19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenDalida întâmpină dificultăți cu Gianina și Aspirina în Las Fierbinți! Adevărul a...

Dalida întâmpină dificultăți cu Gianina și Aspirina în Las Fierbinți! Adevărul a ieșit la lumină cu ocazia lansării sezonului nou: „Tu difuzezi pe net…”

Date:

Stiri Similare

Spectatorii de acasă au fost încântați aseară de premiera celui mai recent sezon al serialului Las Fierbinți, urmărind cu emoție peripețiile personajelor lor favorite. Serialul a atins vârfuri de audiență, clasându-se pe primul loc.

Giani și-a vărsat oful îndreptându-și nemulțumirile către Dorel, acuzându-l ca l-a înșelat și l-a ignorat după ce afacerile sale au devenit profitabile: „Mi-a dat o lovitură pe la spate și n-a zis nimic. Acum, când și-a făcut afacere și câștigă mulți bani, s-a dezis de mine, a uitat de Giani!”, a relatat el cu tristețe.

Dalida, pe de altă parte, s-a străduit să obțină sprijinul Aspirinei și al Gianinei pentru a se răzbuna pe vânzătoarea de la magazinul Oaie, care i-a refuzat plățile în numerar atunci când a încercat să cumpere niște articole:

„Am o cerere… vreau să-i predau o lecție vânzătoarei de la Oaie care s-a luat de cine nu trebuia! Planul este simplu: am să conving cât mai mulți săteni să achite cu monede la magazinul Oaie. Doar cu monede! Fie că-s de 5, de 10, de 50 de bani, nu interesează, important e să fie monede. Cu toți contribuind, planul nostru nu poate da greș. Tu răspândește vestea pe internet, eu merg din casă în casă. Ne poate refuza pe noi toți?”, a detaliat Dalida. Totuși, prietenele ei au refuzat să o ajute în demersul său.

Las Fierbinți, lider necontestat în privințe de audiență

Serialul Las Fierbinți a dominat clasamentul audiențelor aseară în intervalul orar 20:29 – 21:28, fiind în topul preferințelor telespectatorilor. În randul publicului național, cu vârsta între 21 și 54 de ani, din mediu urban și rural, PRO TV a înregistrat 13.0 puncte de rating și o cotă de piață de 33.7%, depășind cu mult canalele competitoare, care au obținut doar 5.1 puncte de audiență și 13.2% cotă de piață. În timpul difuzării episodului, mai mult de 2.3 milioane de români s-au amuzat și s-au destins, iar la momentul culminant, la ora 21:15, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau captivați de episodul de pe PRO TV.

În episodul de diseară, secretara primarului e hotărâtă să nu renunțe la planurile sale, așa că îl va coopta pe Robi pentru a se răzbuna pe vânzătoarea de la magazinul Oaie: „Dalido, eu sunt aici pentru tine. Cine altcineva dacă nu eu?”, îi va spune polițistul. Pentru a pune în aplicare planul, Dalida îi va da lui Robi un borcan umplut cu monede. Motivul pentru care polițistul îi va duce banii lui Ardiles va fi dezvăluit în episodul de diseară.

Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare săptămână de marți până joi, începând cu ora 20:30, pe PRO TV.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri