26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăȘtiriClarificări recente ale americani dinaintea deliberării TAS în privința Simonei Halep. Perspectivele...

Clarificări recente ale americani dinaintea deliberării TAS în privința Simonei Halep. Perspectivele sunt acum limpezi. Ce următori paşi o aşteaptă pe jucătoarea română

Date:

Stiri Similare

După ultima apariție pe teren la US Open din 2022 în luna august, Simona Halep a primit o veste devastatoare în octombrie: a fost suspendată din cauza dopajului cu Roxadustat. Acesta este cel mai indelungat proces din istorie. Motivul pentru care arbitrii Sport Resolutions au întârziat atât de mult decizia nu este clar pentru nimeni.

Sancțiunea de patru ani de suspendare pe care a primit-o este văzută ca fiind disproporționată de către numeroși experți. Mulți dintre aceștia cred că Simona Halep va obține o hotărâre favorabilă de la TAS. Ion Țiriac însuși a exprimat îndoieli. Există probabilitatea ca fosta numărul unu mondial să primească o suspendare de doi ani, dintre care a îndeplinit deja un an și trei luni.

Audierea cazului ei la TAS este programată pentru 7-9 februarie, iar americanii nu au pierdut-o din vedere pe Simona Halep și au scris recent un articol elogios referitor la cum face față acestei situații dificile.

Opinia americanilor despre decizia ce o vizează pe Simona Halep

”Halep este un exemplu de perseverență, înfruntând greutățile și arată o voință de fier pentru a se întoarce în joc. Își împărtășește frecvent videoclipurile cu antrenamentele ei din sala de gimnastică sau de pe teren pe rețelele sociale”, după cum afirmă Tennis World USA.

De ceva timp jucătoarea se pregătește în Dubai. Și-a format o nouă echipă și se consideră pregătită pentru revenire în competiții. Deși a coborât în clasamentul WTA, Simona are dorința arzătoare de a concura și de a dovedi că este o campioană veritabilă.

Simona Halep l-a recrutat pe avocatul care a reprezentat-o pe Maria Sharapova în apelul ei la TAS, sperând la un rezultat favorabil. Recent, pedeapsa unei jucătoare franceze acuzate de aranjarea meciurilor a fost înjumătățită, fapt care îi sporește lui Halep optimismul. Ea menține poziția sa de nevinovăție.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri