19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăEconomieDeții un cont sau un card la BCR? Iată cele mai bune...

Deții un cont sau un card la BCR? Iată cele mai bune știri. Cum îți poți primi înapoi banii pe loc dacă un pachet nu ți-a fost livrat sau ai efectuat o plată din greșeală

Date:

Stiri Similare

Noutatea esențială de la BCR. Reprezintă o inițiativă unică în România. Consumatorii au capacitatea de a-și revendica sumele platite imediat, fără probleme.

BCR revoluționează sistemul și introduce o funcționalitate extraordinară pe care clienții și-o doreau demult. Acum, oricine e în măsură să își primească înapoi fondurile imediat, dacă se consideră înșelat.

Aceasta constă în opțiunea de a refuza o plată. Acest lucru înseamnă că dacă cineva nu și-a respectat promisiunea după ce i-ai transferat banii și nu ai primit contravaloarea, poți să îți recuperezi fondurile.

BCR, declarație foarte importantă pentru clienți referitoare la bani de pe carduri

Acest serviciu este practic și în situaţia unui colet comandat ce nu a ajuns la destinație, sau dacă ai realizat accidental o plată greșită. Prin urmare, de acum clienții nu mai trebuie să își facă griji pentru aceste cazuri.

Fondurile revin rapid în contul capitalistului, fără a mai fi nevoie de convorbiri telefonice suplimentare și fără vizite la instituția bancară. Această caracteristică reprezintă efectiv un beneficiu în comparație cu alte bănci de pe piață.

“DACĂ AI EFECTUAT O PLATĂ PENTRU UN PRODUS SAU UN SERVICIU ȘI PÂNĂ LA URMĂ NU L-AI PRIMIT, CHIAR DACĂ AI ÎNCERCAT SĂ SOLUȚIONEZI SITUAȚIA VORBIND CU VÂNZĂTORUL, NOI TE SPRIJINIM.

ÎȚI OFERIM OPȚIUNEA DE A REFUZA PLATA, ASTFEL ÎNCÂT SĂ ÎȚI RECUPEREZI FONDURILE. ACEST MECANISM ESTE FOLOSITOR ATUNCI CÂND UN SERVICIU PE CARE L-AI PLĂTIT NU MAI ESTE VALABIL, UN PACHET COMANDAT NU A FOST LIVRAT SAU AI REALIZAT O PLATĂ PRIN EROARE,” așa sună informarea crucială comunicată de BCR.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri