6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriClient DIGI RCS RDS? Beneficiezi de un smartphone cu un cost infim...

Client DIGI RCS RDS? Beneficiezi de un smartphone cu un cost infim și 50% reducere la abonament pentru jumătate de an. Cum poți accesa aceste avantaje fără întârziere

Date:

Stiri Similare

În luna dedicată dragostei, DIGI RCS RDS vine în întâmpinarea abonaților cu o promoție atractivă pentru cei care își doresc să fie permanent conectați și să comunice liber cu persoanele iubite: o jumătate de preț timp de 6 luni, la subscrierea la abonamentele Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, destinată utilizatorilor care se decid să transfere unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua mobilă DIGI, între 05 și 25 februarie 2024.

În perioada promoției de 6 luni, abonații se bucură de prețuri speciale pentru pachetul Nelimitat, variind în funcție de numărul de linii transferate: 2,5 euro/lună pentru un număr mutat, 2 euro/lună pentru două, 1,75 euro/lună pentru trei și 1,5 euro/lună dacă sunt transferate între patru și cinci numere.

Abonații pot alege fie să beneficieze de 50% reducere la factura lunară, fie să achiziționeze un smartphone în 24 de plăți lunare la DIGI RCS RDS fără a plăti un avans inițial, opțiune disponibilă doar pentru cei care dețin deja cel puțin un serviciu fix de la DIGI. Oferta se aplică la portările din sisteme de plată în avans sau cu factură și este valabilă doar la contracte de 24 de luni.

Pachetul Nelimitat oferă o gamă largă de beneficii: internet și minute nelimitate în rețelele naționale fixe și mobile, sms-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și Uniunea Europeană, făcând comunicarea cu cei dragi ușoară, fără să conteze distanța.

Clienții interesați de achiziționarea de abonamente de telefonie mobilă pot naviga pe site-ul DIGI.ro, pot vizita magazinele companiei sau pot suna la serviciul Relații Clienți (031.400.4600), informațiile despre campanie fiind disponibile pe pagina principală a website-ului.

DIGI domină piața telecom din România, oferind servicii de televiziune prin cablu sau satelit, internet fix, servicii de telefonie mobilă și fixă. Luând în considerare datele publicate de ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, DIGI ocupă poziția de frunte pe piața TV prin cablu, a internetului fix și telefoniei fixe.

De asemenea, DIGI se mândrește cu cea mai largă acoperire de telefonie mobilă din țară, atingând un procent de 98,8% din totalul populației României.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și ofertele DIGI, accesați DIGI.ro.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI conduce piața de telecomunicații din România în domeniile internet cu bandă largă (broadband), TV cu plată (pay-TV) și telefonie fixă, având o prezență notabilă în sectorul comunicațiilor mobile și acoperire națională de top.

Societatea își desfășoară activitatea în țări precum România, Spania, Italia și planifică să încerce piețele din Portugalia și Belgia cu servicii electronice.

Serviciile de conectivitate și comunicații digitale de la DIGI se bazează pe infrastructuri moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă oră, oferind clienților și o gamă variată de conținut media: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și platforma de conținut digital Digi Online.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri