3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriDecizie neașteptată pentru Simona Halep în ultimul moment! Tribunalul de Arbitraj Sportiv...

Decizie neașteptată pentru Simona Halep în ultimul moment! Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) se pregătește pentru o declarație importantă. Informații explozive au ieșit la iveală

Date:

Stiri Similare

În perioada 7-9 februarie, Simona Halep va fi ascultată de magistrați la TAS. Speranțele tenismenei s-au mărit după ce sancțiunea altei jucătoare, acuzată de aranjarea meciurilor, a fost redusă la jumătate. Halep se pregătește intens în Dubai și a confirmat participarea la un meci demonstrativ ce va avea loc la Cluj pe 15 iunie.

Simona Halep se așteaptă la un verdict pozitiv din partea TAS, iar șansele par să fie de partea ei. Ea a început să critice dur pe fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou, pe care nu-l mai apără absolut deloc, afirmând că acesta i-a ruinat o carieră de două decenii și jumătate.

„Eu suport consecințele greșelilor lor. Ceea ce am construit timp de douăzeci și cinci de ani a fost distrus. Mi s-a propus să încerc un supliment pe bază de colagen. Am acceptat sugestia și mai târziu s-a dovedit că produsul era contaminat.

Un atlet de top are în jurul său oameni care ar trebui să îl protejeze și să se ocupe de sănătatea lui. Am avut întotdeauna încredere completă în cei cu care am colaborat. Nu treaba sportivului este să verifice ingredientele unui supliment. Sunt convinsă că ceea ce s-a întâmplat nu a fost intenționat și sunt recunoscătoare că el a recunoscut greșeala, care este de fapt a întregii echipe. Aceștia mi-au dat acel supliment. Și acum din cauza erorii lor, eu sunt cea care plătește. O carieră de 25 de ani, distrusă!

În momentul acesta nu mai colaborăm. N-am mai avut contact de luni de zile. De asemenea, anul trecut n-am mai fost la Academia Mouratoglou.”, a declarat Simona Halep pentru Paris Match.

Ion Țiriac și-a modificat perspectiva

Chiar și Ion Țiriac și-a schimbat părerea și pare mai optimist față de decizia ce urmează să vină de la TAS, deși cu aproximativ două săptămâni în urmă era sigur că magistrații nu vor face nicio modificare.

„Cum să fie ultimul ei meci? Ea o să moară? Ultimul joc este atunci când ești sigur că nu vei mai juca din nou, dar ea poate să concureze peste tot. Din ce știu eu, se antrenează zi și noapte, e mai motivată decât a fost vreodată.

Sunt suspicios în privința TAS, fiindcă am trecut prin asta în 2000 (n.r. – cazul gimnastei Andreea Răducan) și cunosc cum stau lucrurile. Cred că singura culpă a Simonei Halep este că a fost testată pozitiv. Se poate întâmpla, dar de ce? Nu știu eu. Întrebați-i pe cei în responsabilitate, pe cei care au avut grijă de ea”, a menționat Ion Țiriac pentru spotmedia.ro.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri