19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriCel mai bun cuptor încorporabil de la Bosch

Cel mai bun cuptor încorporabil de la Bosch

Date:

Stiri Similare

Fie că ești un expert în bucătărie sau un simplu amator, fie că gătești zi de zi sau mai rar, cu siguranță că pasiuna de a găti te-a capturat și pe tine. Bucătăria este locul în care talentul, munca, efortul, pasiunea și dragostea se întâlnesc și fac împreună cea mai bună echipă. Aici gândești fiecare masă, fiecare preparat, aici simți fiecare miros îmbietor și experimentezi la superlativ cele mai interesante și delicioase experiențe culinare.

Gătitul are nevoie de pasiune și de plăcerea de a încerca lucruri noi, de a descoperi noi metode și rețete. Bucătăria este locul în care nu poți sta pe loc , ci trebuie să evoluezi .

Tocmai de aceea, ne-am gândit să vorbim astăzi despre un dispozitiv care vine cu noi tehnologii și funcții, capabil să îmbunătățească semnificativ experiența ta ca și bucătar și care va aduce în bucătăria ta nu numai noutate, ci și performanță : cuptorul încorporabil de la Bosch .

De ce să optezi pentru un cuptor încorporabil ?

După cum și denumirea indică, cuptorul încorporabil este acel dispozitiv care se integrează în mobilierul din bucătăria ta, fiind ușor de adaptat astfel decorului din încăpere și facil de poziționat în orice spațiu doriți. Beneficiile lui sunt multiple, însă vom enumera doar câteva dintre ele. Pe lângă aspectul estetic deosebit și eleganța pe care le conferă încăperii, cuptorul încorporabil este mult mai performant decât varianta clasică, oferind o mulțime de funcții și setări. Vei putea găti preparatele la o temperatură precisă și constantă și vei obține rezultate demne de un Master Chef. Timerul cu alarmă sau ventilatorul interior sunt doar câteva dintre facilitățile puse la dispoziție de un astfel de cuptor.

De ce să alegi un produs din gama Bosch?

Aparatele electrocasnice din gama Bosch au demonstrat de-a lungul generațiilor că își merită renumele obținut, fiind printre cele mai căutate și mai apreciate produse.
Istoria acestor produse a luat ființă datorită eforturilor îndelungate ale lui Robert Bosch, fondatorul companiei, a cărui deviză a fost dintotdeauna următoarea : ” Prefer să pierd bani decât încrederea clienților ”. A creat aparate performante, din ce în ce mai eficiente și mai rezistente, principiile pe care s-au bazat activitatea sa fiind credibilitatea și încrederea.

Îndrumarea și geniul lui Robert Bosch au însoțit compania care îi poartă numele până în prezent, întrucât și astăzi aparatele electrocasnice Bosch fac mai ușoară, mai sigură și mai confortabilă viața cotidiană și munca oamenilor . Cuptorul încorporabil Bosch este doar un exemplu din marea gamă de inovații care fac din compania Bosch un furnizor de succes.

Cum alegi cel mai bun cuptor încorporabil de la Bosch?

Fiindcă vrem să ne asigurăm că vei face o alegere inteligentă , am alcătuit o listă cu principalele criterii de selecție ale unui cuptor încorporabil de calitate. Analizează-le cu atenție și ele te vor ghida spre achiziționarea celui mai bun cuptor încorporabil de la Bosch.

Capacitatea și dimensiunile cuptorului

Cuptoarele încorporabile Bosch oferă o gamă gariată de dimensiuni și volume , de la modele mai compacte până la cuptoare extrem de încăpătoare. Astfel, puteți opta pentru produse cu o capacitate dela 50 de litri până la 70 de litri, în funcție de nevoile și de preferințele dumneavoastră.

Totodată, este esențial să optați pentru un cuptor cât mai potrivit pentru spațiul din bucătăria ta. Dacă dorești un dispozitiv de dimensiuni mai practice, te poți orienta spre un cuptor de 45 cm înălțime , însă există și cuptoare mai mari, de 60 cm , cu uși rabatabile sau cu deschidere glisantă. Bineînțeles că dimensiunile cuptorului vor fi influențate direct de capacitatea de gătire oferită de dispozitiv.

Consumul energetic

Din momentul în care ați optat pentru un produs din gama Bosch puteți considera că ați rezolvat în mare parte problema consumului energetic. Eficiența energetica este unul din marile atuuri care definește aparatele electrocasnice Bosch.

Veți găsi cuptoare încadrate în clase de energie de la A-10% până la A+ , ultima variantă fiind cea care oferă cel mai bun randament . Dacă utilizați frecvent cuptorul vă recomandăm să optați pentru un produs cu o eficiență energetică mare astfel încât reduceți din costurile necesare pe termen lung.

Funcții oferite

Un cuptor încorporabil Bosch se remarcă cel mai mult prin funcțiile pe care le pune la dispoziția utilizatorului. Există și modele mai ieftine și mai sărace în facilități, dar care păstrează totuși performanțele și randamentul bun.

Pentru cei care sunt dispuși să investească mai mult în acest dispozitiv, lista tehnologiilor oferite este destul de largă și impresionantă : setarea pornirii sau opririi cuptorului cu ajutorul unui timer, decongelare, uși cu protecție la temperatură, preîncălzire rapidă, opțiuni de gătit prestabilite, controlare printr-un ecran tactil, etc. Nu putem să nu amintim și de numeroasele opțiuni de autocurățare cu care acest tip de cuptoare sunt dotate, sistemul de autocurățare EcoClean fiind chiar conceput de compania Bosch.

În plus, cele mai performante cuptoare încorporabile Bosch vor include și noi tehnologii precum sonda de temperatură integrată, un ventilator pentru a găti uniform preparatele, tehnologie numită Convecție 3D Plus, programul HydroBaking pentru coacerea produselor de panificație sau opțiunea de gătire la aburi.

Perioada de garanție

Chiar dacă te vei bucura de una din cele mai bune și mai de încredere rețele de service, compania Bosch fiind renumită pentru implicare și seriozitate, este bine să o asigurare în plus și să optezi pentru un cuptor cu o perioadă de garanție cât mai mare. în general, cuptoarele încorporabile Bosch oferă o garanție de 2 ani , dar și posibilitatea de a vă bucura de asistență și service post-garanție pentru toată perioada de viață a cuptorului.

De acum ești pregătit să pleci în căutarea celui mai bun dispozitiv. Nu uita, alege inteligent !

Top Cuptoare Incorporabile Bosch

Nr. Crt Ilustratie Descriere
1

Bosch HBG6764S1

Bosch HBG6764S1 are o capacitate de 71 litri si o putere de 3650W. Toate preparatele vor fi fragede, datorita functiei cu aburi de gatit, si le poti incalzi foarte repede cu functia de microunde. Caldura se imprastie uniform, cu ajutorul convenctiei CD. Se poate incalzi pana la 480 °C, arzand murdariile si resturile depuse.

Vezi pret si detalii

2

Bosch HBN539S5

Un model la un pret si o calitate foarte buna. Modelul electric Bosch HBN539S5 are o capacitate de 66 litri si o putere de 2900W si face parte din clasa de eficienta energetica A. Caldura este emisa prin convenctie, aerul fierbinte este imprastiat pe toate nivelurile. Este echipat cu 8 functii printre care si una de incalzire rapida.

Vezi pret si detalii

3

Bosch HBA43T360

Cuptorul este alimentat electric si are o putere de 3580W facand parte din clasa energetica A. Are 7 functii printre care si de incalzire rapida, de decongelare si de autocuratare. De altfel are si iluminare interioara, sistem de blocare pentru cei mici si un geam de protectie.

Vezi pret si detalii

4  

Bosch CDG634BS1

Un model compact cu aburi care are 4 functii si anume: decongelare, fermentare, regenerare si reincalzire. Datorita celor 20 de programe automate presetate fiecare preparat va fi un succes. Este dotat si cu controul automat al punctului de fierbere si un program de decalcifiere.

Vezi pret si detalii

5

Bosch HBN431E6F

Cuptor multifunctional cu 4 functii de incalzire precum incalzire inferioara si superioara, convectie aer, grill cu convectie si un grill cu o suprafata mare. Pentru autocuratare este dotat cu un catalitic . Suporturile tavilor sunt detasabile pentru o curatare cat mai usoara iar afisajul este digital cu programator electric.

Vezi pret si detalii

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri