19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMondenDescoperirea concurentului care va părăsi emisiunea Survivor All Stars! Două personalități semnificative...

Descoperirea concurentului care va părăsi emisiunea Survivor All Stars! Două personalități semnificative se vor confrunta într-un duel. PRO TV primește o lovitură de scenă

Date:

Stiri Similare

Deși un cont de Instagram anonim, sub denumirea Viperele Vesele, a dezvăluit deja eliminarea lui Jador și a furnizat informații despre ce se va întâmpla în viitoarele episoade de la Survivor All Stars ce urmează să fie transmise, echipa de la PRO TV pare să ignore aceste scurgeri de informații și să procedeze ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Cântărețul de manele este în centrul atenţiei, iar secvenţele video afişate nu dau de înţeles că artistul va fi exclus în mod forțat. Faimoșii și-au adjudecat ultimul joc pentru recompensă, iar astăzi, 14 februarie, se va desfășura lupta pentru imunitate.

Survivor All Stars a dominat competiția televizată de marți seara, situându-se pe primul loc în topul audienței de la ora 21:30 la 24:19. Grupul național de telespectatori, cuprinși între 21 și 54 de ani și aparținând segmentului socio-profesional ESOMAR ABCD, a acordat PRO TV 7.1 rating points și un share de piață de 25.4%, în timp ce concurența s-a situat pe locul al doilea cu 4.4 puncte de rating și 15.9% cotă de piață. Pe parcursul transmisiei, aproape 1.5 milioane de români au urmărit cu încântare primul joc al săptămânii, și la ora de vârf de la 21:46, peste 1.9 milioane de telespectatori urmăreau postul PRO TV.

Echipele se întorc pe teren chiar astăzi pentru testul decisiv – cel de Imunitate! După ce au pierdut câțiva membri, Faimoșii vor să se asigure că sunt în siguranță pentru Consiliu. Pe de altă parte, Războinicii, simțindu-se sub presiune, caută să-și recapete forma cât mai curând. Cu toate acestea, numai un grup va triumfa.

Concurentul eliminat de la Survivor All Stars

„Acum suntem o echipă puternică”, va menționa Zmărăndescu despre colegii săi. Moroșanu, pe de altă parte, va accentua că o nouă înfrângere la Imunitate îi pune într-un mare risc: „simt o presiune uriașă asupra mea, a lui Zmără și a lui Jorge. Dacă nu câștigăm, unul dintre noi va trebui să plece”, spune el. Cine va triumfa și cine va merge mai departe pentru Imunitatea individuală?, întreabă echipa PRO TV în comunicatul lor de presă.

Și, de fapt, Viperele Vesele a arătat deja cum se vor desfășura evenimentele. Jador și Jorge se vor înfrunta într-un duel, dar niciunul dintre ei nu va fi eliminat.

„Ar fi trebuit să fie un duel între Jador și Jorge, dar producția a decis că nu este momentul potrivit pentru el și a modificat regulile, anulând confruntarea. Ca rezultat, se va organiza un nou joc între Faimoși și Războinici, cu Jador rămânând în echipa Faimoșilor și Jorge primind un loc sigur, ferit de eliminare, la Războinici”, dezvăluie Viperele Vesele.

Ne va fi interesant să vedem care vor fi următoarele scene prezentate de PRO TV.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri