13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEconomieClient Raiffeisen Bank? Poți obține un bonus financiar rapid. Este un gest...

Client Raiffeisen Bank? Poți obține un bonus financiar rapid. Este un gest de generozitate din partea instituției bancare din Austria.

Date:

Stiri Similare

Deții un cont la Raiffeisen Bank? Bucură-te că ai posibilitatea de a primi sume de bani direct și rapid în contul tău de economii. Această oportunitate este disponibilă pentru toți deținătorii de conturi.

Dacă ești deținător de cont la Raiffeisen Bank, e bine să știi că ai ocazia nu doar de a primi bani, dar și să economisești în același timp. O funcționalitate mai puțin cunoscută de mulți este la îndemână.

Raiffeisen Bank își informează clienții despre funcționalitatea SavingBox. Ceea ce înseamnă că poți beneficia de bani în plus pe parcursul efectuării diferitelor tranzacții.

Această funcționalitate poate fi accesată prin aplicația Smart Mobile și este simplu de utilizat. La fiecare achiziție prin intermediul cardului de debit, un utilizator poate selecta o parte din suma cheltuită pentru a o transfera în economii.

Anunț foarte important de la Raiffeisen Bank pentru clienți

Suma selectată se acumulează în contul de economii și este disponibilă când ai nevoie. Este o metodă ușoară de a pune bani deoparte, mai ales când cheltuielile sunt frecvente.

Și astfel, la sfârșitul lunii, te vei găsi cu un cont mai robust, fără să fi făcut un efort suplimentar. Acest lucru va fi cu siguranță pe placul tuturor clienților.

„Cu fiecare ocazie festivă, un nou prezent ????. Dar nu te îngrijora! Cu SavingBox poți economisi chiar dacă cheltuiești ????❤️.
Activează funcția în aplicația Smart Mobile și la orice cumpărătură cu cardul de debit poți destina un procent pentru economii, care se duce direct în contul tău! ???? Astfel, îți poți surprinde semnificativul altul”, asta este mesajul comunicat de Raiffeisen Bank, odată cu venirea primăverii.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri