6.9 C
București
miercuri, februarie 28, 2024
AcasăPoliticăCine este fiul lui Marcel Ciolacu, ce aspect are și cu ce...

Cine este fiul lui Marcel Ciolacu, ce aspect are și cu ce își petrece timpul în prezent? Premierul este tatăl unui singur băiat, însă informațiile despre el sunt rare

Date:

Stiri Similare

De când a devenit liderul PSD, succedând-o pe Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu și-a realizat un alt vis, acela de a deveni premier. În prezent, își pune ochii pe funcția supremă din stat, cea de președinte, și și-a demarat activitățile de promovare și discursurile publice care să-l sprijine în aspirațiile electorale.

Detaliile legate de viața personală a lui Marcel Ciolacu sunt limitate. El este căsătorit cu Roxana de peste două decenii, dar aceasta a ales să nu-l urmeze în capitală, preferând să rămână la Buzău unde administrează și afacerile de familie.

Împreună au un băiat pe nume Andrei Filip, care la momentul actual este student la Facultatea de Medicină în Constanța. S-a speculat asupra rațiunii pentru care nu a ales să studieze în București. Se pare că dorința de independență față de prezența tatălui său a fost un factor determinant în alegerea orașului Constanța.

Activitatea actuală a fiului lui Marcel Ciolacu

„Fiul meu a refuzat să studieze medicina la București. Nu dorea să fiu mereu în preajma lui. L-am îndemnat să nu aleagă Cluj. A ales Constanța. Măcar e mai aproape”, a povestit Marcel Ciolacu cu ceva timp în urmă.

Marcel Ciolacu și fiul său, Andrei Filip

Deși nu împărtășește deseori detalii despre familia sa, Ciolacu nu a ținut în secret mândria pe care o simte față de fiul său, Andrei Filip, care a terminat liceul Colegiul B.P. Hașdeu din Buzău și apoi a trecut cu ușurință examenul de admitere la medicină.

„Efortul, nopțile albe și stresul din ultimele săptămâni și-au arătat roadele astăzi: Filip a fost admis la Medicină. Sunt extrem de mândru de tine, fiule! Sunt încredințat că vei deveni un excelent doctor, pentru că a fi medic presupune înainte de orice iubirea față de oameni. Iar tu ai o inimă generoasă”, a fost felicitarea lui Marcel Ciolacu către fiul său, după admiterea la universitate.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri