3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenDescoperiți pe cei doi participanți care vor ajunge în confruntarea pentru eliminare...

Descoperiți pe cei doi participanți care vor ajunge în confruntarea pentru eliminare la Survivor All Stars chiar în seara aceasta? Ne așteaptă o surpriză majoră

Date:

Stiri Similare

Marți seară, pe plaja încinsă de soare, concurenții s-au înfruntat într-o bătălie crucială, nu numai pentru provizii dar și pentru a avea ocazia de a vedea cum arată baza echipei rivale. Publicul a fost captivat de fiecare moment și a menținut spectacolul pe primul loc în clasamentele de audiență.

”Simt că suntem prea relaxați. Sper să ne mobilizăm și să nu mai suferim înfrângeri pentru că sunt complet demoralizată”, asta a declarat Ana Porgras, ieri seară, după un nou joc dominat de Războinici.

Victorioși în obținerea rezervelor pentru săptămâna curentă, aceștia au primit de asemenea o veste excelentă. ”Trei dintre voi vor vizita tabăra Faimoșilor și vor putea lua cinci obiecte specific acestora, excluzând orice de acasă”, le-a transmis Daniel Pavel.

Cine va intra în duel la Survivor All Stars

Prompt, membrii tribului Războinici i-au desemnat pe Iancu Sterp, Alex Delea și Andrei Ciobanu! Selecția obiectelor de către acești concurenți de la echipa rivală va ajunge la punctul în care Iancu va comenta că ”ne întoarcem cu un sentiment de satisfacție din tabăra Faimoșilor”, detaliu pe care îl vom afla în emisiunea de miercuri, 31 ianuarie, pe PRO TV și online pe VOYO.

Ultima ediție a Survivor All Stars a dominat clasamentul audiențelor, în intervalul 21:30 – 24:13. Pe segmentul de public național, cu vârste între 21 și 54 de ani, în categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV a înregistrat 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 26.2%, în timp ce competitorul de pe locul secund avea 4.3 puncte de audiență și 15.7% share. Pe parcursul difuzării, aproape 1.5 milioane de români au fost cu simțurile în alertă urmărind concurenții, iar la momentul de vârf, la ora 21:48, peste 2 milioane de persoane erau sintonizate pe PRO TV!

Săptămâna tocmai a început și astă seară se anunță altă luptă decisivă, cea pentru Imunitate. După ce și-au pierdut deja două colege din echipă, Faimoșii sunt deosebit de dornici de o victorie, totuși Războinicii sunt la fel de hotărâți să-și păstreze echipa neschimbată. Vom afla în curând cine va câștiga și cine va trebui să se confrunte pentru imunitatea individuală.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri