13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăȘtiriClient Hidroelectrica? Informație crucială pentru tine! Se referă la facturi și e...

Client Hidroelectrica? Informație crucială pentru tine! Se referă la facturi și e obligatoriu începând cu luna februarie

Date:

Stiri Similare

Furnizorul de energie Hidroelectrica a comunicat recent schimbări importante legate de termenul pentru transmiterea citirilor contoarelor de către consumatori pentru luna februarie 2024, precum și un avertisment esențial despre procedurile adecvate de efectuare a plăților facturilor de electricitate.

Obișnuit, transmiterea citirilor contoarelor la Hidroelectrica se realizează între 24 și 28 ale fiecărei luni, dar în această lună, agenda stabilită anterior va fi diferită. Consumatorii sunt notificați că acum citirile contoarelor se pot trimite mai repede, între 22 și 26 februarie.

Pentru facilitarea trimiterea citirilor contoarelor, Hidroelectrica oferă diverse metode, printre care apelul telefonic gratuit la numărul 0800 800 359, utilizarea aplicației mobile iHidro disponibilă pe AppStore sau Google Play Store, sau prin site-ul web la adresa https://ihidro.ro/Portal, și prin Portalul Client Hidroelectrica accesibil la https://client.hidroelectrica.ro/autocitire.

Modalități adecvate de plată a facturilor la Hidroelectrica

În același timp, compania îi înștiințează pe clienți despre modalitățile de plată corectă a facturilor. Pentru ca plata să fie alocată corespunzător, utilizatorii trebuie să furnizeze detaliile de plată, incluzând numărul contractului și al facturii, când efectuează plata prin orice metodă. Plățile care nu respectă aceste norme vor fi procesate cu întârziere și există posibilitatea ca acestea să fie respinse, conform declarațiilor publicate pe pagina de Facebook a Hidroelectrica.

Furnizorul de energie specifică că perioada de procesare a plăților în cadrul sistemului lor este de cel mult trei zile lucrătoare și accentuează necesitatea de a plăti facturile la timp, conform scadentelor menționate în contractul de furnizare electricitate. Orice amânare aduce după sine penalități, iar costul total al penalităților nu poate să treacă de suma datorată.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri