13.2 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăȘtiriDIGI RCS RDS aduce un cadou deosebit pentru clienții săi! Ce primești...

DIGI RCS RDS aduce un cadou deosebit pentru clienții săi! Ce primești pentru numai 1 leu lunar. Promoția este încă valabilă

Date:

Stiri Similare

Entuziasm în rândul utilizatorilor Digi RCS-RDS din România, provocat de lansarea unei promoții neașteptate care le permite să adauge o extraopțiune la abonamentul lor existent pentru o sumă nominală de doar un leu pe lună. 

Inițiativa promoțională este dedicată abonaților actuali ai Digi, iar cei interesați să profite de ea trebuie să fie abonați la serviciul de televiziune al companiei.

Promoția vizată oferă pachetul „Adult,” care include conținut adițional la abonament pentru suma simbolică de un leu pe lună. Este crucial să se noteze că pentru a opta pentru extraopțiune, trebuie să fie activ serviciul de TV Digital. Potrivit detaliilor oferite pe site-ul firmei de telecomunicații, tariful obișnuit pentru această opțiune este de 30 de lei lunar, cu posibilitatea adăugării sale ușoare prin contul personal al clientului.

Activarea voucherului este ușoară: clienții selectează serviciul dorit, îl adaugă în coșul de cumpărături de pe site-ul Digi, introduc codul voucherului înainte de a încheia comanda și apasă „Confirmă Cod” pentru a beneficia de o reducere de 50% pentru primele patru luni al serviciului ales.

Economii și pe alte servicii

Pe lângă aceasta, Digi propune reduceri importante la abonamentele de telefonie mobilă și internet. Planurile Mobil Optim 2, Mobil Nelimitat și Mobil Optim 3 vin cu prețuri reduse semnificativ, iar pachetele de internet, precum Internet Fiberlink 500 și Internet Fiberlink 1000, au tarifele înjumătățite.

Pentru partea de televiziune, Digi oferă trei variante cu prețuri ajustate: TV Analogic, TV Digital și TV Satelit. Aceste promoții atractive sunt un mod de a arăta recunoștință și a premia fidelitatea abonaților Digi, asigurând acces la servicii premium la costuri favorabile.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri