3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriClient al Băncii Transilvania? Iată cum poți beneficia de o reducere substanțială...

Client al Băncii Transilvania? Iată cum poți beneficia de o reducere substanțială la cumpărături printr-un simplu cod promoțional

Date:

Stiri Similare

Prin aplicația BT Pay, Banca Transilvania vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi, oferind promoții atractive ce aduc prețuri mai mici la achiziții.

O promoție de top de pe www.demarc.ro le permite celor ce își fac cumpărăturile pe internet să se bucure de un discount de 10% pentru orice produs de pe platformă.

Clienții Băncii Transilvania pot accesa această reducere introducând codul BTRLA10 la efectuarea plății, o mișcare care sprijină și promovează achizițiile pe internet, ajutând consumatorii să economisească prin utilizarea BT Pay.

Posibilitatea de a efectua plăți în rate la Banca Transilvania

Banca Transilvania își extinde beneficiile oferind și opțiunea de rate, permițând cumpărarea în 4 tranșe STAR fără dobândă pentru mai multă comoditate și posibilitatea de împărțire a plăților.

Cei care preferă să plătească integral vor primi un avantaj adițional – un bonus de 3% în puncte STAR, îmbogățind experiența de shopping a consumatorilor.

Pe website-ul demarc.ro sunt disponibile o gamă variată de produse, de la articole de îngrijire personală, cosmetice, echipamente auto/moto, dispozitive mobile, produse electronice și de computere, la articole de birotică, sisteme gaming, electrocasnice mari sau mici, articole pentru locuință, grădină, bricolaj, echipamente sportive și fitness, jucării pentru copii și articole pentru animale de companie.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri