19 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăȘtiriDIGI RCS RDS îți oferă GRATUIT aceste beneficii dacă ai abonament de...

DIGI RCS RDS îți oferă GRATUIT aceste beneficii dacă ai abonament de cablu sau internet. Verifică factura pentru a profita de ele!

Date:

Stiri Similare

Fiind client DIGI RCS RDS, ai posibilitatea de a accesa gratuit anumite servicii și ai opțiunea de abonament pentru doar 3 lei.

Concurența este lăsată în urmă de DIGI, care aduce o ofertă de nerefuzat. Scopul companiei este să revoluționeze piața cu servicii de internet de viteză mare și fiabilitate la un cost accesibil.

Ce înseamnă asta pentru tine? Ai parte de internet de înaltă viteză plus beneficii suplimentare fără costuri. Abonamentele sunt disponibile începând cu 15 lei lunar.

Clienții noi se pot bucura de o reducere de jumătate din preț pentru primele 6 luni. Promoția e valabilă și pentru abonații actuali care aleg să avanseze la un plan superior.

Cu ce te alegi gratuit de la DIGI? Printre oferte se numără acces la spațiu de stocare DIGI pentru un interval de timp.

Alege abonamentul DIGI de doar 3 lei

Iar pentru iubitorii de sport, DIGI oferă o opțiune 4K, transformând fiecare meci într-o experiență vibrantă, permițându-ți să urmărești competițiile în Ultra HD pentru o experiență completă.

Extraopțiunea costă numai 5 lei pe lună, ceea ce e un preț foarte mic. Dar ce abonament ai la numai 3 lei? Pentru filmofili, Film Now este disponibil la orice oră, zi sau noapte.

O taxă minimă de 3 lei lunar este tot ce costă această extraopțiune. Aici vei găsi o selecție vastă de filme populare, disponibile când dorești tu.

Există și alte promoții în derulare, deci ar fi bine să te miști repede și să verifici site-ul DIGI pentru a te bucura de fiecare din ele.

Maria Ivan
Maria Ivan
Cu peste 10 ani de experiență în jurnalism, Maria Ivan aduce o perspectivă profundă și informată asupra fiecărui subiect pe care îl abordează. Dedicația sa pentru adevăr și integritate se reflectă în fiecare articol, oferind cititorilor o analiză clară și echilibrată a evenimentelor curente.

Ultimele Stiri