20.6 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăȘtiriCele mai bune benzi LED in

Cele mai bune benzi LED in [year]

Date:

Stiri Similare

În cadrul acestui articol veți descoperi cele mai bune benzi led de pe piață. Dispozitivele de acest tip sunt pe piață pentru că sunt pline de funcții inteligente, dar și pentru că sunt ieftine și ușor de instalat.

Sistemul LED reprezintă o metoda de iluminare cu multe avantaje și aparține conceptului de energie durabilă, deoarece urmărește obținerea unei energii mai eficiente, asigurând în același timp un impact minim asupra mediului.

Acest sistem a fost creat tocmai în 1962 și, de-a lungul timpului, a făcut pași uriași care i-au îmbunătățit, fără îndoială, calitatea în comparație cu trecutul.

Motivele pentru care sa alegeți LED sunt multe, de exemplu:

 • Eficiența luminoasă;
 • Durată lungă de viață;
 • Instalare ușoară;
 • Flexibilitate maximă;
 • Rezistență la șocuri și vibrații.

Haideți să nu pierdem timpul și să aflăm împreună care sunt cele mai bune benzi inteligente.

Ce este o bandă LED

ce este o bandă led

LED-ul poate fi achiziționat în diferite forme, în funcție de utilizarea în interior sau în exterior și de locul în care urmează să fie amplasat. Un exemplu ar putea fi așa-numitul Led Strip.

Este un sistem inovator, foarte practic și convenabil. Cei care aleg să folosească banda LED au posibilitatea de a ilumina anumite puncte din casă sau dintr-o cameră, într-un mod simplificat față de orice alt sistem tradițional.

În plus, se potrivesc în mod deosebit stilului modern, astfel încât cei care au ales să adopte un astfel de design pot opta în siguranță pentru aceste benzi deosebit de plăcute din punct de vedere estetic.

Benzile LED sunt vândute la metru, în mod normal. să nu depășească 5 metri dar dacă partea interesată are nevoie de o lungime mai mare, poate cumpăra cu ușurință ceea ce are nevoie și apoi să unească capetele benzilor.

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, este posibil chiar să se taie banda la fiecare 3 LED-uri, iar pentru cei care nu știu acest lucru, trebuie subliniat faptul că punctul de tăiere este întotdeauna vizibil, trebuie doar să fii mai atent.

Toate acestea arată cât de versatil și flexibil este acest sistem, deoarece poate fi modelat după bunul plac și utilizat pentru a crea surse de lumină creative și foarte speciale.

Clasamentul celor mai bune benzi cu LED-uri

Acesta este clasamentul celor mai bune 10 benzi cu leduri pe piață:

# Previzualizare Produs Evaluat
1 30 de metri de benzi LED, Ksipze Bluetooth Smart RGB colorat cu LED-uri colorate cu telecomandă, cu aplicații... Bandă LED de 30 de metri, Ksipze Bluetooth Smart RGB colorat cu LED-uri colorate cu telecomandă, cu aplicații…
148 Recenzii
2 TP-Link Tapo L900-5 Smart LED Strip 5m, WiFi RGB LED Strips compatibil cu Alexa și Google... TP-Link Tapo Tapo L900-5 5m Smart LED Strip, WiFi RGB LED Strips compatibil cu Alexa și Google…
18 Recenzii
3 Led Strip, Bonve Pet Led Strip 6 metri, Led rgb 5050 lumini, control prin aplicație și telecomandă IR,... Led Strip, Bonve Pet Led Strip 6 metri, Led rgb 5050 lumini, control prin aplicație și telecomandă IR,…
287 Recenzii
4 600 LED Strip Smd Smd 3528 5 Mt Reel de înaltă luminozitate Lumină albă naturală, 4500k 600 LED Strip Smd Smd 3528 5 Mt Reel Lumina albă naturală de înaltă luminozitate, 4500k
2 Recenzii
5 3m Warm White Led Strip, Enteenly Led Strips cu telecomandă sub cabinetul de lumini Led pentru ... 3m Warm White Led Strip, Enteenly Led Strips cu telecomandă sub cabinetul de lumini Led pentru …
7 Recenzii
6 Lepro LED Strip 5M 300LED SMD2835 Dimmable, 15W 1200lm Luminous Ribbon Light Cool White ... Lepro LED Strip 5M 300LED SMD2835 Dimmable, 15W 1200lm Bright Ribbon Light Cool White, 15W SMD2835 Dimmable, 15W SMD2835 Dimmable,…
3 Recenzii
7 Bandă cu LED-uri, [3 Metri] Diyife LED TV Backlight Strip, benzi LED RGB cu LED cu aplicație... Bandă cu LED-uri, [3 Metri] Diyife LED TV Backlight Strip, benzi LED RGB cu LED cu aplicație…
176 Recenzii
8 LED TV Backlight Strip, Enteenly 3m USB-Powered LED Lights cu telecomandă și control... LED TV Backlight Strip, Enteenly 3m USB LED Lights Powered cu telecomandă și…
19 Recenzii

Tipuri de benzi cu LED-uri

Benzile cu LED-uri sunt împărțite în două tipuri: cele benzi multicolore și cele monocrome.

Primele se bazează pe modelul RGB, astfel încât emit culori diferite în funcție de verde, roșu, albastru e multe altele. Această tipologie este cele mai răspândite și utilizate.

La bandă monocromă emite în schimb o singură culoare. Alegerea între cele două depinde, fără îndoială, de gustul și intenția fiecăruia.

De cele mai multe ori, acesta nu este doar o sursă de iluminare, ci devine și un adevărat accesoriu de mobilier.

Cele mai bune benzi LED de pe piață

Există atât de multe benzi cu LED-uri pe piață, iar oricine intenționează să instaleze un sistem de iluminat cu benzi trebuie să știe care sunt cele mai populare și iubite produse.

Dacă nu aveți cunoștințe aprofundate sau dacă doriți mai multe informații, este recomandabil să cereți sfatul unui expert în domeniu sau să faceți cercetări pe internet, în special pe site-ul eMag.

Aceasta este lista de cele mai bune benzi inteligente led din [year]:

 • Fâșia de lumină albă și color Philips Hue
 • Bandă cu LED-uri Meross RGBWWW (compatibilă cu Siri)
 • Smart Yeelight LED Strip inteligent
 • Govee LED Strip: compatibil cu Alexa și Google Assistant
 • Bandă LED inteligentă Lumary
 • Innr Flex, bandă LED inteligentă RGBW

Fâșia de lumină albă și color Philips Hue

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Cea mai bună bandă LED de pe piață: Philips Hue Lightstrip. Numele și marca sunt deja sinonime cu garanția și atenția la detalii. Această bandă, cu funcționalitate Bluetooth, este o alegere preferată dacă doriți un produs de calitate.

Iluminarea declarată pentru doi metri de bandă este de 1 600 de lumeni, astfel încât LED-urile sunt capabile să lumineze fără probleme chiar și încăperi mari. Schimbarea de bază a luminii (de exemplu, trecerea de la lumină caldă la lumină rece) se face prin intermediul telecomenzii (sau în mod inteligent), în timp ce pentru a gestiona întreaga gamă de culori, aveți nevoie de Philips Hue Hub, furnizat separat, cu ajutorul căruia puteți controla complet automatizarea casei și extinde funcționalitățile, cum ar fi trecerea automată la setările de cinema sau muzică (în acest caz, puteți profita pe deplin de calitățile LED-urilor Philips, capabile să emită o lumină clară și impecabilă). De asemenea, suportă fără probleme Alexa și Google Assistant, iar kitul este ușor de instalat.

Prin urmare, putem considera că este produsul ideal pentru cei care doresc să instaleze o bandă funcțională cu interfață pentru automatizarea locuinței și alte echipamente din casă. După cum am precizat deja, 2 metri nu este mult, dar puteți adăuga benzi după cum doriți; da, nu este una dintre cele mai ieftine soluții de pe piață, dar calitatea oferită este cea mai bună.

Fâșie LED Meross RGBWWW (compatibilă cu Siri)

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Una dintre cele mai bune soluții de pe piață. Fâșia cu LED-uri Meross are o dimensiune standard de 5 metri și oferă numeroase opțiuni și posibilități de utilizare.

Punctul său forte este compatibilitatea sa deplină cu toți asistenții vocali și difuzoarele inteligente existente. (Siri, Alexa, Google Assistant și SmartThings)În plus, poate fi controlat și de la distanță, fără limită de distanță, datorită aplicației corespunzătoare (care este imediată și ușor de instalat), care vă permite, de asemenea, să setați un temporizator pentru a-l porni sau opri.

În practică, vom folosi smartphone-ul ca o telecomandă pentru a gestiona de la distanță funcțiile care nu pot fi activate prin comandă vocală. Dacă vrem să găsim un defect, acesta este că această bandă nu suportă schimbarea automată a culorilor; pentru a seta o anumită culoare, sau chiar și doar schimbarea tonului între lumina caldă și cea rece, va trebui să o facem manual, tot din aplicația pusă la dispoziție; în orice caz, este un neajuns minor, având în vedere produsul în ansamblu, care, fără îndoială, trebuie să fie inclus în topul celor mai bune benzi de pe piață.

Meross 5M RGBWWW Intelligent LED Strip, bandă inteligentă compatibilă cu HomeKit, Alexa și Google, lumină…

 • ?Ehi Siri:Bandă LED poate fi utilizată cu Siri, Alexa, Google Assistant și SmartThings. Puteți gestiona luminile cu benzi LED cu ajutorul vocii. „Hei, Siri, pornește banda luminoasă. Experimentați.
 • ?DIY Dimming Tape:Led Strip nu acceptă temperatura de culoare. Dar puteți utiliza aplicația Home App și Meross App pentru a alege culoarea dorită. Temperatura de culoare a LED-ului este reglabilă de la 2800K…

Smart Yeelight LED Lightstrip inteligent

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

La Yeelight LED bandă este o soluție care trebuie luată în considerare în mod serios, în special dacă aveți nevoie de benzi lungi sau dacă trebuie să acoperiți spații mari. De fapt, cu extensiile corespunzătoare, poate fi extins până la 10 metri și poate acoperi o cameră întreagă, de exemplu.

Culorile care pot fi gestionate de aplicație sunt multe, ajungem la 16 milioane de culori, toate acestea putând fi folosite și combinate cu muzica și timbrul vocii. De asemenea, prin intermediul aplicației, putem prestabili modificări fixe ale luminii și le putem păstra în sectorul implicit, astfel încât să avem acces rapid pentru o utilizare ulterioară. (de exemplu, pentru a programa o atenuare treptată în timpul orelor de seară sau pentru a menține luminozitatea astfel încât să nu obosească ochii în timpul cititului).

Trebuie spus, totuși, că pachetul vine cu un adaptor UE, fiind nativ cu prize CN. Acest lucru i-ar putea deranja pe puriștii în materie de conexiuni electrice, dar produsele sunt totuși de o calitate excelentă și se ridică la nivelul așteptărilor. În plus, Yeelight este indexabil la mai celebrul Xiaomi, ceea ce îi va liniști pe cei mai ezitanți care nu sunt familiarizați cu marca!

În acest moment, aplicația de control și comandă nu este disponibilă în limba italiană; cu toate acestea, este o aplicație foarte intuitivă și ușor de utilizat; chiar dacă nu cunoașteți alte limbi, puteți programa și gestiona fără probleme benzile instalate și le puteți interfața cu rețeaua domestică.

Bandă LED Yeelight Lightstrip, extensibilă, cu funcționare WiFi RGB pentru aplicația Mi Home,…

 • CONTROL CU O SINGURĂ ATINGERE: Puteți activa sau dezactiva banda luminoasă prin apăsarea scurtă a butonului sau puteți schimba culoarea prin apăsarea lungă a acestuia. Acest lucru este foarte util pe timp de noapte, când sunteți prea somnoros pentru a …
 • FLEXIBILITATE MARE: această bandă de lumină cu un controler cu un singur buton este convenabil de utilizat; cablu de 2 metri pentru a se potrivi cu majoritatea scenelor de iluminat și de decorare a casei;…

Govee LED Strip: compatibil cu Alexa și Google Assistant

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Produsele cu preț redus nu trebuie întotdeauna respinse din start. Un bun exemplu este această bandă LED de la Govee, care este compatibilă cu Alexa și Google Assistant.

Cu ajutorul asistenților vocali, este posibilă gestionarea optimă a schimbării culorilor și a pornirii și opririi. Pe de altă parte, aplicația aferentă permite setarea diferitelor tonuri de culoare, de la tonuri calde și romantice la tonuri mai reci și mai relaxante.

Toate tonurile sunt clare și bine susținute de LED-uri de înaltă calitate, iar microfonul integrat permite sincronizarea cu mediul muzical. Tot din aplicație, putem merge la activarea funcției de muzică, iar unitatea de control corelată cu microfonul va gestiona în mod autonom schimbările de lumină, în funcție de ritmul muzical care rulează în cameră.

Conectarea lui Alexa și configurarea acestuia se face prin intermediul aplicației și s-ar putea să nu fie ușoară. În orice caz, manualul de instrucțiuni explică bine procedura și este dificil să faci greșeli.

În concluzie, acesta este un produs excelent realizat, perfect compatibil cu asistenții vocali (dacă ai putea gestiona și funcția de muzică prin Alexa ar fi culmea), totul cu un raport calitate/preț foarte bun, deci de luat în considerare serios.

Bandă LED inteligentă Lumary

În primul rând, LED-urile sunt certificate cu o clasă de eficiență A++, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere economic, acestea au o durată de viață și un consum foarte scăzut, aproape zero. Apoi, kitul standard are o lungime de 5 metri, astfel încât nu este nevoie de adăugiri într-o cameră de dimensiuni medii. Conectivitatea este, de asemenea, imediată și intuitivă.

Conectarea cu Alexa sau Google Home este simplă, iar funcționalitățile suportate sunt numeroase. De exemplu, pe lângă aprinderea și stingerea, este posibilă gestionarea schimbărilor de culoare și adaptarea luminilor la ritmul muzical de pe fundal (datorită microfonului integrat), ceea ce are ca rezultat o lumină mai romantică sau mai dinamică în funcție de muzică.

Cu ajutorul aplicației, în schimb, avem acces la multe alte funcții, cum ar fi pornirea sistemului prin intermediul temporizatorului, programarea modurilor personalizate (una dintre acestea este setarea ceasului deșteptător cu lumină blândă repetată doar în zilele lucrătoare), precum și toate cele care pot fi gestionate și cu ajutorul asistentului vocal.

Prin urmare, un produs bun, cea mai bună alegere dacă doriți să vă concentrați pe un iluminat de calitate cu acces excelent la automatizarea casei.

Innr Flex, bandă LED inteligentă RGBW

De asemenea, această bandă, propusă de Innr Flexoferă mari avantaje. În primul rând, materialul benzii, care face ca sistemul LED să fie decorativ și atrăgător pentru ochi. LED-urile furnizează 300 de lumeni pe metru, ceea ce, raportat la lungimea totală de 4 metri, permite o iluminare mai mult decât bună.

Pe lângă conectivitatea cu Alexa, Google și Samsung, aceste lumini pot fi gestionate și în cadrul unui sistem Philips Hue, ceea ce le face foarte atractive. Să ne gândim la un sistem deja configurat, la care dorim să adăugăm un set de benzi luminoase: configurarea va fi imediată și fără probleme de conectare!

În cazul unei benzi prea lungi, cablul poate fi tăiat în subdiviziuni predefinite, ceea ce poate îmbunătăți efectul estetic și poate îmbunătăți designul.

În plus față de aceste caracteristici, Innr Flex oferă funcționalitatea obișnuită, și anume pornirea și oprirea prin intermediul aplicației, alegerea mai multor timbre și culori (16 milioane de culori, toate cu o luminozitate excelentă) și gestionarea unui cronometru.

Nu este prima alegere atunci când vine vorba de economie, acest lucru poate fi considerat călcâiul lui Ahile, deoarece un sistem de două sau mai multe poate duce la o cheltuială mai mare decât alte benzi concurente, dar prețul este amplu justificat pentru ceea ce oferă.

Innr Flex, bandă LED colorată de 4 m, funcționează cu Philips Hue*, Alexa & Google (Hub necesar)….

 • Notă importantă: Reglabil fără fir cu Amazon Echo (Plus) sau cu podul și aplicația Philips Hue*, *nu funcționează cu Apple HomeKit, funcția Hue Entertainment (cunoscută și sub numele de Hue Sync) este doar pentru…
 • Controlat prin voce. Funcționează cu Amazon Alexa, Hey Google și Samsung SmartThings atunci când este combinat cu o punte Hue. Iluminat inteligent Alexa: poate fi conectat direct la Amazon Echo (Plus). Ma…

Ghid de cumpărare a benzilor LED

Nu avem decât de ales în ceea ce privește aceste sisteme de benzi cu LED-uri, fiecare cu caracteristici și prețuri diferite. Pentru a putea vorbi de o alegere optimă, trebuie să se evalueze cu atenție nevoile proprii și utilizarea specifică a benzii.

Sunt multe aspecte de luat în considerare, dar există câteva elemente care sunt fundamentale pentru ghidul de cumpărare, și anume:

 • Lungime
 • Iluminat
 • Alimentarea cu energie electrică

Lungime

Atunci când intenționați să utilizați banda LED, trebuie să rețineți următoarele lungimea unei astfel de instalații și unde să o plaseze. Avantajul flexibilității face ca acest aspect să fie un factor important, dar nu obligatoriu, în alegere.

După cum s-a menționat mai sus, majoritatea modelelor pot fi adăugate unele la altele pentru a obține lungimea dorită. Prin urmare, metrajul de vânzare nu afectează achizițiași pentru că persoana în cauză poate prelungi sau tăia banda în anumite puncte.

Iluminat

Acest factor trebuie evaluat cu atenție: există benzi care emană o o singură culoare și alții care includ mai multe culori.

Se pare că alegerea ar trebui să se îndrepte către acestea din urmă pentru simplul fapt că sunt mai versatile și, prin urmare, mai ușor de exploatat.

În realitate, însă, trebuie să ținem cont de ceea ce dorim să iluminăm: camere mari? Un colț anume? Fiecare trebuie să se gândească la utilizarea benzii și să aleagă culoarea care se potrivește cel mai bine camerei.

Alimentarea cu energie electrică

Nu mai puțin important este cu siguranță nutriție despre astfel de benzi.

În general, conexiunea electrică trebuie să fie făcută cu un transformator de energie. În acest caz, este necesar să se acorde atenție polarității, deoarece diodele susțin doar trecerea curentului într-o singură direcție. Trebuie doar să fiți atenți la polul negativ și pozitiv marcat de benzi și procedura va fi mai ușoară decât vă așteptați.

După aceasta, trebuie conectat un întrerupător la sistemul existent pentru a putea porni sau opri banda. Dacă nu sunteți un expert în acest domeniu, nu aveți niciun motiv de îngrijorare, deoarece există în comerț comutatoare și surse de alimentare care implică o instalare destul de simplă.

Funcționalitate inteligentă și telecomandă

Le cele mai bune benzi led se conectează prin intermediul unei aplicații la smartphone-ul, tableta sau difuzorul nostru inteligent. Din aplicație putem gestiona culoarea (unele modele emit doar lumină albă, altele mai multe culori și se numesc RGB), intensitatea culorii și putem gestiona unele aspecte cheie pentru automatizarea casei, cum ar fi programarea în funcție de anumite scenarii sau cronometrul pentru a opri și porni dispozitivul după o anumită perioadă.

Înainte de achiziționare, este necesar să se verifice compatibilitatea cu propriul sistem de operare (Android sau iOS) și cu difuzorul inteligent: de fapt, acestea sunt compatibile cu Apple HomeKit, Amazon Alexa sau Google Assistant.

Întrebări frecvente

Cum putem alege cele mai bune benzi cu LED-uri?

Pentru a alege cele mai bune benzi LED este bine să luați în considerare aceste aspecte: lungimea dispozitivului (în metri, care trebuie calculată pe suprafața care urmează să fie aplicată), iluminarea (albă, RGB și așa mai departe) și alimentarea cu energie, care este în general prin USB. Apoi, trebuie să verificați compatibilitatea inteligentă cu hub-urile de automatizare a locuinței sau cu asistenții vocali.

Cât costă benzile LED inteligente?

Cele mai ieftine benzi LED inteligente costă aproximativ 100lei. Costul depinde de lungime (2, 3, 5 sau 10 metri) și, bineînțeles, de calitatea iluminatului. Cele mai bune modele costă între 150 și 500 lei.

Ce sunt benzile LED inteligente?

Benzile LED au devenit inteligente: aceasta înseamnă că iluminatul poate fi controlat prin intermediul unei aplicații de smartphone sau al unui asistent vocal, deoarece sunt echipate cu o conexiune wireless. Pe lângă pornirea și oprirea acestora, putem regla culoarea, intensitatea și gestiona în mod independent temporizatoarele și programările.

Concluzii finale

În acest articol ați reușit în sfârșit să identificați toate caracteristicile și calitățile pe care trebuie să le aibă o bandă LED. După cum ați putut vedea, cele mai bune benzi led de pe piață sunt numeroase, așa că sper ca acest articol să vă fi ajutat să alegeți modelul perfect pentru dumneavoastră.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri