19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriCluburile de fitness World Class se redeschid după pauza forțată

Cluburile de fitness World Class se redeschid după pauza forțată

Date:

Stiri Similare

World Class România declară reluarea activității cluburilor sale care au fost închise pentru o perioadă la cererea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), urmând rezolvarea problemelor semnalate.

Odată cu finalizarea corecțiilor rapide față de cerințele autorităților, World Class îi invită pe membrii săi să se întoarcă la cluburi, garantând aderența la normele cerute şi un context sănătos și sigur pentru activități fizice și wellness de înaltă calitate.

La momentul actual, șase din cele șapte locații care fuseseră suspendate și-au reluat funcționarea, cinci redeschizând luni, pe data de 19 februarie, iar un al șaselea marți, 20 februarie. Cel din urmă club care a fost oprit, World Class Lujerului, va fi accesibil din nou pe data de 26 februarie.

Cluburile de fitness World Class se redeschid după pauza forțată

World Class dorește să exprime recunoștință membrilor pentru toleranța și înțelegerea arătate în timpul perioadei de întrerupere. Bunăstarea și mulțumirea acestora rămân obiectivele primordiale pentru lanțul de centre de sănătate și înviorare World Class, care continuă să se angajeze în a procura un standard excelent de servicii în fiecare dintre facilitățile și bazinele sale.

World Class reiterează comunității angajamentul său continuu de colaborare strânsă cu autoritățile pentru a se asigura că regulamentele actuale sunt pe deplin respectate.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri