14.4 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăTravelCoastaMăriiNeagre.ro: Oferte extraordinare pentru Black Friday – economisiți până la 70% la...

CoastaMăriiNeagre.ro: Oferte extraordinare pentru Black Friday – economisiți până la 70% la vacanțele pe litoralul românesc

Date:

Stiri Similare

Cu prilejul Black Friday, locuitorii României au posibilitatea să își planifice vacanțele pe litoralul nostru în vara anului 2024, beneficiind de reduceri substanțiale de până la 70%. Acest eveniment se desfășoară în intervalul 9 – 12 noiembrie și include promoții la peste 150 de hoteluri din stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre, așa cum împărtășește CoastaMăriiNeagre.ro, unul dintre principalii organizatori de călătorii pe această piață. 

„Pentru noi, Black Friday reprezintă momentul anului cu cele mai mari reduceri la vacanțe. În ediția aceasta ne-am întrecut așteptările cu oferte și rabaturi fără precedent. Oferim reduceri care ajung la 70% din costul original al unei vacanțe, motiv pentru care le sugerăm românilor să nu rateze aceste promoții speciale pentru a rezerva vacanța de vară din timp. Este strategia perfectă pentru a economisi bani și, în același timp, pentru a-și asigura locul în sezonul următor”, declară Ionuț Nedea, directorul CoastaMăriiNeagre.ro

Reducerea maximă de 70% se aplică, în funcție de disponibilitate, la un hotel de trei stele din Neptun, pentru vacanțe între 15-20 iunie 2024. Cel mai accesibil pachet pe durata promoției de Black Friday este de 280 de lei pentru două persoane, incluzând cinci nopți la un hotel de două stele din Saturn, asta însemnând că prețul pe noapte per persoană este de doar 28 de lei.

De obicei, cei care procură vacanțe de Black Friday sunt oameni care își planifică din timp concediul și sunt atenți la pachetele turistice, având deja un buget pregătit. Ei preferă hotelurile cu servicii de calitate și pachetele care oferă mai multe avantaje.

Vacanțele la preț mic nu sunt totdeauna preferatele consumatorilor

„Din experiența acumulată de-a lungul anilor, putem spune că nu neapărat vacanțele cele mai ieftine sunt cele mai solicitate, ceea ce poate surprinde la început, dar de fapt, cumpărătorii de Black Friday tind să fie mai interesați de conținutul pachetului pe care îl cumpără – calitatea serviciilor, facilități oferite, tipul de masă, camera, și proximitatea față de plajă – decât de prețul propriu-zis. Mai mult decât atât, printre hotelurile cu oferte de Black Friday regăsim locații apreciate, pentru care aplicăm discounturi importante”, adaugă Ionuț Nedea.

Clienții care caută cazări în partea sudică a litoralului pot găsi pachete cu prețuri care încep de la 56 de lei pentru o cameră pe noapte la un hotel de două stele din Saturn, 70 de lei pe noapte la un hotel de două stele din Eforie Nord, 97 de lei pe noapte cu mic dejun inclus la un hotel de trei stele din Neptun, Și 182 de lei pe noapte la un hotel de patru stele din Venus. În partea nordică, la un hotel de trei stele din Mamaia, un sejur de cinci nopți pentru un cuplu începe de la 607 lei, iar la un hotel de patru stele prețul pornește de la 922 lei.

Pentru opțiunile all inclusive, tarifele încep de la 2.250 lei pentru cinci nopți la un hotel de trei stele în Eforie Nord, 2.458 lei pentru un sejur de cinci nopți la un hotel de patru stele în Olimp și 2.675 lei pentru cinci nopți la un hotel de patru stele în nordul Mamaiei.

Cei care fac rezervări în timpul sfârșitului de săptămână al Black Friday trebuie să țină cont că sumele plătite sunt finale și nu se returnează. Rezervările sunt garantate până la efectuarea plății, cu termen limită luni, 13 noiembrie (ora 17:00). Este recomandat să se adauge și o asigurare de anulare în pachet.

CoastaMăriiNeagre.ro, deținută de Creative Eye SRL din Constanța, firmă cu capital românesc 100%, domină piața vacanțelor pe litoralul românesc, atât în termeni de număr de clienți, cât și în volum de vânzări. Site-ul www.coastamărineagră.ro promovează peste 500 de locații de cazare pe litoral, variind de la hostele de o stea la hotelurile de cinci stele. Compania este activă în turism din 2005 și, de-a lungul celor peste 18 ani de activitate, a organizat șederi la mare pentru peste 1,4 milioane de vizitatori.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri