6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriDavid Popovici întâmpină dificultăți semnificative! Raiffeisen Bank nu schimbă strategia în urma...

David Popovici întâmpină dificultăți semnificative! Raiffeisen Bank nu schimbă strategia în urma pierderilor înotătorului atât de recordul mondial, cât și a titlurilor

Date:

Stiri Similare

În data de 13 august 2022, fenomenul natatoricesc David Popovici stabilea un nou record mondial pe distanța de 100 de metri stil liber la Campionatele Europene din Roma, înregistrând un cronometru de 46.86, depășind o performanță de referință vechime de 13 ani. Totuși, de-a lungul anului trecut, performanțele sale nu au mai atins același nivel înalt.

Se pare că greutatea așteptărilor și-a spus cuvântul iar David Popovici a cedat ceva din teritoriul său mondial în ultimul an, pierzând distincții pe care le avea. Nici nu a mai reușit să ajungă pe podium în niciuna din probele în care anterior se impunea, cele de 100 metri stil liber și 200 metri stil liber. La 19 ani, sportivul menține un parteneriat publicitar cu Raiffeisen Bank, iar acest context ridică întrebări legate de continuitatea colaborării, având în vedere că rezultatele sale recente nu mai sunt atât de impresionante.

Duminică seară, David Popovici și-a pierdut și titlul de deținător al recordului mondial. În cadrul Campionatelor Mondiale din Doha, înotătorul chinez de 19 ani, Pan Zhanle, a realizat timpul de 46.80 secunde în proba de ștafetă, detronându-l astfel pe Popovici și stabilindu-se ca lider mondial în proba de 100 de metri, anunțând chiar că poate evolua mai rapid.

Raiffeisen Bank nu face declarații despre lipsa lui David Popovici din evenimentele recente

Conducerea de la Raiffeisen Bank a decis să nu facă declarații referitoare la absențele recente ale lui David Popovici din competiții. Conform informațiilor, David Popovici a optat să nu participe la Campionatul Mondial de anul acesta și să-și focalizeze antrenamentele pentru Olimpiada de la Paris.

„Ai o afacere pe care vrei să o dezvolți? Te interesează creșterea afacerii cu sprijinul subvențiilor din Europa, dar nu ești sigur care sunt alegerile potrivite pentru tine?”

Obținerea de finanțare prin granturi europene poate fi rapidă, iar noi facilităm procesul cu oferte de creditare. De asemenea, îți oferim consultanță pe durata procesului, făcând totul simplu pentru tine.

Pornește la următorul nivel cu business-ul tău și solicită acum finanțarea prin fonduri europene, gestionate de Agențiile pentru Dezvoltarea Regională (ADR).

Fii pregătit de afaceri și începe demersurile pentru a beneficia de fondurile europene oferite nerambursabil,” spune ultima actualizare de la Raiffeisen Bank, făcând abstracție de David Popovici.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri