3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăȘtiriDIGI RCS RDS își răsfață abonații cu telefoane de top la prețuri...

DIGI RCS RDS își răsfață abonații cu telefoane de top la prețuri de nimic dacă îndeplinesc o cerință simplă! Iată și promoția specială pentru Samsung Galaxy S24

Date:

Stiri Similare

DIGI RCS RDS nu încetează să surprindă piața de telecomunicații mobile, unde se află pe poziția secundă. Orange deține primul loc în domeniu, însă stația sa dominantă poate fi zdruncinată de un concurent serios.

Pentru abonații actuali sau proaspeți, DIGI RCS RDS le pune la dispoziție telefoane de ultimă generație la prețuri foarte avantajoase. Avantajul este că plata nu se face pe loc, ci distribuită pe o perioadă, cu posibilitatea de a nu plăti avans pentru anumite modele, cum ar fi noul Redmi Note 13 5G.

Trece la DIGI, optează pentru abonamentul Nelimitat și poți să-ți achiziționezi Redmi Note 13 5G plătind în 24 de rate lunare, fără niciun fel de avans, facturată direct prin DIGI, conform celor de la DIGI RCS RDS.

Mai exact, pentru acest telefon nu vei plăti avans, iar rata lunară este doar de 54 de lei, sumă care include și abonamentul, deci e o ofertă tentantă.

DIGI RCS RDS anunță posibilitatea precomenzii pentru Samsung Galaxy S24

O altă surpriză de la DIGI RCS RDS este un bonus pentru clientela care dorește să țină pasul cu inovațiile tehnologice, oferind șansa de a plasa o precomandă pentru recentul Samsung Galaxy S24. Costul integral este de 4499 lei, dar există opțiunea de achiziție în rate.

„Descoperă performanța deosebită, stilul rafinat și tehnologia de vârf. ????
Alătură-te rețelei DIGI, alege pachetul Nelimitat la un preț redus de 2.5 euro pe lună pentru o perioadă de 6 luni și ai posibilitatea de a precomanda modelul Samsung Galaxy S24, cu opțiunea de plată în până la 24 de rate. Fii unul dintre pionierii care navighează în era Samsung Galaxy S24 alături de DIGI”, anunță DIGI RCS RDS.

Pentru Samsung Galaxy S24 oferta online și în magazine este:

Alege abonamentul Nelimitat și plătești 12 rate prin intermediul facturii DIGI
Avans: 2199 lei
12 rate lunare: 191 lei

Oferta exclusivă în magazine pentru Samsung Galaxy S24:

Alege abonamentul Nelimitat și plătești 24 de rate prin Credit
Avans: 0 lei
24 de rate lunare: 187,5 lei

 

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri