26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăEconomieDacă ai un astfel de card bancar, ai motiv de bucurie: primești...

Dacă ai un astfel de card bancar, ai motiv de bucurie: primești 10% înapoi la achitarea taxelor!

Date:

Stiri Similare

Ești posesor de card? Iată o veste excelentă pentru tine. O inițiativă recentă începută pe 16 ianuarie îți permite să recuperezi 10% din suma cheltuită pentru anumite plăți, dacă ești client al băncilor precum Banca Transilvania, BCR, BRD sau oricare alte bănci din listă.

Mastercard a inițiat o campanie neobișnuită denumită „Marţea Mastercard”, care le oferă deținătorilor de carduri Mastercard din România eligibili posibilitatea de a primi înapoi o parte din banii cheltuiți, 10% mai exact, pentru achiziții din diferite domenii, cum ar fi taxele, impozitele și cumpărăturile de zi cu zi, în fiecare marți.

Lansată la jumătatea lunii ianuarie, acțiunea are ca scop promovarea plăților cu cardul Mastercard și oferirea de beneficii adiționale clienților într-o zi obișnuită mai puțin pozitivă, conform zf.ro.

Campania „Marţea Mastercard” se va desfășura pe parcursul întregului an 2024 și include patru campanii diferite:

1. 16 ianuarie – 26 martie: În acest interval, clienții sunt îndemnați să folosească cardurile lor pentru achitarea facturilor și taxelor, cu posibilitatea de a obține cashback.

2. 2 aprilie – 25 iunie: Această faza este orientată către suportul pentru achizițiile alimentare din magazine locale și supermarketuri, oferind economii prin cashback.

3. 2 iulie – 24 septembrie: În această perioadă, titularii de Mastercard sunt stimulați să utilizeze cardurile pe plan internațional, cu avantaje financiare incluse.

4. 1 octombrie – 31 decembrie: Ultima etapă este dedicată încurajării plăților online, permițând deținătorilor de Mastercard să se bucure de cashback la achizițiile digitale.

Programul nu include cardurile Maestro, de masa, Business sau Corporate. Totuși, toate instituțiile bancare ce oferă Mastercard în România sunt incluse în inițiativă, iar posesorii de carduri valabile pot accesa privilegiile înregistrându-se pe priceless.com/marti.

Marțea: o zi de obicei mai puțin energică

Cosmin Vladimirescu, General Manager al Mastercard pentru România și Croația, a accentuat că obiectivul campaniei este de a face din marți „Marţea Mastercard”, încurajându-i pe români să utilizeze cardurile Mastercard pentru multiple tipuri de cumpărături și plăți, îmbunătățind astfel ziua respectivă.

„În zilele de marți, deseori oamenii sunt mai puțin energetici și inspirați. Dorim să transformăm această zi în ‘Marţea Mastercard’ – o ocazie pentru români de a folosi cardurile Mastercard pentru a-și realiza dorințele, a-și achita datoriile sau pentru a aduce un zâmbet cuiva special. În prima parte a campaniei ‘Marţea Mastercard’, ne concentrăm pe achitările de taxe și impozite, oferind astfel și avantaje financiare la utilizarea cardului,” a spus Cosmin Vladimirescu.

Un sondaj realizat de Mastercard arată că marțea este privită ca o zi cu energie și moral reduse, iar cumpărăturile pot reprezenta un mijloc eficace de a îmbunătăți dispoziția. S-a mai observat că beneficiile la magazinele preferate ar fi încurajatoare în zilele mai puțin vesele.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri