6.9 C
București
miercuri, februarie 28, 2024
AcasăȘtiriDacă ai făcut achiziții la Auchan, ai șansa să primești înapoi sume...

Dacă ai făcut achiziții la Auchan, ai șansa să primești înapoi sume de bani pe ele. Informație de ultimă oră destinată cumpărătorilor

Date:

Stiri Similare

Dai făcut cumpărături la Auchan? E posibil să fi eligibil să recuperezi bani pentru aceste achiziții. Lanțul de magazine vine cu o noutate fantastică pentru clienții săi.

Pentru cei care preferă să își facă achizițiile la Auchan, ar fi de mare folos să cunoască noua campanie. Exista posibilitatea de a primi o rambursare pentru anumite articole cumpărate.

Dacă ești deținător de card Auchan, pentru fiecare achiziție vei acumula o sumă de bani care se va adăuga în contul tău. Acest credit poate fi folosit apoi pentru a obține discounturi consistente la cumpărături viitoare.

Care sunt articolele incluse? Practic orice achiziție facută la Auchan, excluzând produsele de tutun și alte excepții. Trebuie doar să folosești creditul acumulat până la terminarea lunii februarie a anului 2024.

Comunicat esențial de la Auchan România pentru consumatori

Dacă nu faci uz de acest bonus, el va expira și vei pierde ocazia de a economisi suma adunată pe achiziții. De aceea, nu ezita și profită de această oportunitate cât mai curând. Cui nu îi plac economiile la shopping?

Consumatorii fideli Auchan se pot bucura de și alte beneficii. E crucial ca aceștia să descarce aplicația lanțului de magazine pentru a descoperi ce alte promoții li se pregătesc.

„Cheltuie sumele acumulate în anul 2023 până pe data de 29.02.2024! Suma bonus obținută poate servi ca un discount la achitarea produselor din orice supermarket Auchan, prin aplicația mobilă Auchan sau prin intermediul site-ului auchan.ro, cu excepția unor articole, cum ar fi cele din tutun, taxele pentru mediu sau eco-taxele, costurile pentru depunerea bateriilor sau a acumulatoarelor auto, printre altele.

Valoarea bonificațiilor primite la cumpărături în 2023 poate fi utilizată până în data de 29 februarie 2024 inclusiv. Așteptăm cu entuziasm să profiți de avantajele bonificației tale!”, astfel îi informează reprezentanții Auchan România pe clienți.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri