6.9 C
București
marți, februarie 27, 2024
AcasăȘtiriCele mai bune dezumidificatoare portabile din

Cele mai bune dezumidificatoare portabile din [year]

Date:

Stiri Similare

Dezumidificatorul portabil este un produs pe cât de util, pe atât de comod de utilizat. Datorită dimensiunilor sale reduse și greutății reduse, poate fi mutat foarte ușor pentru a fi utilizat în mai multe încăperi. Fiind mult mai mic decât dezumidificatoarele clasice, acesta este, de asemenea, mai puțin puternic și oferă o capacitate de dezumidificare mai mică.

Din acest motiv, dezumidificatoarele portabile pot fi utilizate în încăperi mai mici decât dezumidificatoarele clasice. Capacitatea de dezumidificare este, de asemenea, diferită, modelele portabile absorbind în medie 0,5 l de apă la fiecare 24 de ore, în timp ce dezumidificatoarele clasice absorb până la câteva zeci.

Cele mai bune dezumidificatoare portabile

Mai jos am creat o selecție a celor mai bune dezumidificatoare portabile aflate în prezent pe piață, prima este cea pe care am considerat-o cea mai bună în raport cu prețul. Sperăm că selecția noastră vă ajută în alegerea dumneavoastră, dacă produsul vă interesează, faceți clic pe butonul „Mergeți la ofertă” pentru a-l cumpăra la un preț redus:

UGHEY Douhe Douhe Room Dehumidifier Acasă

UGHEY Douhe Douhe Room Dehumidifier Acasă

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Caracteristici principale ale dezumidificatorului UGHEY Douhe Room Dehumidifier Home

 • Îndepărtează umiditatea: cu tehnologia Peltier (nu este nevoie de compresor), volumul rezervorului de apă al micului nostru dezumidificator este de până la 1000 ml. Și poate elimina până la 450 ml de apă pe zi la 30 ℃ și 80% RH.
 • Consum redus de energie și funcționare silențioasă: în timpul funcționării, acest dezumidificator produce aproximativ 39 dB, astfel încât mașina poate funcționa toată ziua fără zgomot puternic sau enervant.
 • Oprire automată și indicator LED: când aparatul este pornit, lumina LED colorată se aprinde automat și culoarea se schimbă continuu. De asemenea, puteți bloca culoarea preferată cu ajutorul comenzii luminii. Când rezervorul de apă atinge capacitatea maximă, dezumidificatorul se oprește automat.
 • Dezumidificator ideal pentru încăperi mici: greutate: 1,3 kg, dimensiuni: 15 x 15 x 25,6 cm, cu un mâner, ușor de transportat. Este perfect pentru casă, bucătărie, baie, birou, rulotă, pivniță și zone slab ventilate.
 • Notă: Pentru a maximiza efectul dezumidificatorului, se recomandă să țineți produsul la o distanță de cel puțin 0,5 metri de perete pentru a vă asigura că acesta funcționează corect.
 • Notă: Temperatura aripioarelor condensatorului va fi cu 10°C mai mică decât temperatura ambiantă. Dacă temperatura este sub 10°C, aripile condensatorului vor îngheța, acest lucru este normal. Nu vă faceți griji. Vă rugăm să deconectați alimentarea cu energie electrică, să așteptați ca gheața să se topească și aparatul să poată fi utilizat în mod normal. Temperatura recomandată este de 15 ℃-30 ℃.

Dezumidificatorul UGHEY Douhe Home Ambience Dehumidifier este unul dintre cele mai bune dezumidificatoare portabile de pe piață, după cum o dovedesc numeroasele recenzii pozitive ale celor care l-au cumpărat.

Acest model are o capacitate de dezumidificare de 450 ml pe zi, o valoare care se încadrează în intervalul mediu-înalt al dezumidificatoarelor portabile și, deși aceste produse nu sunt echipate cu o țeavă pentru evacuarea continuă a apei precum dezumidificatoarele clasice, această valoare poate fi conținută cu ușurință în rezervorul care are o capacitate de 1 L. Acest lucru înseamnă că rezervorul va trebui golit la fiecare 2 zile dacă este lăsat în funcțiune 24 de ore pe zi. În cazul în care uitați să îl goliți, acest model are o deconectare automată și o lumină intermitentă atunci când recipientul atinge capacitatea maximă.

Puterea maximă de 40W a acestui dezumidificator este cu siguranță motivul pentru care capacitatea de dezumidificare se oprește la 450 ml pe zi (care, așa cum am spus, este peste media dezumidificatoarelor portabile), dar avantajul acestui lucru este acela de a avea un model mai silențios, de fapt, dezumidificatorul UGHEY Douhe Home Ambience Dehumidifier emite doar 39 db în modul silențios. Acest model este echipat cu un sistem inteligent de reglare a puterii, care este automat redus sau ridicat în funcție de nivelul de umiditate din încăpere pentru a atinge nivelul optim.
Așadar, dacă aveți nevoie să dezumidificați încăperi care nu sunt prea mari, acest model ar putea fi cel potrivit pentru dumneavoastră.

De asemenea, subliniem dimensiunile mici și greutatea redusă de 25,6 x 15 x 15 cm și 1,3 kg, precum și faptul că producătorul nu recomandă utilizarea acestui model la temperaturi mai mici de 3 C°, deoarece performanța dezumidificatorului scade drastic.
Cu toate acestea, deoarece acest model este conceput pentru utilizare în interior, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă.

 • Capacitate de dezumidificare medie-înaltă: 450 ml/zi
 • Mod de descărcare: tavă
 • Capacitatea bolului: 1 l
 • Mod silențios: da
 • Putere: 40 W
 • Nivelul de zgomot: 39 db
 • Dimensiuni: 25,6 x 15 x 15 cm
 • Greutate: 1,3 kg

Alegerea noastră economică
Aidodo DH500B

Aidodo DH500B

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Caracteristici principale ale Aidodo DH500B

 • DEZUMIDIFICARE EFICIENTĂ: Dezumidificatorul electric Aidodo are un rezervor de apă cu o capacitate de 600 ml care poate elimina maximum 300 ml pe zi, eliminând rapid excesul de umiditate din aer care provoacă mucegai și ciuperci, aducând un aer mai sănătos și mai curat.
 • INTELLIGENT ȘI SIGUR: dezumidificatorul are o funcție de oprire automată și o lumină de avertizare: atunci când apa este plină sau temperatura este prea scăzută, se oprește automat și lumina albastră devine portocalie.
 • ULTRA SILENȚIOS: Dezumidificatorul Aidodo adoptă tehnologia cu ultrasunete fără compresor, sunetul este mai mic de 30 dB, este la fel de ușor ca și frunzele care cad. Acesta poate funcționa la temperaturi cuprinse între 5°C și 50°C. Nu vă deranjează atunci când dormiți, lucrați sau studiați, creând un mediu liniștit și relaxant pentru dumneavoastră.
 • CONSUM DE ENERGIE REDUS: Cu un consum de energie de 20 W, dezumidificatorul vă aduce un aer mai curat și mai sănătos, economisirea energiei și protecția mediului, respirație de înaltă calitate, doar 0,5 kWh pe zi. Este un aparat electrocasnic extrem de sigur și de economisitor de energie.
 • ORTABIL ȘI Ușor DE CURAT: Mini dezumidificatorul de aer Aidodo este atât de ușor și elegant încât îl puteți lua oriunde. Este ușor de demontat și de spălat rezervorul de apă și admisia de aer, deoarece acestea sunt detașabile. Acoperă o suprafață de până la 10 – 15 metri pătrați, perfect pentru zonele: birou, baie, garderobă, caravană, cameră de zi, dormitor, birou, subsol, garaj, pivniță etc.

Aidodo DH500B este un dezumidificator portabil care oferă performanțe excelente mai ales în raport cu prețul său, de fapt acest model se încadrează în gama de prețuri medii și mici.

Capacitatea de dezumidificare este medie în comparație cu alte dezumidificatoare portabile și atinge un maxim de 300 ml pe zi, iar apa absorbită din mediul înconjurător este colectată într-o tavă de 600 ml. Capacitatea tăvii nu este una dintre cele mai mari, însă se potrivește bine cu capacitatea de dezumidificare a acestui model, permițând utilizarea continuă timp de 2 zile fără a goli tava.

Acest dezumidificator nu este echipat cu un mod silențios, însă zgomotul emis este deja scăzut în sine, fără a fi nevoie de un mod special, de fapt emite doar 30 db atunci când este în funcțiune.

Motorul este unul dintre modelele mai puțin puternice de pe piață: acest lucru poate fi pozitiv, deoarece consumul va fi redus, dar poate fi și negativ, deoarece motoarele mai puțin puternice au, de obicei, o durată de viață mai scurtă decât cele cu putere mai mare. În orice caz, puterea motorului în acest caz pare a fi adecvată pentru capacitatea de dezumidificare a produsului.

Acest model măsoară 21,8 x 15,4 x 13 cm, ceea ce este în linie cu alte modele disponibile în comerț și cu un preț similar. Greutatea este, de asemenea, medie, de 1,18 kg.

Dimensiunea maximă a încăperii în care poate fi utilizat acest dezumidificator portabil este de 15 m², ceea ce este aproximativ echivalent cu suprafața unei camere de dimensiuni medii sau chiar cu cea a garajelor și pivnițelor.

Pentru o performanță optimă, acest model poate fi utilizat în încăperi care au un interval de temperatură cuprins între 5 C° și 50 C°.

Principalele caracteristici ale modelului Aidodo DH500B:

 • Capacitate de dezumidificare: 300 ml/zi
 • Dimensiunea maximă a camerei: 15 m².
 • Temperaturi de lucru: 5 C° până la 50 C°.
 • Mod de descărcare: tavă
 • Capacitatea bolului: 600 ml
 • Mod silențios: nu
 • Putere: 20 W
 • Nivelul de zgomot: 30 db
 • Dimensiuni: 21,8 x 15,4 x 13 cm
 • Greutate: 1,18 kg

Pentru cei care nu se zgârcesc
Dezumidificator Hysure® Purificator de aer 2 în 1

Dezumidificator Hysure® Purificator de aer 2 în 1

Caracteristici principale ale dezumidificatorului Hysure® Dehumidifier Air Purifier 2-in-1

 • Purificarea și dezumidificarea aerului: 2 funcții în 1, poate elimina umiditatea excesivă a aerului și vă ajută să îmbunătățiți calitatea aerului prin filtrarea particulelor și a poluării aerului.
 • Filtru HEPA: poate elimina peste 99,97% din particulele cu un diametru de 0,3 microni (1/200 din diametrul unui fir de păr) sau mai mult, acesta fiind cel mai eficient mediu de filtrare împotriva poluanților. (Pentru a cumpăra mai multe filtre HEPA originale, vă rugăm să căutați B07SLHL9RR pe Amazon).
 • Portabil și eficient: dimensiunea sa compactă se poate potrivi bine în camera dvs. Poate elimina până la 750 ml de umiditate pe zi la 30 °C, la o umiditate a aerului de 80%.
 • Silențios, sigur și ușor de utilizat: se oprește automat atunci când rezervorul de apă de 1000 ml este plin. Ecranul tactil cu indicatori de diodă face ca utilizarea acestuia să fie ușoară și convenabilă. De asemenea, este foarte silențios în timpul funcționării și nu vă va deranja niciodată viața de zi cu zi și odihna.
 • Serviciu perfect pentru clienți: echipa noastră profesională de servicii post-vânzare va fi disponibilă pentru a vă răspunde la întrebări 24/7. Oferim, de asemenea, o garanție de 30 de zile de returnare a banilor și o garanție de 24 de luni pentru toate produsele vândute de hysure.

Acest produs de la Hysure funcționează simultan atât ca dezumidificator, cât și ca purificator de aer. Cele două moduri funcționează în paralel în mod automat și nu este posibilă utilizarea produsului doar ca dezumidificator sau doar ca purificator. Purificarea are loc datorită prezenței unui filtru HEPA, ușor de îndepărtat de pe partea laterală a dezumidificatorului portabil, care este ideal pentru toate acele persoane care sunt alergice la polen, praf sau alte lucruri. Filtrul, de fapt, reține praful, eliminându-l din aer și se recomandă curățarea regulată a acestuia pentru a-i menține eficiența.

Capacitatea de dezumidificare este destul de mare și ajunge la 700 ml pe zi, iar rezervorul de colectare a apei are o capacitate de 1 l și, prin urmare, permite dezumidificatorului să fie utilizat timp de puțin peste 24 de ore fără a fi necesară golirea rezervorului.

Acest model de dezumidificator portabil este recomandat pentru încăperi de până la 20 m², ceea ce reprezintă o valoare destul de mare pentru un dezumidificator portabil mediu și permite utilizarea acestui model în majoritatea încăperilor.

În dezumidificatorul Hysure® Dehumidifier Air Purifier 2-in-1 există două viteze de lucru diferite: atunci când se utilizează viteza mică, zgomotul produs de dezumidificator este redus la doar 38 db, iar atunci când se utilizează viteza mare, zgomotul crește de asemenea la 50 db. Pe lângă aceste moduri, există și un mod silențios.

Motorul are o putere de 45 W, ceea ce este în concordanță cu capacitatea de dezumidificare și cu prezența filtrului HEPA. Acest produs măsoară 37,34 x 22,35 x 20,32 cm și, prin urmare, este puțin mai mare decât un dezumidificator portabil obișnuit de pe piață. Acest lucru se reflectă în greutate, care este, de asemenea, peste medie, la 2 kg.

Caracteristici principale ale dezumidificatorului Hysure® Dehumidifier Air Purifier 2-in-1:

 • Capacitate mare de dezumidificare: 700 ml/zi
 • Dimensiunea maximă a camerei: 20 m².
 • Filtru: HEPA
 • Viteză: 2
 • Mod de descărcare: tavă
 • Capacitate mare a tăvii: 1000 ml
 • Mod silențios: nu
 • Putere medie-înaltă: 45 W
 • Nivelul de zgomot: 38-50 db în funcție de viteza selectată
 • Dimensiuni peste medie: 37,34 x 22,35 x 20,32 cm
 • Greutate: 2 kg

Cel mai bun pentru capacitate
Dezumidificator electric Hysure 2000ml

Dezumidificator electric Hysure 2000ml

Caracteristici principale ale dezumidificatorului electric Hysure 2000ml

 • Atenție: Eficacitatea dezumidificatoarelor Hysure depinde de temperatură, umiditate și de dimensiunea camerei. Vă sfătuim să îl utilizați pentru prima dată, puneți-l în camera mică (5-10㎡ mai bine), închideți fereastra și ușa, operațiunea timp de 48 de ore. Dezumidificarea ar fi mai bună.
 • Ecologic: în comparație cu kitul tradițional de eliminare a umidității, dezumidificatorul Hysure poate fi utilizat în mod repetat și nu va afecta mediul natural din cauza eliminării excesive a deșeurilor. Puterea este de 40 W/H, ceea ce înseamnă că utilizează doar 0,96 kW de energie electrică după 24 de ore de funcționare.
 • Dezumidificare eficientă: conform testului experimental, capacitatea de dezumidificare poate ajunge până la 750 ml/zi (la 30℃, 80% umiditate relativă). Este normal ca valoarea zilnică de dezumidificare să fie mai mică de 750 m, deoarece temperatura ambiantă este diferită.
 • Filtru lavabil și design portabil: Dezumidificatorul Hysure proiectat cu un filtru de praf. Acesta poate filtra murdăria din aer. Designul de mână vă va ajuta să o mutați cu ușurință. Potrivit pentru zone 5-10㎡ camere mici.
 • Siguranță: pentru a preveni revărsarea apei, am programat dezumidificatorul să se oprească în mod inteligent atunci când rezervorul ajunge la 1700-1800 ml. Bucurați-vă de o funcționare sigură a dezumidificatorului dvs. cu protecție la revărsare.
 • Servicii post-vânzare: produsul dvs. va fi reparat gratuit dacă nu funcționează în termen de 3 ani. Garanție de 60 de zile pentru returnarea banilor. Pentru orice problemă, nu ezitați să ne contactați. Vă vom răspunde în termen de 24 de ore și vă vom oferi servicii excelente.

Modelul de dezumidificator electric Hysure 2000ml este unul dintre produsele de pe piață cu cel mai mare rezervor de colectare a apei și, prin urmare, unul dintre cele mai apreciate de către utilizatorii care l-au cumpărat: capacitatea rezervorului este de 2 L. O astfel de capacitate, combinată cu capacitatea de dezumidificare de 750 ml pe zi, permite dezumidificatorului să funcționeze mai mult de două zile fără întrerupere, fără a trebui să vă faceți griji cu privire la golirea rezervorului de apă. Acest lucru îl face foarte convenabil pentru cei care folosesc dezumidificatorul des și pentru perioade îndelungate.

Aceste caracteristici fac ca acest dezumidificator portabil să fie potrivit pentru încăperi de până la 25 m², o dimensiune medie spre mare pentru un dezumidificator portabil mediu.

Acest model are un filtru, dar acesta nu este HEPA, așa că va ajuta la filtrarea polenului și a prafului, dar nu la fel de eficient ca modelele cu filtru HEPA.

Nivelul de zgomot este de 42 db, ceea ce este puțin peste medie. Motorul are o putere de 40 W, ceea ce reprezintă o valoare bună și este în medie în comparație cu alte produse. Greutatea, pe de altă parte, este puțin peste media produselor similare din punct de vedere al prețului, dar este încă destul de scăzută. În cele din urmă, observăm că dimensiunile acestui model sunt de 22,8 x 15 x 37,2 cm: mai mari decât media, dar acest lucru era de așteptat având în vedere capacitatea volumetrică ridicată a rezervorului de colectare a apei.

Caracteristici principale ale modelului Hysure 2000ml Dezumidificator electric:

 • Capacitate mare a tăvii: 2000 ml
 • Capacitate mare de dezumidificare: 750 ml/zi
 • Dimensiunea maximă a camerei de nivel mediu-mare: 25 m².
 • Filtru: non-HEPA
 • Viteză: 1
 • Mod de descărcare: tavă
 • Mod silențios: nu
 • Putere: 40 W
 • Nivel de zgomot mediu-mare: 42 db
 • Dimensiuni: 22,8 x 15 x 37,2 cm
 • Greutate medie-înaltă: 2,57 kg

Cel mai bun pentru un consum redus
Aidodo Mini dezumidificator portabil

Aidodo Deumidificator portabil Mini

Caracteristici principale ale dezumidificatorului portabil Aidodo Mini

 • DEZUMIDIFICARE EFICIENTĂ : Dezumidificatorul electric Aidodo are un rezervor de apă cu o capacitate de 500 ml care poate elimina maximum 300 ml pe zi, eliminând rapid excesul de umiditate din aer care provoacă mucegai și ciuperci, aducând un aer mai sănătos și mai curat.
 • INTELLIGENT ȘI SIGUR :dezumidificatorul are o funcție de oprire automată și o lumină de avertizare: atunci când apa este plină sau temperatura este prea scăzută, se oprește automat și lumina albastră devine portocalie.
 • ULTRA SILENȚIOS : Dezumidificatorul Aidodo adoptă tehnologia cu ultrasunete fără compresor, sunetul este mai mic de 30 dB, este la fel de ușor ca și frunzele care cad. Acesta poate funcționa la temperaturi cuprinse între 5°C și 50°C. Nu vă deranjează atunci când dormiți, lucrați sau studiați, creând un mediu liniștit și relaxant pentru dumneavoastră.
 • CONSUM DE ENERGIE REDUS : Cu un consum de energie de 20 W, dezumidificatorul vă aduce un aer mai curat și mai sănătos, economisirea energiei și protecția mediului, respirație de înaltă calitate, doar 0,5 kWh pe zi. Este un aparat electrocasnic extrem de sigur și de economisitor de energie.
 • PORTABIL ȘI Ușor DE CURAT : Mini dezumidificatorul de aer Aidodo este atât de ușor și elegant încât îl puteți lua oriunde. Este ușor de demontat și de spălat rezervorul de apă și admisia de aer, deoarece acestea sunt detașabile. Acoperă o suprafață de până la 10 – 15 metri pătrați, perfect pentru zonele: birou, baie, garderobă, caravană, cameră de zi, dormitor, birou, subsol, garaj, pivniță etc.

Dezumidificatorul portabil Aidodo Portable Dehumidifier Mini este unul dintre dezumidificatoarele portabile cu cel mai mic consum de energie. Motorul consumă doar 20 W, ceea ce este cu mult sub medie în comparație cu alte produse, chiar și în aceeași gamă de prețuri. Un motor care consumă atât de puțină energie este un semn de eficiență energetică ridicată și, prin urmare, face ca acest produs să fie ideal pentru persoanele care doresc să reducă umiditatea din mediul înconjurător fără a irosi prea multă energie.

Puterea scăzută a motorului are, de asemenea, un efect asupra capacității de dezumidificare de până la 300 ml pe zi, care este sub medie. Capacitatea tăvii de colectare a apei este de 500 ml, o valoare similară cu cea a majorității produselor de pe piață. Un recipient cu această capacitate permite ca dezumidificatorul să fie folosit mai mult de 24 de ore fără a fi nevoie să se golească apa colectată, un avantaj apreciat de mulți.

Acest model este recomandat pentru încăperi de până la 15 m² și, prin urmare, este potrivit pentru majoritatea mediilor domestice.

O altă caracteristică pozitivă este nivelul scăzut de zgomot. Atunci când este în funcțiune, acest model produce un zgomot de 30 db, ceea ce reprezintă echivalentul unei conversații în șoaptă. Acest model măsoară: 29 x 21 x 14,2 cm și cântărește 1,32 kg: dimensiuni ușor sub medie.

Principalele caracteristici ale modelului Aidodo Mini Dehumidifier portabil:

 • Capacitate scăzută de dezumidificare: 300 ml/zi
 • Dimensiunea maximă a camerei: 15 m².
 • Viteză: 1
 • Mod de descărcare: tavă
 • Capacitate bol: 500 ml
 • Putere redusă: 20 W
 • Zgomot redus 30 db
 • Dimensiuni mici: 29 x 21 x 14,2 cm
 • Greutate: 1,32 kg

Cel mai bun pentru greutate redusă
Pro Breeze PB-02 EU

Pro Breeze PB-02 EU

Caracteristici principale ale Pro Breeze PB-02 EU

 • Îndepărtează umezeala: Perfect pentru îndepărtarea umezelii, a mucegaiului și a acarienilor din bucătărie, baie, dormitor, garaj, pivniță și rulotă.
 • Mic și compact: Ușor, portabil și compact, capabil să elimine 250 ml de umiditate pe zi, cu o capacitate de până la 500 ml. Cântărind 1 kg și măsurând 18 X 28 X 16 cm, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la spațiu și la imposibilitatea de a o transporta dintr-o cameră în alta.
 • Oprire automată: Dezumidificatorul se va opri automat odată ce apa atinge capacitatea maximă a tăvii. În plus, luminile vor servi, de asemenea, ca un memento pentru a goli tava.
 • Silențios și eficient: Tehnologia termoelectrică Peltier (nu necesită compresor) permite o funcționare silențioasă și ecologică, ceea ce îl face partenerul ideal pentru utilizarea în dormitoare și birouri.
 • Consum redus de energie: Folosește tehnologia Peltier care nu numai că economisește energie, dar asigură și o funcționare silențioasă, permițându-vă să vă petreceți zilele și nopțile fără zgomot deranjant.

Pro Breeze PB-02 EU se deosebește de alte produse de pe piață ca fiind unul dintre cele mai ușoare dezumidificatoare portabile. Acest produs măsoară 28 x 8 x 16 cm, o dimensiune mică care se reflectă și în greutate, care este puțin peste 1 kg. Greutatea redusă este un avantaj, deoarece permite ca dezumidificatorul să fie mutat foarte ușor. Acesta este un avantaj pentru toată lumea, dar mai ales pentru persoanele în vârstă sau pentru persoanele cu dificultăți de mobilitate.
În plus, un produs cu aceste dimensiuni reduce foarte mult volumul și permite ca dezumidificatorul să fie amplasat aproape oriunde.

Capacitatea de dezumidificare, așa cum se poate aștepta de la dimensiunea acestui dispozitiv, nu este deosebit de mare și ajunge la un maxim de 250 ml pe zi. Tava care colectează apa absorbită din mediul înconjurător are o capacitate de 0,5 L și, prin urmare, permite utilizarea dezumidificatorului timp de două zile consecutive fără a fi necesară îndepărtarea apei colectate.

Acest model este echipat cu tehnologia Thermo-Electric Peltier, care ajută la optimizarea consumului de energie și la reducerea emisiilor de zgomot. Decibelii produși de dezumidificator nu sunt precizați de producător, dar în recenziile celor care l-au folosit se poate citi că acest model emite aproximativ 30 db, ceea ce este foarte puțin. Consumul de energie este de 23 W, o altă valoare deosebit de scăzută, care pare să fie în concordanță cu capacitatea de dezumidificare. Trebuie remarcat faptul că există doar o singură viteză și că nu există un mod silențios.

Caracteristici principale ale modelului Pro Breeze PB-02 EU:

 • Capacitate scăzută de dezumidificare: 250 ml/zi
 • Tehnologia termoelectrică Peltier: ideală pentru reducerea consumului și a zgomotului
 • Filtru: non-HEPA
 • Viteză: 1
 • Mod de descărcare: tavă
 • Capacitate mare a tăvii: 500 ml
 • Mod silențios: nu
 • Putere: 23 W
 • Zgomot redus: 30 db
 • Dimensiuni mici: 28 x 8 x 16 cm
 • Greutate foarte mică: 1,02 kg

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri