19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriControversă majoră la Dedeman! Pensionari forțați de guvern să achiziționeze de la...

Controversă majoră la Dedeman! Pensionari forțați de guvern să achiziționeze de la rețeaua de magazine a fraților Pavăl. O doamnă a rămas fără 1.000 de lei pentru neconformitatea cu această directivă

Date:

Stiri Similare

Un conflict de proporții a izbucnit legat de Dedeman. O doamnă susține că a pierdut suma de 1.000 de lei. Cum a fost posibil acest lucru și care sunt detaliile incidentului? Mulți au fost scandalizați la aflarea veștii.

O doamnă este extrem de contrariată de incidentul nefericit pe care l-a experimentat. În centrul acestui incident, decelăm și implicarea marelui lanț de magazine Dedeman. Pensionara a dorit să achiziționeze lemne pentru sezonul rece, dar ce s-a întâmplat după aceea a fost cu adevărat revoltător.

Femeia, deținătoarea unui card de energie, anticipa că lucrurile vor merge fără probleme. Totuși, la momentul utilizării cardului, s-a întâlnit cu un obstacol. Ce motiv s-a adus în discuție?

Se pare că Poșta Română a refuzat să îi ramburseze suma de 1.000 de lei, pe motiv că produsele nu au fost procurate de la Dedeman. Fiul doamnei relatează că, după achiziționarea lemnelor, s-a deplasat la Poșta din localitatea Potigrafu pentru a recupera suma de pe cardul de energie.

Ce neplăceri a întâmpinat o femeie pentru neachiziționarea lemnelor de la Dedeman

Explicațiile angajaților Poștei nu au fost convingătoare, deoarece, potrivit unui document intern, nu se puteau returna fonduri în condițiile în care lemnele nu proveneau de la Dedeman.

Atât doamna cât și fiul său sunt confuzi față de această cerință, mai ales că nu toată lumea are acces la magazinele Dedeman, iar necesitatea lemnelor este acută, în special pe timp de iarnă.

„Am prezentat factura și documentul de transport. Este responsabilitatea mea, de vreme ce mama este o persoană în etate. Nu consider corectă reacția pe care am primit-o. Cum se presupune că un senior din mediul rural să călătorească până la acel lanț de magazine?

Odată ce am achiziționat lemnele de la o entitate legală, care ne-a furnizat o factură și un document de transport al mărfii, nu reușesc să înțeleg de ce mama a trebuit să scoată din pensie o sumă atât de mare de bani”, a declarat fiul femeii nedreptățite, potrivit bugetul.ro.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri