6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăMondenControversă majoră la PRO TV odată cu eliminarea Elenei Ionescu de la...

Controversă majoră la PRO TV odată cu eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor All Stars. Incidentele nevăzute la TV. O situație haotică

Date:

Stiri Similare

După numai două săptămâni de competiție, Elena Ionescu a părăsit Survivor All Stars într-un mod rușinos. Desigur, nu uităm că ea a fost prima victorioasă a Survivor România, iar așteptările erau mari pentru prestația ei. Cu toate acestea, în edițiile anterioare fusese susținută de public până în finală și contribuise consistent la scorul echipei.

În această rundă de concurs, competiția fiind mai intensă, Elena Ionescu a fost neobservabilă și a reușit să adune doar două puncte în toată perioda sa de participare. Deși adversara sa la duel, Roxana Nemeș, nu o învinsese niciodată în probele de Războinică, a reușit să câștige provocarea finală, repetând succesul avut și săptămâna precedentă cu Andreea Tonciu.

Elena Ionescu nu a fost implicată în altercații majore cu alți concurenți de-a lungul jocului, dar a fost filmată pe aeroportul din Frankfurt, pe drumul de întoarcere spre România, vorbind extrem de negativ despre Elena Marin, pe care a descris-o având atribute masculine și a afirmat că propria ei mamă, la vârsta de 60 de ani, arată mai bine fără machiaj decât Marin.

Elena Ionescu, subiect de controversă

Această înregistrare cu declarațiile sale a devenit rapid virală, provocându-i Elenei Ionescu numeroase probleme de imagine și declanșând un val de critici pe rețelele de socializare și neliniște în cadrul PRO TV. Se pare că producătorii nu intenționau ca acest clip să devină public.

Elena Ionescu, care anterior a avut de luptat cu bullying-ul datorită urmelor de acnee de pe chipul său, și-a schimbat semnificativ înfățișarea pentru acest sezon al Survivor, optând pentru intervenții estetice ample, cu acid hialuronic la nivelul feței și buzelor, ceea ce a dus la o transformare surprinzătoare și negativ primită.

Eliminarea ei din competiție a fost primită cu bucurie de mulți urmăritori ai show-ului după ce clipul a devenit public, în timp ce alții l-au criticat pe Jorge, participantul care a nominalizat-o pentru duel, numindu-l trădător și emițând judecăți dure și despre acesta.

La echipa Faimoșilor, plecarea Elenei nu a constituit un motiv de tristețe, din contră, atmosfera între concurenți fiind mai relaxată având în vedere performanțele sale slabe. Se pare că următoarea vizată pentru eliminare ar putea fi Roxana Nemeș, aceasta confruntându-se și cu o accidentare.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri