6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăMondenDespărțirea dintre Andra și Cătălin Măruță ar putea deveni realitate! Ce se...

Despărțirea dintre Andra și Cătălin Măruță ar putea deveni realitate! Ce se întâmplă cu perechea exemplară. Toți au rămas uimiți

Date:

Stiri Similare

Andra și Cătălin Măruță formează un duo armonios de peste 15 ani, fiind un exemplu de urmat pentru mulți. La o simplă observație, se poate vedea cu ușurință că dragostea lor nu doar că a rezistat testului timpului, dar a devenit și mai puternică. Ceilalți membri ai familiei lor, Eva și David, copiii lor încântători, sunt deja implicați în activități legate de industria de divertisment.

Chiar dacă par a fi făcuți unul pentru celălalt, celebra Carmen Harra le-a prezis că despărțirea nu e departe. În trecut, ea a afirmat că Andra și Cătălin Măruță nu sunt meniți să fie împreună pe termen lung și că la un moment dat aceștia vor alege să meargă pe drumuri separate, iar inițiativa va veni din partea ei, nu a lui. Harra a mai spus că vedeta PRO TV a fost foarte calculată în legătură cu căsătoria sa.

O prognoză neplăcută venită din partea Carmen Harra

„Pentru mine, Andra și Măruță reprezintă un duo de excepție. Măruță m-a adus înapoi în România din America, după 17 ani de absență și îi sunt profund recunoscătoare. Le-am analizat codurile personale fără să realizez, într-o emisiune în direct cu Măruță. El mi-a oferit datele lor de naștere în 2008, încă nu eram sigură dacă erau căsătoriți atunci.

Ce îmi amintesc este că le-am prezis că se vor căsători, vor avea o fiică și un fiu, dar e posibil să existe și riscul unei despărțiri din inițiativa ei, nu a lui. Simbolic, după 13 ani de mariaj, inelul de logodnă va fi pierdut. Relația lor poate fi excepțională, dar există șanse să se termine tragic.

El a planificat această căsnicie, a anticipat foarte bine cum va decurge căsătoria cu Andra. Nu încearcă nimeni să spună că nu au existat atracție, iubire sau o conexiune puternică între ei, dar el a preparat cu atenție evenimentele viitoare și a recunoscut în ea o femeie frumoasă și determinată, având claritate în privința viitorului său.

Adesea, oamenii se grăbesc fără să gândească spre altar și mai târziu suportă consecințele nechibzuinței lor. Ei, însă, nu sunt conștiințe destinse și nici nu e vorba de o conexiune karmică între ei, situația fiind cu adevărat fascinantă”, a dezvăluit Carmen Harra într-o emisiune televizată, conform informațiilor de la wowbiz.ro.

Cu toate acestea, Andra și Cătălin Măruță au trecut peste toate provocările aduse de timp și pare improbabil că aceștia să decidă vreodată să se despartă. Nu este prima oară când Carmen Harra face previziuni care nu se adeveresc. În trecut, ea a prevăzut că Hillary Clinton va deveni președintele Statelor Unite, însă Donald Trump a câștigat în cele din urmă. Lista greșelilor de previziune ale sale este lungă.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri