20.6 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăMondenCompensația modestă a lui Zanni de la Pro TV pentru participarea la...

Compensația modestă a lui Zanni de la Pro TV pentru participarea la Survivor All Stars și cât încasează Jador pe săptămână

Date:

Stiri Similare

Reîntors în arenele Survivor România pentru ediția All Stars, Zannidache, victorios în sezonul precedent, își pune din nou în joc abilitățile de supraviețuitor.

Prezenţa artistului în competiție s-a dovedit a fi benefică pentru tabăra roșie, dar și o mână de ajutor pentru colegii săi de competiție.

Speculațiile legate de suma primită de Zanni pentru aventura sa în ediția actuală a show-ului au fost alimentate de curiozitatea telespectatorilor, care sunt ansioși să descopere campionul acestei serii. Chiar dacă viitorul concursului este învăluit în mister, s-a dezvăluit câți bani încasează Zannidache de la PRO TV. Se pare că el ar putea conta pe un onorariu săptămânal ce depășește 5.000 de euro pentru timpul petrecut în competiție. Suma aceasta, deși nu este exorbitantă mai ales când e comparată cu ce primește Jador – aproximativ 10.000 de euro săptămânal –, este totuși considerabilă.

Într-o comunicare cu fanii săi, fostul campion al Survivor România și-a exprimat determinarea de a ajunge cât mai departe în competiția ce se desfășoară în jungla din Republica Dominicană, dorind să-și mărească banii deja câștigați. Cu promisiunea de supraviețuire în competiție până la final, Zanni ar putea lua acasă suma de peste 100.000 de euro, la care se adaugă și premiul de 100.000 de euro de la Survivor.

Zanni, modelat de experiența de la Survivor România

Printr-un mesaj inspirator pe Instagram, o simplă privire în spatele cortinei Survivor dezvăluie cum această aventură l-a transformat pe Zannidache și cum i-a modelat caracterul de om. Mesajul său este un ecou al determinării sale de a câștiga și de a se întoarce cu trofeul în țară.

Zannidache ia parte la concurs cu principii sincere, rămânând ferm pe drumul către scopurile sale.

„Mi-am petrecut ultimii 3 ani reflectând la aventura „Survivor” și la cum aceasta a avut un impact masiv asupra vieții mele, construindu-mă în bărbatul care sunt azi. Indiferent de cum o să decurgă lucrurile, sunt convins că niciun contracandidat nu mă poate învinge în acest joc al supraviețuirii, unde ultimul rămas este triumfătorea fără rival la fanion.

A lăsat deoparte orgoliul și nu mai urmărește celebritatea, ci pofta de a aduce trofeul Survivor acasă. Visele mele sunt mărețe, principiile personale sunt incontestabile. După o viață de 26 de ani plină de piedici și lipsuri, am realizat că divinitatea mi-a oferit mai mult decât mi-am imaginat vreodată. Am prețuit fiecare oportunitate și am evitat capcanele și lucrurile superficiale. Despre mine nu știți doar muzică, dansuri sau celebritate. De mine, cunoașteți doar adevărul!”, a scris Zanni pe rețeaua sa de socializare.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri