să funcționeze timp de mai multe ore fără să o goliți. Dacă nu doriți să goliți tava de picurare, puteți activa scurgerea continuă prin conectarea furtunului de scurgere la o chiuvetă sau la un canal de scurgere.

O funcție foarte utilă la acest model este funcția de spălare a rufelor, care permite uscarea rapidă a hainelor chiar și în încăperi mici.
În plus față de această funcție, există o funcție de oprire automată care vă permite să setați timpul în care dezumidificatorul va rămâne pornit, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru oprirea manuală a acestuia.

Motorul are o putere de ieșire de 450 W, ceea ce este puțin peste medie și permite cu siguranță o utilizare de lungă durată. Un element care ar putea fi îmbunătățit este silențiozitatea, de fapt, la 48 db, acest model nu este printre cele mai silențioase din categoria sa.

Acest model măsoară 58 x 32 x 20 cm, ceea ce este destul de mic, mai ales având în vedere caracteristicile pe care le-am enumerat deja. Greutatea de 14,5 kg poate că nu îl face foarte ușor de transportat, dar există roți pe spate care îl fac ușor de mutat.

De asemenea, subliniem că pe partea frontală există comenzi împreună cu un mic ecran care indică anumiți parametri, cum ar fi temperatura din cameră și funcțiile utilizate.

 • Capacitate de dezumidificare medie-înaltă: 20 l/zi
 • Mod de scurgere: tavă și tub
 • Capacitate mare a tăvii: 5,5 l
 • Funcția de spălare
 • Funcția de oprire automată
 • Putere: 450 W
 • Nivelul de zgomot: 48 db
 • Dimensiuni: 58 x 32 x 20 cm
 • Greutate: 14,5 kg
 • Rotile pentru deplasare

Alegerea noastră economică
Pro Breeze PB-06-EU-FBA-2

Pro Breeze PB-06-EU-FBA-2

 

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Caracteristici principale ale Pro Breeze PB-06-EU-FBA-2

 • 12 LITRI PE ZI: Elimină până la 12 litri de apă pe zi, cu un consum redus de energie. Ideal pentru umezeală, mucegai și umiditate în case, subsoluri și băi care suferă de condiții de umezeală și umiditate
 • REZERVOR DE APĂ LARG: Rezervorul de apă de 1,8 litri se oprește automat atunci când este plin, cu un furtun de drenaj continuu inclus pentru o utilizare pe termen lung și 4 roți pentru o portabilitate ușoară între camere.
 • Afișaj digital cu LED-uri: Ecranul digital cu LED-uri afișează nivelul actual al umidității camerei și vă permite să controlați 3 moduri de dezumidificare, inclusiv modul automat, continuu și de repaus.
 • SENSOR DE UMIDITATE: Senzorul de umiditate încorporat vă permite să setați umiditatea dorită a camerei între 30% și 80%. Odată atins acest nivel, unitatea se oprește pentru a economisi energie.
 • TIMER DE 24 DE ORE: Un temporizator încorporat permite dezumidificatorului să fie programat să pornească sau să se oprească în timpul zilei și al nopții.

Pro Breeze PB-06-EU-FBA-2 este un model cu un preț rezonabil, dar care, cu toate acestea, vine cu caracteristici interesante care îl fac competitiv cu modelele mai scumpe.

Capacitatea de dezumidificare nu este dintre cele mai mari și ajunge la maximum 12 litri pe zi. O astfel de capacitate de dezumidificare nu îl face potrivit pentru încăperi foarte mari, dar poate fi totuși utilizat cu rezultate bune în încăperi mai mici.
În consecință, nici tava de colectare a apei nu este foarte mare și poate colecta maximum 1,8 l, de obicei, modelele cu tăvi mai mari pot colecta până la 6 l de apă. Cu toate acestea, există un furtun prin care apa poate fi drenată în mod continuu, fără a fi necesară golirea rezervorului atunci când acesta se umple.

De asemenea, subliniem faptul că acest model este echipat cu o funcție de spălare a rufelor și o funcție de oprire automată. Ambele funcții sunt foarte utile și nu trebuie subestimate atunci când alegeți un dezumidificator.

Puterea de 220 W nu este printre cele mai mari dintre dezumidificatoarele de pe piață, însă este în concordanță atât cu capacitatea de dezumidificare, cât și cu produsele din aceeași categorie de preț.

Acest model măsoară 49,5 x 28,5 x 24 cm, o dimensiune care nu este deosebit de excesivă, ceea ce se reflectă și în greutate, care este de 10 kg. O astfel de greutate este printre cele mai mici din categoria dezumidificatoarelor și face ca deplasarea să fie mai confortabilă, chiar dacă trebuie să se folosească scări. Pentru a facilita deplasarea, există, de asemenea, roți pe partea inferioară.

Comenzile sunt amplasate în partea superioară a dezumidificatorului și permit setarea temporizatorului de oprire automată și a puterii de dezumidificare. În plus, în partea din față există un mic ecran LCD care indică procentul de umiditate din încăpere.

 • Capacitate de dezumidificare: 12 l/zi
 • Mod de scurgere: tavă și tub
 • Capacitatea bolului: 1,8 l
 • Funcția de spălare
 • Alte funcții: oprire automată
 • Putere redusă: 220 W
 • Dimensiuni: 49,5 x 28,5 x 24 cm
 • Greutate: 10 kg
 • Rotile pentru deplasare

Pentru cei care nu se zgârcesc
De’Longhi DD230P Tasciugo AriaDry De’Longhi DD230P Tasciugo AriaDry

De'Longhi DD230P Tasciugo AriaDry De'Longhi DD230P Tasciugo AriaDry

Caracteristici principale ale modelului De’Longhi DD230P Tasciugo AriaDry

 • DE’ LONGHI AIRDRY DEHUMIDIFICATOR PORTABIL DE’ LONGHI AIRDRY: Îndepărtează excesul de umiditate din aer, rezolvând orice problemă legată de umiditate și făcând din casa dvs. un loc sănătos și confortabil pe tot parcursul anului; Excelent pentru îmbunătățirea calității aerului chiar și în încăperi mari datorită acțiunii puternice care elimină până la 30L/zi de exces de umiditate; Afișaj digital
 • SISTEM DOUBLU DE ELIMINARE A CONDENSULUI: Dezumidificatorul De’Longhi Tasciugo elimină condensul direct în rezervorul detașabil (capacitate rezervor de 7L) sau prin țeavă externă cu drenaj continuu, sistemul de pompare patentat „Heavy Duty Pump” depășește orice obstacol de până la 5 m înălțime, fără a fi nevoie să goliți rezervorul
 • TIMER: datorită temporizatorului de 24H puteți seta când doriți ca dezumidificatorul să pornească sau să se oprească, economisind energie
 • USCĂTOR: usucă rufele rapid datorită distribuției optimizate a fluxului de aer care oferă o acțiune puternică și difuză care face ca rufele să se usuce cu 50% mai repede decât în cazul uscării normale.
 • PRACTIC: Datorită tehnologiei sale, emite doar 51db, fiind potrivit și în timpul nopții și în orice încăpere a casei; Pentru încăperi de până la (m³) 150; Afișaj ușor și intuitiv; Echipat cu MÂNUȚĂ și ROȚI pentru un transport ușor.
 • ECHIPAMENTE: Indicator de rezervor plin și fereastră transparentă de control al apei, filtru de praf integrat lavabil și detașabil; Echipat cu umidostat, termostat, higrometru, termometru. Livrat cu 5 metri de furtun pentru sistemul de drenaj

De’Longhi DD230P Tasciugo AriaDry de la De’Longhi este unul dintre cele mai bune dezumidificatoare de pe piață, după cum ne pot demonstra caracteristicile pe care le vom discuta în rândurile următoare.

Puterea este una dintre cele mai mari dintre modelele similare ca preț și permite o capacitate mare de dezumidificare. De fapt, acest model poate elimina din mediul înconjurător până la 30 de litri de apă pe zi, o cantitate foarte mare. Această capacitate de dezumidificare vă permite să folosiți De’Longhi DD230P Tasciugo AriaDry chiar și în încăperi destul de mari, în plus, rezervorul de colectare a apei are o capacitate de 7 litri, una dintre cele mai mari valori de pe piață. În cazul în care doriți să lăsați acest dezumidificator pornit pentru o perioadă lungă de timp, puteți evita utilizarea tăvii de colectare a apei și puteți folosi furtunul furnizat pentru a duce apa colectată direct la o scurgere. De asemenea, rețineți că tava este transparentă, astfel încât nivelul apei colectate poate fi ținut mereu sub control.

Puterea mare a acestui model se reflectă puțin negativ asupra zgomotului, de fapt, acest model produce până la 51 db atunci când este în funcțiune și, prin urmare, vă sfătuim să nu îl folosiți noaptea în apropierea locului unde dormiți. Acest model măsoară 61 x 38 x 30,8 cm, deci nu este tocmai compact și este considerabil mai înalt decât alte modele de pe piață: aceste dimensiuni sunt o consecință a puterii ridicate a motorului și a capacității mari a tăvii de colectare a apei.

Greutatea este, de asemenea, un pic mai mare decât media, de 19 kg. O astfel de greutate poate îngreuna deplasarea dezumidificatorului, motiv pentru care sunt instalate roți pe partea inferioară, datorită cărora dezumidificatorul nu trebuie ridicat pentru a-l muta.

O ultimă caracteristică pe care am dori să o menționăm este funcția antigel care permite dezumidificatorului să fie utilizat chiar și în încăperi reci, până la o temperatură minimă de 2 C°.

 • Capacitate foarte mare de dezumidificare: 30 l/zi
 • Mod de scurgere: tavă și tub
 • Capacitate foarte mare a tăvii: 7 l
 • Putere mare: 540 W
 • Zgomot ridicat: 51 db
 • Dimensiuni: 38 x 30,8 x 61 cm
 • Greutate mare: 19 kg
 • Rotile pentru deplasare
 • Funcția antigel

Cel mai bun pentru capacitatea de dezumidificare
Aktobis WDH-930EEH

Aktobis WDH-930EEH

Caracteristici principale ale Aktobis WDH-930EEH

 • Capacitate de dezumidificare de până la 40 de litri / model succesor al Top Seller WDH-735EBH (B002ECSQ2Q).
 • Funcție de temporizare/selectare a timpului de funcționare 1-24 h. + Potrivit pentru funcționare continuă + două niveluri de ventilație/circulație a aerului (slabă + puternică).
 • Cu ventilator de încălzire integrat, de exemplu, pentru camere reci și pentru a spori capacitatea de dezumidificare + Câștigător al premiului PLUS X AWARD pentru design și confort pentru utilizator.
 • Electric. Hygrostat pentru controlul și reglarea umidității și afișaj clar cu indicator de temperatură, umiditate și stare de ansamblu
 • GS (siguranță testată) + cu compresor rotativ de înaltă eficiență, acest compresor testat este unul dintre cele mai puternice compresoare de pe piață.

Aktobis WDH-930EEH este un model excelent, care atrage atenția datorită capacității sale ridicate de dezumidificare, care ajunge printre cele mai mari valori ale modelelor de pe piață.

Capacitatea maximă de dezumidificare a acestui produs este de 40 de litri pe zi, în timp ce, de obicei, chiar și cele mai bune modele pot elimina din mediul înconjurător până la 30 de litri pe zi. O capacitate de dezumidificare atât de mare este posibilă datorită motorului de 520 W, care se numără printre cele mai puternice modele de pe piață. Puterea mare explică capacitatea mare de dezumidificare și permite, de asemenea, ca dezumidificatorul să fie utilizat pentru perioade lungi de timp fără ca motorul să se supraîncălzească sau să se deterioreze.

Tava de colectare a apei poate colecta până la 5,5 litri, ceea ce este o valoare bună, deși, având în vedere capacitatea de dezumidificare, poate că o tavă mai mare ar fi fost o alegere bună. Cu toate acestea, există, de asemenea, un furtun de scurgere a apei prin care nu este necesară utilizarea tăvii și, prin urmare, dezumidificatorul poate funcționa continuu.

Nivelul maxim de zgomot este de 57 db, ceea ce este destul de ridicat. Probabil că acest model a fost proiectat pentru medii comerciale și nu pentru medii domestice sau, în orice caz, nu pentru dormitor, unde ar fi imposibil de utilizat, având în vedere zgomotul produs.

Acest model măsoară 54,5 x 25 x 34 cm și cântărește 14 kg. Ambele valori sunt în concordanță cu cele ale unor modele cu putere similară. De asemenea, trebuie remarcat faptul că nu există roți pentru deplasare.

 • Capacitate foarte mare de dezumidificare: 40 l/zi
 • Mod de scurgere: tavă și tub
 • Capacitate bol: 5,5 l
 • Alte funcții: oprire automată
 • Putere mare: 520 W
 • Zgomot ridicat: 57 db
 • Dimensiuni: 54,5 x 25 x 34 cm
 • Greutate mare: 14 kg

Cel mai bun pentru persoanele care suferă de alergii
De’Longhi DNS80 Tasciugo AriaDry

De'Longhi DNS80 Tasciugo AriaDry

Principalele caracteristici ale De’Longhi DNS80 Tasciugo AriaDry

 • DE’ LONGHI ARIADRY LIGHT DEHUMIDIFICATOR PORTABIL DE’ LONGHI ARIADRY: Combinația dintre experiența De’Longhi în domeniul produselor de tratare a aerului și un gust inconfundabil în materie de design a dus la crearea gamei DNS; Sunt excelente pentru îmbunătățirea aerului chiar și în cele mai mari încăperi datorită acțiunii puternice care elimină până la 7,5L/zi de exces de umiditate; Panou de control LCD și butoane soft touch
 • SILENȚIOS FĂRĂ COMPRESOR: Datorită tehnologiei sale speciale fără compresor, emite doar 34db, fiind potrivit și în timpul nopții și în orice încăpere a casei; Pentru camere de până la (m³) 85
 • TEMPORIZATOR ȘI OPRIRE AUTOMATĂ: datorită temporizatorului de 12H puteți seta când doriți ca dezumidificatorul să pornească sau să se oprească; dezumidificatorul se oprește automat când atinge nivelul de umiditate dorit.
 • TEHNOLOGIA ZEOLITE: acest material, datorită porozității sale deosebite, are ca principală caracteristică captarea moleculelor de apă, oferind avantajul de a menține constantă performanța de absorbție a umidității chiar și la temperaturi scăzute, spre deosebire de dezumidificatoarele tradiționale.
 • IONISATOR: echipat cu un ionizator de aer, care umple aerul cu ioni negativi benefici, reducând prezența prafului, polenului și a fumului în aer, făcând din casa dvs. un loc sănătos și confortabil pe tot parcursul anului; ionizator controlat separat pentru purificarea aerului
 • SISTEM DOUBLU DE ELIMINARE A CONDENSULUI: Dezumidificatorul De’Longhi AriaDry Light Dehumidifier elimină condensul direct în recipientul detașabil; capacitatea recipientului este de 2,8 L; sau prin furtun extern cu scurgere continuă; se oprește automat când recipientul este plin; indicator luminos de umplere a recipientului și fereastră transparentă de control al nivelului
 • ECHIPAMENTE: Funcția de uscare a rufelor, usucă rufele rapid datorită distribuției optimizate a fluxului de aer; Echipat cu filtru cu dublă acțiune; filtru de praf lavabil, special conceput pentru a reține poluanții și alergenii, îmbunătățind în același timp aerul și filtru Biosilver care ajută la reducerea creșterii bacteriilor, elimină praful și acarienii din aer; Echipat cu mâner pentru a fi transportat cu ușurință

Dintre modelele pe care le-am analizat, De’Longhi DNS80 Tasciugo AriaDry, datorită unui ionizator, reușește să filtreze praful, fumul, polenul și alte elemente similare. Această caracteristică îl face ideal pentru persoanele care suferă de alergii.

De’Longhi DNS80 Tasciugo AriaDry este echipat cu două viteze și un motor de 695 W, care este printre cele mai puternice de pe piață. Această putere permite dezumidificatorului să fie utilizat la putere maximă chiar și pentru perioade prelungite, fără riscul de a-l strica. Capacitatea de dezumidificare este de 7,5 litri pe zi, ceea ce nu este foarte mare.

În plus, acest model este echipat cu o funcție Zeolite care menține performanțele eficiente chiar și la temperaturi scăzute.

În plus față de aceste funcții, există, de asemenea, o funcție de uscare a rufelor și o funcție de oprire automată.
Nivelul de zgomot al acestui model este foarte scăzut și se situează la 34 db, în timp ce alte modele cu o putere nominală similară pot depăși 45 db.

Acest model este, de asemenea, destul de compact și ușor, măsurând 50,1 x 19,2 x 34 cm și cântărind doar 6,5 kg. Nu este echipat cu roți, dar în partea de sus există un mâner care poate fi folosit pentru a ridica și a muta dezumidificatorul. Rezervorul de colectare a apei are o capacitate de 2,8 l, ceea ce corespunde cu capacitatea zilnică de dezumidificare.
Dacă doriți, puteți utiliza furtunul pentru a scurge apa direct, astfel încât să nu mai fie nevoie să goliți frecvent recipientul în perioadele foarte umede.

 • Capacitate de dezumidificare: 7,5 l/zi
 • Mod de descărcare: tavă și tub
 • Capacitate redusă a tăvii: 2,8 l
 • Funcția de spălare
 • Funcția zeolit: menține dezumidificatorul eficient chiar și la temperaturi scăzute
 • Funcția de oprire automată
 • Număr de viteze: 2
 • Putere: 695 W
 • Zgomot redus: 34 db
 • Dimensiuni: 50,1 x 19,2 x 34 cm
 • Greutate redusă: 6,5 kg

Cea mai compactă în grosime
Olimpia Splendid Aquaria Slim 14 P

Olimpia Splendid Aquaria Slim 14 P

Principalele caracteristici ale Olimpia Splendid Aquaria Slim 14 P

 • Dezumidifică până la 14 litri pe zi; funcționarea poate fi programată cu ajutorul temporizatorului integrat (de la 1 la 24 de ore)
 • Compactă și ușor de transportat datorită designului subțire (185 mm grosime), mânerului și roților pivotante
 • Dezumidificare cu scurgere continuă a condensului sau prin intermediul unui rezervor detașabil de 2 litri. Oprire automată la rezervor plin
 • Sistem pur: filtru de praf pentru un aer mai curat și mai sănătos în casă
 • Preîncărcat cu gaz refrigerant natural R290: respectă mediul înconjurător și asigură un impact minim asupra încălzirii globale (GWP = 3)
 • Nivelul sonor: 42 db(A)

Olimpia Splendid Aquaria Slim 14 P este un dezumidificator cu performanțe excelente și dimensiuni compacte, în special grosimea sa este cea mai mică din gamă.
Acest model măsoară 50 cm în înălțime, 27,6 cm în lățime și doar 18,5 cm în adâncime. Acest lucru îl face deosebit de potrivit pentru depozitarea în spații mici, cum ar fi un dulap sau partea din spate a unei uși.

Acest model absoarbe până la 14 litri de apă pe zi din mediul înconjurător. Apa absorbită este depozitată într-un recipient cu o capacitate maximă de 2 litri. O astfel de capacitate nu este foarte mare, dar este totuși potrivită pentru capacitatea de dezumidificare. În plus, este furnizat un furtun de scurgere continuă care poate fi conectat la dezumidificator pentru a scurge apa fără a fi nevoie de recipient.

Motorul are o putere de 262 W, care este, de asemenea, în concordanță cu capacitatea de dezumidificare și, deoarece nu există funcții speciale, un motor cu această putere este mai mult decât suficient.

Ținând cont și de capacitatea de dezumidificare, putem spune că acest model este probabil conceput pentru spații de locuit, cum ar fi un apartament. Având în vedere acest lucru, putem înțelege mai bine avantajul de a avea dimensiuni atât de compacte, care permit cu siguranță optimizarea spațiului.

Greutatea acestui dezumidificator este de 9,5 kg, ceea ce este ușor sub medie. Greutatea redusă și prezența roților fac ca deplasarea Olimpia Splendid Aquaria Slim 14 P să fie deosebit de convenabilă.

 • Capacitate de dezumidificare: 14 l/zi
 • Mod de descărcare: tavă și tub
 • Capacitatea bolului: 2 l
 • Putere: 262 W
 • Dimensiuni: 50 x 27,6 x 18,5 cm
 • Greutate mică-mediu: 9,5 kg
 • Rotile pentru deplasare

Cel mai bun pentru liniște
De’Longhi DEX214F Tasciugo AriaDry De’Longhi DEX214F Tasciugo AriaDry

Uscător de rufe De'Longhi DEX214F AirDry

Caracteristici principale ale modelului De’Longhi DEX214F Tasciugo AriaDry

 • DEZUMIDIFICATOR: elimină până la 14 L de umiditate pe zi din locuința dvs.
 • USCĂTOR: datorită funcției sale de spălare, DEX214F ajută la reducerea timpului de uscare a hainelor cu 50%.
 • SISTEM DE FILTRARE A AERULUI: dezumidificatorul DEX214F este echipat cu un sistem de filtrare dublu: antipraf și antialergic; certificare „Asthma Allergy Friendly”
 • SISTEM DE CONTROL AL REZERVORULUI: aparatul se oprește automat când rezervorul este plin; sistemul este activ chiar și în cazul unei goliri continue
 • SILENȚIOS: datorită tehnologiei sale speciale fără compresor, emite doar 37db, fiind potrivit și în timpul nopții.

De’Longhi DEX214F Tasciugo AriaDry este unul dintre cele mai silențioase modele disponibile pe piață. De fapt, chiar și atunci când este utilizat la viteza maximă, acest model emite doar 37 db de zgomot, o valoare categoric scăzută, care este aproximativ echivalentă cu zgomotul emis de un frigider în funcțiune. Această caracteristică face ca modelul în cauză să fie deosebit de potrivit pentru utilizarea în acele locuri care necesită liniște și calm, cum ar fi un birou sau un dormitor.

Acest dezumidificator are trei viteze diferite și un mod de spălare ideal pentru uscarea hainelor.

Utilizând viteza maximă, capacitatea de dezumidificare este de 14 litri pe zi, ceea ce reprezintă o valoare medie în comparație cu alte produse de pe piață. Ușor sub medie este puterea motorului de 290W, cu o astfel de putere probabil că nu este o idee bună să folosiți dezumidificatorul la viteză maximă pentru perioade lungi de timp.

Tava de colectare a apei are o capacitate de 2,1 litri, ceea ce nu este printre cele mai mari în comparație chiar cu modele similare ca preț. Cu toate acestea, apa poate fi, de asemenea, eliminată prin intermediul furtunului de scurgere continuă furnizat, fără a fi necesară golirea continuă a rezervorului.

De asemenea, precizăm că are un dublu filtru antipraf și antialergic, că are o greutate de 10,5 kg, ceea ce este aproximativ media pentru dezumidificatoarele de pe piață, și că este dotat cu un mâner de transport în partea superioară, dar nu are roți în partea inferioară.

 • Capacitate de dezumidificare: 14 l/zi
 • Mod de descărcare: tavă și tub
 • Capacitatea bolului: 2,1 l
 • Putere: 290 W
 • Funcția de spălare
 • Număr de viteze: 3
 • Zgomot redus: 37 db
 • Filtru: dublu
 • Dimensiuni: 50,8 x 33,4 x 22 cm
 • Greutate medie: 10,5 kg

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri