3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăInvestigațiiDezvăluirea identității reale a părinților lui Vlad Pascu, adolescentul de 19 ani...

Dezvăluirea identității reale a părinților lui Vlad Pascu, adolescentul de 19 ani sub influența substanțelor narcotice, responsabil pentru moartea a doi tineri, într-un accident rutier

Date:

Stiri Similare

Un eveniment tragic a zguduit viața familiilor a doi studenți aflați în vacanță pe litoral, în stațiunea 2 Mai. În timp ce mergeau spre plajă cu alți prieteni din facultate, au fost loviți mortal de mașina unui tânăr de 19 ani, care a părăsit apoi locul accidentului. Poliția l-a depistat rapid în Vama Veche și au descoperit că era sub influența a cel puțin trei droguri.

Vlad Pascu era sub efectul cocainei, amfetaminelor și metafetaminelor și nu mai avea discernământ. În timpul vacanței la mare, se afla și tatăl său, Mihai Pascu, fostul director de curse la Cupa Off Road Masters X3M Vâlcea, acum bogat datorită imobiliarelor și afacerilor dubioase. Mama lui, Miruna Pascu, de asemenea este implicată în tranzacții cu terenuri.

Apărătoarea tânărului, Luminița Popescu, a făcut afirmații surprinzătoare care au stârnit indignarea publicului. Conform acesteia, părinții lui sunt persoane obișnuite și nu dispun de foarte multe resurse financiare.

Nerușinare fără margini: avocata afirmă că părinții lui Vlad Pascu nu sunt înstăriți

Însă, fotografiile cu tânărul, care abia terminase liceul, îmbrăcat în vestimentație scumpă, purtând ceasuri de mare valoare și la volanul unor autoturisme de lux, o contrazic pe avocată.

„A conștientizat greșeala și regretă profund. Nu este persoana despre care se vorbește pe internet. (…) Părinții nu sunt genul care să aibă surplus de bani pentru a-l susține să consume droguri, în niciun caz. Sunt oameni de rând”, a declarat Popescu.

Apărătoarea a dat vina pe cel care i-a furnizat drogurile, nu pe tânărul care le-a utilizat sau pe tatăl care îl însoțea în timpul concediului.

„Isi recunoaște vina pentru consumul de droguri. Ne rămâne să aflăm cine i le-a furnizat. Este o poveste mult mai complexă și gravă din punctul meu de vedere și vom vedea ce s-a întâmplat. Așa cum am aflat, nu este consumator obișnuit. Drogurile i-au fost date în Vama Veche”, a mai spus avocata Popescu, al cărei punct de vedere poate fi contestat cu o simpla imagine cu Vlad, pe care scrie: „Drugs are my life” sau „Drogurile sunt viața mea”.

Monica Tatoiu oferă amănunte despre tatăl tânărului care a provocat moartea a doi studenți

Monica Tatoiu a vorbit despre tatăl băiatului, afirmând că acesta a obținut 17 milioane de euro dintr-o tranzacție ilicită. Ea crede că tânărul implicat în decesul a doi studenți, de 20 și 21 de ani, va avea soarta similară cu cea a lui Mario Iorgulescu, trimis în Italia, unde va fi apărat.

„Îl știu de când era micut, în jur de 3-4 ani. Tatăl său ne amenința, ne speria, ținându-l pe copil de mână. Avea aceeași tunsoare, aceeași atitudine precum fiul său. Ne amenința pentru că voiam să împiedicăm preluarea unei pepiniere din București. Căutam să protejăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut procese cu el pentru trei sau patru ani. Soțul meu a fost foarte afectat pe atunci. Cu toate acestea, a reușit să-l doboare. Acest om, tatăl copilului… copilului nu îi este de vină. Acest tată a realizat o afacere de 17 milioane euro în numerar în prezența unui notar care a fost ulterior, în 2017, acuzat și condamnat.

Am trimis documente la Direcția de Combatere a Spălării Banilor și nimeni nu a reacționat. Nu ne întrebăm dacă acești părinți nu au legături care să îl ajute pe acest copil să evite închisoarea? Nu le pasă de cei doi tineri decedați? Traim într-o țară înfricoșătoare. Acești părinți au pricinuit moartea a doi tineri prin fiul lor și și-au distrus de asemenea propriul copil”, a declarat Monica Tatoiu la România TV.

„Tatăl său mă teroriza și mă insulta pentru că m-am opus să preia parcă. Într-o emisiune, l-am menționat acum vreo 3-4 ani în altă situație. El este domnul Pascu cu încasări de 17 mil. euro în cash, confirmate în fața unui notar, care mai târziu, a fost judecat de DNA și găsit vinovat. Banii proveneau de la niște oameni de afaceri din Catania, Sicilia, unde probabil va fi trimis și fiul lui, când va fi scăpat de acuzații”, a adăugat ea.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri