26.3 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăEconomieDeții un cont și un card la CEC Bank? O schimbare majoră...

Deții un cont și un card la CEC Bank? O schimbare majoră afectează toți clientii. Noi metode de retragere a banilor intră în vigoare. E o premieră în România

Date:

Stiri Similare

Odată cu trecerea timpului, CEC Bank, unul dintre băncile cu tradiție din țară, își întărește prezența în mediul digital prin adăugarea și îmbunătățirea opțiunilor disponibile în aplicația sa de Mobile Banking.

Cea mai recentă inovație permite utilizatorilor să retragă cash fără necesitatea de a folosi cardul fizic. Aceasta se face printr-un proces simplificat care implică crearea unui cod QR (cod pentru retrageri) direct din aplicația CEC Bank, deschizând noi căi pentru utilizarea serviciilor bancare.

Utilizând aplicația mobilă a CEC Bank, clienții pot produce un cod QR unic pentru extragerile de cash, cunoscut drept „cod pentru retrageri”. Acesta poate fi folosit la ATM-uri și la terminalele multifuncționale (MFM) ale rețelei CEC Bank pentru a efectua retrageri de numerar din contul de card sau contul curent al persoanei. Mugur Podaru, Directorul Direcției Operațiuni la Distanță a CEC Bank, menționează că această metodă facilitează accesul la fonduri, oferind avantaje precum eficiență crescută, economisirea timpului și tranzacții rapide, conform zf.ro.

Partajarea codului QR pentru retrageri de numerar

Un element cheie al acestui serviciu nou este capacitatea de a transmite codul QR creat și altor persoane, permițându-le să scoată bani folosindu-și metodele lor de identificare. Această funcție avantajoasă deschide posibilități suplimentare în ceea ce privește administrarea banilor și transferurile între conturile clientilor CEC Bank.

Inființată în 1864, CEC Bank are cea mai vastă rețea la nivel național cu peste 1.000 de filiale, raportând active de 69,08 miliare de lei la încheierea primei jumătăți din 2023. Investițiile pe care le face în inovație și evoluția digitală reflectă dorința băncii de a răspunde nevoilor clienților prin soluții contemporane și eficiente, rămânând astfel adaptată la dinamica lumii de azi.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri